Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Dziewczyny, które mają już dzieci, jakie Wasze dzieciaki miały tętno na początku ciąży? Moje obie dziewczynki powyżej 160, ponoć wysokie to dziewczyny Ciekawe czy 143 łapie się na chłopaka
U mojego pierworodnego w 6w6d jest 135 bpm
Wieczorem z ciekawości porównam sobie tętna całej trójkipolkosia lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
polkosia wrote:Dziewczyny, które mają już dzieci, jakie Wasze dzieciaki miały tętno na początku ciąży? Moje obie dziewczynki powyżej 160, ponoć wysokie to dziewczyny Ciekawe czy 143 łapie się na chłopaka
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:Dziewczyny te które od rana mają mdłości
Przeczytałam gdzieś, żeby wypić pół szklanki ciepłego mleka rano, oczywiście jak nas od niego nie odrzuca bo mleko ciepłe to dosyć specyficzny trunek
I powiem wam, że odpukać mdłości przeszły jak ręką odjął, które już się pojawiły po wstaniu z łóżka. Mleko ponoć najlepiej jakby ktoś nam zagrzał i podał do łózka niestety mój mąż jest w delegacji więc musiałam sama ale działa!
A wczoraj przed pracą zdążyłam już raz zwrócić zawartość żołądka więc jestem chyba dobrym przypadkiem na takie testy
Ja dorzucę od siebie witaminę B6 50mg 1xdziennie. Po kilku dniach brania czuję różnicę. Może mdłości nie ustąpiły w 100% ale są dużo mniej nasilone.Iva79 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.. trochę czasu mnie nie było, witam nowe dziewczyny i gratuluję wszystkim pięknych serduszek i udanych wizyt
Miałam chwilę na przemyślenia, na szczęscie wczoraj byłam u endokrynologa i pocieszyła mnie że dzidziusiowi na tym etapie z powodu mojej niedoczynności nic nie będzie... oby to była prawda a nie marne pocieszenie kobiety cieżarnej w potrzebie..
Codziennie rano wymiotuję, dzisiaj nawet dwa razy, boli mnie jak cholera krzyż, tak mnie dzisiaj targało ze teraz siedzieć nie mogę, plecy bolą okropnie, całymi dniami mdłości, wieczorem znów ciągnie na wymioty.. rano wstaje szklanka wody i kibelek.. później tabletka, sniadanie za godzinę w formie banana albo jogurtu i cały dzień krązki ryżowe, trochę obiadu i jakaś licha kolacja .. pić też zbytnio nie mogę wszystko jest kwaśne mam posmak w buzi okropny.. cięzko ale przetrwam.. odliczam do końca pierwszego trymestru..
dziewczyny jakie badania powinnyśmy mieć juz zrobione ? ja mam tylko morfologię, tokso i tsh.
Orientujecie się na badania prenatarne trzeba się wcześniej umawiac ? do jakiegoś specjalisty ?
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
ja nigdy nie robiłam badań prenatalnych więc nie pomogę. Robiłam jedynie u swojej lekarki badanie przezierności karkowejWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś wizytuje na 18.. nie mogę się doczekać. musi być serduszko. I chce porządnie je usłyszeć.
Jutro spróbuje tego mleka na mdłości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 11:00
niedograna, KlaudiaSG, jej odbicie, Marta..a, Iva79, mi88 lubią tę wiadomość
-
Z córką w 11 tc było 171. Ciekawe jak teraz...Przyznam, że nie znałam tej teoriipolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Ja już po wizycie. Zarodek 5,5mm i jest serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 21:16
KlaudiaSG, justyna14, niedograna, chabasse, Existenz, Dooti, belladonna, d'nusia, mateoska, polkosia, PLPaulina, myszeczka89, Marta..a, Iva79, jej odbicie, Vi, mi88, Leticia, Flowwer, sylwia1986, Roza86, misskity lubią tę wiadomość