Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DobrejMysli wrote:Ps. Dziewczyny podpowiedzcie na której stronie znajdę zbiorcze info o nas tzw. pierwszą stronę?
Dooti cieszę sie ze wszystko dobrze sie skończyło. Antoś to silny chłopakTrzymam za Was kciuki.
DobrejMysli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDooti wrote:Antoś już z nami. Odkleilo mi się łożysko. Urodził się przez CC z wagą 2200 i dostał 8 punktów. Na razie musi być jeszcze wspomagany orzechowo.
Zdrówka dla Was !(polubiłam życząc Wam zdrowia, i że wszystko dobrze)
Mało punktów chłopak nie ma.i wagowo tez juz kawał chłopa.
Ja urodziłam się mając 6pkt, i wszystko dobrze.
Więc i u Was będzie wszystko dobrze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 13:35
-
PLPaulina wrote:Odnośnie inhalatora/ nebulizatora. Czy dla maluszka musi być smoczek czy ta maska dla dzieci jest wystarczająca ???
-
Dzięki dziewczyny, niestety nie widziałam jeszcze małego, mąż mi tylko zdjęcie pokazał. Taki jest różowiutki. Lekarze podjęli decyzję o cięciu kiedy zaczęły ze mnie lecieć ogromne skrzepy. O 10.20 było już po wszystkim. Gdyby to zdażyło się w domu to raczej skończyłoby się tragicznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 13:54
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:Antoś już z nami. Odkleilo mi się łożysko. Urodził się przez CC z wagą 2200 i dostał 8 punktów. Na razie musi być jeszcze wspomagany orzechowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 15:27
7w3d 💔 -
Normalnie zaczynam się bać.. Dobrze,że już wszystko gotowe.
Dziewczyny dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków. Na pewno szybko nadrobiąMoja siostra urodziła się z wagą 1700g i 1 punktem w pierwszej minucie i teraz jest zdrową kobietą, która sama ma już dwójkę dzieciaków.
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
nick nieaktualny
-
justa1509 wrote:No właśnie nie wiem co można za taką kwotę kupić :p ale termometr i aspirator do nosa już mam, laktatora nie kupuję. Więc całkiem spora kwota mi na to odpada. Mam w koszyku majtki siateczkowe, podkłady, octanisept, olejek migdałowy, wkładki laktacyjne jedno i wielorazowe, jakiś krem przeciw odparzeniom, i nie pamiętam co tam jeszcze :p