Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na to wygląda. Przebudziłam się i w ogóle mi się nie chce spać. A zanim zasne wieczorem a w sumie w nocy to też to trwa i wychodzi ze śpię po jakieś 5 godzin z przerwami a nawet krócej. W ciągu dnia jakoś mi się nawet nie chce spać. Więc nie odsypiam bo i tak nie zasne.
-
Leticia wrote:Ja tez nie śpię
Budzi mnie marudzenie chorego dziecka, a od dziś i moje własne, bo się w końcu zaraziłamtakże też wychodzi mi po 5-6 godzin szarpanego snu na dobę. A w dzień nie ma kiedy odespać, nawet położyć się nie da.
-
Agania musicie dać radę. Trzymam kciuki za Was :*
Mój młody też się czasem tak śmiesznie trzęsie, ale najczęściej to wypycha mi dupcie pod prawy bok a potem dostaję strzała w żebro.
Mnie dla odmiany bardzo dobrze się dziś spało i pewnie gdyby nie szpitala pobudka to spałabym dalejNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dziewczyny 2 dni temu mój maluszek się strasznie wiercił tak mocno ze aż brzuch miałam śmiesznie powykrzywiany i po tych wygibasach od 2 dni walsnie czuje już bardzo rzadko ruchy a jak są to są mega stłumione jakby gdzieś tam chet chet w środku... jak się na nich nie skupie to wręcz niewyczuwalne... ale są. Myślicie ze maluch ułożył się jakoś pleckami do mojego brzucha ze już go nie czuje tak? W dodatku miałam wczoraj kłucie szyjki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 07:52
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
nick nieaktualny
-
Ja od 3 dni spac nie moge. Znow wraca to co było od początku ciąży, jedynie z dwa ostatnie miesiące pospałam jak miś. Dziś obudziłam się o 2 i zasnęłam gdzieś po 5. Maż w tym tygodniu wstaje o 4.45 i gdy ma na rano, to nawet w łóżku boje się obracać żeby go nie obudzić, ehh:/17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
My dziś usg 3 trymestru i idziemy "uznać" dziecko hehehe. Już się dziada nie pozbędę - faceta, nie dziecka
U mnie na spanie pomaga książka. Jak nie mogę spać to chwilę czytam i udaje się zasnąć, nie jakoś super ale przynajmniej się nie tłukę po domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:22
-
A tak w ogole to spicie z tymi poduszkami? Dla mnie to było najgorzej wydane 60 zł... Gdy się na tym położe to noga i biodro na których leże to mnie tak boli że sie nie da... Mam nadzieje że sie to przyda przy karmieniu17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
LondyńskieSerduszko wrote:Dziewczyny 2 dni temu mój maluszek się strasznie wiercił tak mocno ze aż brzuch miałam śmiesznie powykrzywiany i po tych wygibasach od 2 dni walsnie czuje już bardzo rzadko ruchy a jak są to są mega stłumione jakby gdzieś tam chet chet w środku... jak się na nich nie skupie to wręcz niewyczuwalne... ale są. Myślicie ze maluch ułożył się jakoś pleckami do mojego brzucha ze już go nie czuje tak? W dodatku miałam wczoraj kłucie szyjki.
Szef chyba nie pamięta, że jestem ostatni dzień w pracy... przychodzi i mi dorzuca robotęLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
justa1509 wrote:Też tak miałam, aż się wystraszyłam, że nie czuję dziecka. Ale to faktycznie było po wyraźnym obracaniu się.
Szef chyba nie pamięta, że jestem ostatni dzień w pracy... przychodzi i mi dorzuca robotę
Ja dziś jadę odebrać badania krwi, ale wcześniej mam do prasowania górę ubrań
-
My już po USG
Antek pozostał Antkiem. Wszystko w porządku. Termin porodu to 29.07 z dzisiejszego USG. Główka wyprzedza wymiarem o prawie dwa tygodnie
wszystkie wymiary ponad tydzień do przodu także ja liczę dalej ze między 20-27 lipca urodzę
ułożony główka w dół, lekarz powiedział że przy takiej wadze już się raczej nie obróci
ważą 1960 g
chabasse, LondyńskieSerduszko, Dooti, e_mii, Lavendova, Marta..a, Anuleczek, Zolza_, PLPaulina, Leticia, kozalia, Zuuziia, Kasiaja, Zosia_wop, Existenz, Eilleen, d'nusia, edytkaa93, Ania241188, pumka1990, katka/85, misia-kasia, Iva79 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
misia-kasia wrote:Nie daj sie wkręcić w jakąś robotę na zwolnieniu i tak długo juz pracowałaś i zasłużyłaś na odpoczynek.. najlepiej szybko mu przypomnij ze dzisiaj jesteś zamknąć wszystkie tematy.
Ja dziś jadę odebrać badania krwi, ale wcześniej mam do prasowania górę ubrańAle tak to mam zamiar odpocząć.