❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u nas deszczowej pogody ciąg dalszy ech... Ale dziś ma przyjść nowy stolik do salonu który zamówiliśmy w piątek więc się cieszę na samą myśl bo w końcu nie bd się obijać o stary szklany 🙂
Co do skurczów to ja miewam tylko czasem takie dziwne w pachwinach dosyć bolące ale krótko trwają na szczęście.
Kropka d cieszę się że z maluszkiem wszystko dobrze i będziesz miała możliwość sprawdzenia co jakiś czas 🤗 i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 💐 prezent świetny dla męża na pewno się ucieszy 🙂
Kropka4 lubi tę wiadomość
-
Kagu3 wrote:Madlene, ja tak miałam jak opisujesz. Jeden dzień kompletnie się skończyły, kolejny urodziłam. Właśnie z takimi nieregularnymi skurczami. Każdy organizm jest inny i może to różnie wyglądać, nie zawsze książkowo.
Mam wrażenie Kagu, że u mnie nigdy nie jest książkowo🤔 aktualnie najadłam się, wyspałam i nic. Kompletna cisza. Chcę albo urodzić, albo wracać do domu 🤦♀️ a tu niestety ani w tę ani w tę się nie zapowiadaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 13:25
-
Hej dziewczyny! Z tym swędzeniem to mam to samo... Stać nie mogę chwili bo już mnie swedza stopy, są zaczerwienione no i mam spuchnięte...
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Irola wrote:Hej dziewczyny! Z tym swędzeniem to mam to samo... Stać nie mogę chwili bo już mnie swedza stopy, są zaczerwienione no i mam spuchnięte...
ciekawe o co to chodzi. niepamiętam żeby mnie tak kulo w poprzedniej ciąży a opuchlizne miałam chyba od 30 tc. no nic po porodzie pewnie przyjdzie:)
Irola mnie najlepiej na to robi moczenie nóg w zimnej wodzie, po tym jest chwilę lepiej.Irola lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Po porodzie to chyba jeszcze bardziej napuchną 🤣🤣🤣 (w każdym razie jak tak miałam w pierwszej 🙄)
Madlene mam nadzieje że Twoje dziecię się określi w którąś stronę 😉
Kropka super że ktg wyszło dobrze 😉 wątpię że to grozi niedotlenieniem. Nasze dzieciaczki pewnie tez mają spadki i nawet o tym nie wiemy, bo to trzeba byłoby być non stop podłączonym do sprzętu 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 15:23
Madlene28, Kropka4 lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierka, padłam 😂
Ja tez sobie tego nie wyobrazam na razie. Pierwszy raz po pologu wyglada mniej wiecej jak pierwszy raz w ogole, a potem juz czlowiek ogarnia, najwiekszy problem z checiami, bo nie wiem jak u innych, ale u mnie podczas pk libido nie istnieje. A jak juz sie skusze bardziej kierowana glowa niz reszta ciala to bez lubrykantu podczas kp ani rusz 🤷🏼♀️
Iskierka87 lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:Iskierka, padłam 😂
Ja tez sobie tego nie wyobrazam na razie. Pierwszy raz po pologu wyglada mniej wiecej jak pierwszy raz w ogole, a potem juz czlowiek ogarnia, najwiekszy problem z checiami, bo nie wiem jak u innych, ale u mnie podczas pk libido nie istnieje. A jak juz sie skusze bardziej kierowana glowa niz reszta ciala to bez lubrykantu podczas kp ani rusz 🤷🏼♀️
Tymjanek, u mnie to samo.🤦♀️🤛21.10.2015 Leon -
nick nieaktualnyU mnie wgl brak jakiejkolwiek ochoty teraz, nie wiem jak po porodzie ale też wątpię że będzie tak szybko chęć tym bardziej że bd zapewne zaczarowana przez córkę i jej poświęcę cały swój czas 🙂
Po operacji też jakoś dopiero po 3ch czy 4ch tygodniach dopiero próbowaliśmy ale tym razem to i o zabezpieczeniu trzeba pomyśleć. O matko aż dziwnie mi się o tym pisze 😄 tyle lat bez żadnych antykoncepcji -
Brzuch mnie caly czas boli, ale bez zmian - bol ciagly i niezbyt dokuczliwy. Po drodze mnie przemeczylo w toalecie. W nocy zarzekalam sie, ze juz "nigdy wiecej w zyciu czeresni", dzis juz wrocil rozsadek i dodalam do tej deklaracji "w takiej ilosci na raz" 😅
Moja corka na tym etapie juz byla na swiecie (37+5 tc, po 15), wiec synek juz siedzi dluzej i chwala mu za to. Przyjaciolka nie omieszkala wsponiec, ze pelnia trwa jeszcze dzisiaj, ale ja mysle, ze on juz doczeka do tego czwartku.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Tym janek ale fajnie, jeszcze chwila i będziesz rozpakowana 😁
Ja się uparłam na próbę sn i mam nadzieje że długo czekać nie będę..bo u mnie ostatni gwizdek to 41+6 wiec wychodzi 31 sierpnia🙆♀️🤦🏻♀️ Dziwny kraj 🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 16:06
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Mom, teraz corke ogarnia moja mama na zmiane z mezem od rana do poludnia, a ja z nia spedzam wieczory tylko. Dlatego tez moge funkcjonowac w tym dzikim cyklu dobowym. A tak na co dzien, poza ciaza ten cykl nie jest az tak rozjechany. Chodze spac zwykle ok. 2 w nocy i wstaje o 10 (jak moge pospac akurat). Moj maz z kolei jest ranny ptaszek i chodzi spac ok. 22 a wstaje o 6 razem z corka. 2 dni w tygodniu ma zmiane popoludniowa, wiec ja sie wysypiam a on ogarnia mala od rana. W weekendy tak samo, z kolei te 3 dni co musi isc na rano, ja po prostu pije nie 2 tylko 4 kawy i jakos zyje czasem ucinam sobie drzemke popoludniu jak on wraca z pracy. Teraz z dwojka bedzie trudniej, ale umowmy sie, wiekszosc dzieci w 1 roku zycia i tak ma milion pobudek, wiec jakiego cyklu człowiek by nie mial i tak chodzi niewyspany 🤷🏼♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 16:09
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Evli wrote:Tym janek ale fajnie, jeszcze chwila i będziesz rozpakowana 😁
Ja się uparłam na próbę sn i mam nadzieje że długo czekać nie będę..bo u mnie ostatni gwizdek to 41+6 wiec wychodzi 31 sierpnia🙆♀️🤦🏻♀️ Dziwny kraj 🥴
Trzymam mocno kciuki aby mala nie trzymala cie tak dlugo w niepewnosci i aby sn sie udal bez problemow
Ja sie tylko zastanawiam jak to sensownie rozegrac, bo aktualnie zasypiam ok 5-6 nad ranem, a w szpitalu mam byc o 7:30 🤷🏼♀️ czy probowac zasnac wczesniej? Czy po prostu spac do oporu w srode i dac sobie spokoj z proba spania w nocy w ogole?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Tymjanek Ty jesteś z KRK?
ja mam w piątek na 7:30 się stawić nie liczę na to że zasnę w noc przed więc pójdę z marszu;) wyspie się po cc najwyżej.
Evil kciuki żeby jednak szybciej się coś u Ciebie rozkrecilo i zęby sn się udal😙Evli lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon