❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Molokay wrote:Momofboys, wielkie gratki! urodzić równo (nie mylę sie?) w terminie to rzadkość i rzeczywiscie spora dziewczynka
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
MomOfBoys gratulacje! Czyli też szybka akcja u Ciebie była:-D dzieci mamy z tego samego dnia i rozmiarowo prawie identyczne! Mój też straszny ssak, laktacje tak mi rozkręcił, że się boję teraz zastojów.
Evli, m@rzenie gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2020, 14:57
MomOfBoys, Evli, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja się prawie nie odzywam. Ale urodziłam 02.08. Córka 58 cm i 3360.
Poród miałam wywolywany że względy na cukrzycę.
Miałam balonik (cewnik). Zakładanie nie boli, później trochę bol jak miesiaczkowy. Normalnie z tym poszłam spać. Mi rozważcie na tym poszło do przodu. Rano dali mi oksy i po 10 godzinach urodziłam. Miałam genialne znieczulenie woec poród bez bolesny w zasadzie.Iskierka87, i_ka, Evli, Kagu3, OranżadA, MomOfBoys, ticia9, YoYo85, tym_janek, MartitaS, pati_zuzia83, to_tylko_ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja malutka jakby sie uspokoila, czasem pojawia ruch niczym osmiornicy, ale to nie to samo, co chocby jeszcze pare dni temu. w wiekszosci dnia to jest wypinanie i napinanie sie macicy. czasem az ja zaczepiam, zeby sprawdzic, czy jest ok. no moglaby juz wylezc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene zazdraszczam jakby mi się przydał taki leciutki spokój od tego co mam teraz chociażby żebym mogła się wyspać te ostatnie noce 😉
Molokay no u Ciebie już niech się zacznie bo chyba starczy jej tam mieszkać, niech się już pokaże 😁
Do szpitala jadę w środę a w czwartek mam CC