Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak szukałam inf o fotelikach to musiałam na raty bo mnie plecy bolały. Pojechaliśmy do akpol i kupiliśmy w promocji fotelik i bazę. Baza pasuje też do następnego fotelika który kupimy jak tylko gotówka się pojawi. Poczytam co jest potrzebne do szpitala i też torbę spakuje bo po to zrobiłam zamówienie z gemini. Muszę kupić pieluchy jakąś małą paczkę i chusteczki nawilzane jedną paczkę bo za dużo nie planuje używać. Wypiore też ze dwa lub trzy zestawy ubranek. Zrobię to na wszelki wypadek ale bez paniki.
Takie techniczne pytanie - czy jak macie fotelik to po zakupie prałyście ten materiał?
-
Chyba wystarczy dobrze wywietrzyć
mam mnóstwo skarpetek dla dziecka.. Ale pojęcia nie mam które są na takiego maluszka, a które na ciut większe dzieciątko i muszę wszystkie wyprać. Jak na nie patrzę to żałuję że nie mam suszarki do prania, będę pół dnia ten drobiazg wieszać :p
-
nick nieaktualny
-
Tak jak czytam jak wszystko chcecie prac to przypomina mi sie jak wyparzalam butelki dla malej jak juz pila z butli..Bylam tak zmeczona ze wzielam czajnik i o maly wlos nie polalam sobie po rekach zeby je tez wyparzyc..Doslownie w ostatniej chwili do mnie dotarlo co chce zrobic..Taka sterylna chcialam byc hehe.A co do tematu-Fotelik wypralam bo kupilam uzywany, materac mam po corce gryka pianka kokos bez mozliwosci zdjecia pokrowca- wietrzy sie juz od jakiegos czasu...i standardowo bede prac ubranka, kocyki, posciel itp ale w normalnej temperaturze 40 st.Ubranka i posciel wyprasuje. Ubranka corki prasowalam do 1.5 roczku...zastanawiam sie czy teraz bedzie mi sie tak chcialo.
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Dooti wrote:Antoś już z nami. Odkleilo mi się łożysko. Urodził się przez CC z wagą 2200 i dostał 8 punktów. Na razie musi być jeszcze wspomagany orzechowo.
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
justyna14 wrote:Witam się w chłodny poranek
mogłoby tak już zostać. Ja dziś wizyta na 17.40 , która ze mną wizytuje?
Ja o 16:20kontrola po szpitalu.. niestety bez usg, jestem, ciekawa czy mój lekarz da mi skierowanie jeszcze na skontrolowanie tej szyjki czy uzna, że jak zostały 3 tygodnie do donoszenia to niech się dzieje co chce. Albo czy mi da receptę dalej na duphaston czy powie, że odstawiamy.. bo mam jak na razie brać 3x dziennie tak jak w szpitalu mi zalecono...
No i najważniejsze mam nadzieję, że nie powie, że wszystko ok i widzimy się za 4 tygodnie dopiero6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
justyna14 wrote:Witam się w chłodny poranek
mogłoby tak już zostać. Ja dziś wizyta na 17.40 , która ze mną wizytuje?
pumka1990 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ja dziś już mogę wstać, jak mąż przyjdzie to pomoże mi się zebrać i pojedziemy na noworodki do synka. Jeszcze go nie widziałam. Nie mogłam zasnąć z tych emocji ale w końcu jakoś się udało. Nie wiem co z karmieniem, na razie nic nie ruszyło a ja laktatora nie mam...Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:Ja dziś już mogę wstać, jak mąż przyjdzie to pomoże mi się zebrać i pojedziemy na noworodki do synka. Jeszcze go nie widziałam. Nie mogłam zasnąć z tych emocji ale w końcu jakoś się udało. Nie wiem co z karmieniem, na razie nic nie ruszyło a ja laktatora nie mam...
w szpitalach mają laktatory, poproś żeby Ci użyczyli6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka