Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eilleen wrote:Mi też strasznie pękają pięty. Wczoraj je starłam i nasmarowałam. Wieczorem miałam prawie jak przed.
Wczoraj mierzyłam obwód, na wysokości pępka mam 100 cm w 31+3 -
Dziewczyny ja wychodzę ze szpitala
Szyjka wróciła i ma 4cm!
Czekam na wypis i miesiąc mam się oszczędzać w razie cokamień z serca mi spadł.
PLPaulina, Kasiaja, jessi001, Zolza_, justa1509, edytkaa93, Eilleen, Dooti, pumka1990, e_mii, Lavendova, Ania241188, agania, kozalia, chabasse, ingelita lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
U mnie też taki ukrop od rana. Ja zawsze staram się ogarnąć wszystko co muszę do południa potem odpoczywam. Dziś już poodkurzalam, ogarnęłam kuchnie, jedną dużą firanek uprasowalam, mąż rozwiesił , teraz obiad i leżę do wieczora i modlę się o deszcz
a w zamrazalce obowiązkowo zapas lodów
Marta super wiadomość7w3d 💔 -
Ja mierzyłam brzuszek w poniedziałek i było 102cm. Wydawało mi sie ze bardzo urósł przez dwa tygodnie ale w sumie to tylko 2cm. Jak wrócę do domu tez sie pochwale swoim brzuszkiem. Wszyscy mówią ze taka ładna piłeczka
ale jak sie położę to potrafi sie trochę rozlać
Ja się szykuje na sesje zdjęciowa w sobotę, dziś paznokcie, jutro fryzjer. Pewnie to juz ostatnia taka szansa na chwile dla siebie.
Podziwiam Was dziewczyny ze dajecie radę w szpitalach, dla mnie to tez by było bardzo trudne bo ciężko mi usiedzieć na tyłku i nic nie robić. Trzymam za Was kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 10:54
-
Marta super! Zawsze leżenie w domu jest lepsze niż w szpitalu, odpoczniesz psychicznie:) a jeśli nic nie grozi dziecku i tobie to tylko do domu:)
A robiła któraś z was na stopy te skarpetki złuszczające? Chyba można w ciąży co? Bo mam tak okropne stopy że aż mi wstyd a ścieranie nic nie daje.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Ja umówiłam się na stopy i rece w dniu terminu z usg ale urodze w dniu z miesiączki czyli 10 dni później. Polozna mówiła że można mieć hybrydy. Teraz funkcję życiowe jakby się coś działo sprawdzają za pomocą innego sprzętu. Wczoraj zrobiłam na bezowo i na zero krótkie bo sezon robienia wekow się zaczął A nie zawsze pamiętam o rękawiczkach. Jutro koniec roku aż mi sie łezka kreci. Koniec 4 klasy i czerwony pasek. Duma mnie rozpiera
Eilleen, Kasiaja, kozalia, Ania241188 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
To ja was chyba pobije bo u mnien30 tydzien i 6 dni i 108 cm w pasie. Az w to nie wierze bo po mnie naprawde az tak tego nie widac. Ale ja zawsze byłam przy sobie i mam dosc duży biust i proporcjonalnie wielki tyłek i brzuszek optycznie chyba się gubi.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
edytkaa93 wrote:Marta super! Zawsze leżenie w domu jest lepsze niż w szpitalu, odpoczniesz psychicznie:) a jeśli nic nie grozi dziecku i tobie to tylko do domu:)
A robiła któraś z was na stopy te skarpetki złuszczające? Chyba można w ciąży co? Bo mam tak okropne stopy że aż mi wstyd a ścieranie nic nie daje.
-
edytkaa93 wrote:A robiła któraś z was na stopy te skarpetki złuszczające? Chyba można w ciąży co? Bo mam tak okropne stopy że aż mi wstyd a ścieranie nic nie daje.
trochę sie przeraziłam ale efekt był super pózniej.
edytkaa93 lubi tę wiadomość
-
edytkaa93 wrote:To ja was chyba pobije bo u mnien30 tydzien i 6 dni i 108 cm w pasie. Az w to nie wierze bo po mnie naprawde az tak tego nie widac. Ale ja zawsze byłam przy sobie i mam dosc duży biust i proporcjonalnie wielki tyłek i brzuszek optycznie chyba się gubi.
edytkaa93 lubi tę wiadomość
-
misia-kasia wrote:Ja robiłam ale nie w ciąży i efekty były różne w zależności od firmy. Raz jak zrobiłam i nic sie nie działo przez pare dni to juz zapomniałam ze robiłam aż zobaczyłam cos dziwnego w skarpetach jakby cała skóra mi zeszła ze stop
trochę sie przeraziłam ale efekt był super pózniej.
-
Witam się w kolejnym tygodniu
WRESZCIE 3ka z przodu
Eilleen, PLPaulina, agania, ingelita lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:To ja mam największy bo na wysokości pępka 115 cm
Wcale nie największy.mój brzuchol biję wszystkie rekordy..
Aż mnie dziwi że w środku tylko 1 dziecko. Może coś przeoczyli? Hehe
Obwód brzucha: 119 cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:37
-
PLPaulina wrote:Wcale nie największy.
mój brzuchol biję wszystkie rekordy..
Obwód brzucha: 119 cm.mi też się w pracy pytali czy aby na pewno nie bliźniaki. Denerwowali mnie tylko tymi tekstami. Bo co poradzę
-
PLPaulina wrote:Wcale nie największy.
mój brzuchol biję wszystkie rekordy..
Obwód brzucha: 119 cm.więc ciężko porównać
-
nick nieaktualny