Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia-kasia wrote:Zmieniając temat zaczynam dziś szkołę rodzenia
I mam jeszcze pytanie jeśli już miałyście usg 3 trymestru to czy Wasi lekarze przewidują jeszcze jakieś usg, bo mój już tylko jedno około 37 tygodnia.
Wizyte mam
09.07 - 35+6
24.07 - 38tc
Na pierwszej usg pewnie będzie by wagę kluski skontrolować.
A druga nie wiem czy się odbędzie.17.07 jadę do szpitala na kwalifikacje do cesarki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 15:57
-
jestem po wizycie. malutka waży ok 1500- 1700 g wiec w 2 tyg 2 dni przybrała co najmniej 400 g wiec nie jest źle
ciągle jest w dolnej granicy normy ale rośnie i wszystkopoza tym ok
ulzylo mi bardzo
widocznie Gabrysia będzie drobniutka.
kozalia, Ania241188, PLPaulina, pumka1990, justyna14, Eilleen, e_mii, Kasiaja, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania241188 wrote:A u mnie mała marudzi i daje popalić. Nie wiem o co chodzi. Źle śpi i je. Może się przeziębiła bo pokazuje na głowę i mówi alala. Zastanawiam się czy nie dać czopka przeciwbolowego. Ale temperatury nie ma.
-
ingelita wrote:Mojej idą zęby, czwórki. Marudzi czwarty dzień, trzeci dzień ma gorączkę, chociaż dziś już bardziej stan podgorączkowy. Pomogła zmiana z paracetamolu na ibuprofen. Ale nastrój nadal kiepawy. Ja tez na Twoim miejscu dałabym lek.
U nas co zęby to choroba...
-
nick nieaktualny
-
misia-kasia wrote:Zmieniając temat zaczynam dziś szkołę rodzenia
I mam jeszcze pytanie jeśli już miałyście usg 3 trymestru to czy Wasi lekarze przewidują jeszcze jakieś usg, bo mój już tylko jedno około 37 tygodnia.
U mnie przewiduje w 33+0, a potem 37+0 - jeśli wszystko będzie dobrze. Jeśli nie to jeszcze jakieś w między czasie.Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Ja też po wizycie i trochę zmartwiona. Mała waży 1530g więc jest z tych maluchów niestety, ja tyję a ona tak wolniutko przybiera. Jest w normach, ale jednak wolałabym żeby trochę była większa.
No i druga sprawa to już w ogóle. Cały czas była głową w dół a dzisiaj niespodzianka - głowa na górze.
Niby ma czas na przewrotkę ale jednak nie za wiele też.
-
nick nieaktualny