❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas będzie Dominika lub Dominik
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Kindoll wrote:O proszę! Kiedy się okazało? Może i u mnie jeszcze odpadnie dylemat z imieniem dla chłopca
O tym że chłopiec były przypuszczenia w 12t4d ponieważ między nóżkami coś odstawało ale lekarz mówił że w tym czasie chłopiec i dziewczynka wyglądają tak samo praktycznie więc zobaczymy jak to się rozwinie, teraz we wtorek miałam wizytę 14+3 i okazało się że między nóżkami nie ma nic a widok był idealnyKindoll lubi tę wiadomość
-
darkestfear wrote:Jeju ja sie dzisiaj tak zle czuje, strasznie zmeczona i spiaca, a glowa mi tak peka, ze mam ochote sobie ja wyrwac 😥 co robic..
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
nick nieaktualnyczekamynaorzeszka wrote:O tym że chłopiec były przypuszczenia w 12t4d ponieważ między nóżkami coś odstawało ale lekarz mówił że w tym czasie chłopiec i dziewczynka wyglądają tak samo praktycznie więc zobaczymy jak to się rozwinie, teraz we wtorek miałam wizytę 14+3 i okazało się że między nóżkami nie ma nic a widok był idealny
Jezu jak mi lekarz powie, że Lilce wyrósł siurek, to chyba zwariuję 😅 ale częściej ponoć z chłopcem się mylą na tym etapie właśnie, jak u Ciebie było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKagu3 wrote:Jezu jak mi lekarz powie, że Lilce wyrósł siurek, to chyba zwariuję 😅 ale częściej ponoć z chłopcem się mylą na tym etapie właśnie, jak u Ciebie było
Ja też bym wolała żeby nasza dziewczynka już się nie zamieniła w chłopaka, wczoraj lekarka dobrze nie widziala, ale twierdzi ze jajek dalej nie ma 😂 już sie przyzwyczailam do tej mysli, ze bedzie cora 😄 -
czekamynaorzeszka wrote:O tym że chłopiec były przypuszczenia w 12t4d ponieważ między nóżkami coś odstawało ale lekarz mówił że w tym czasie chłopiec i dziewczynka wyglądają tak samo praktycznie więc zobaczymy jak to się rozwinie, teraz we wtorek miałam wizytę 14+3 i okazało się że między nóżkami nie ma nic a widok był idealny
Miałam tak samo w pierwszej ciąży 😁 -
Mnie też dziś mdłości dopadły, robiłam sobie pyszne kanapeczki i siedziałam i patrzyłam tylko na nie. Nie dałam rady ich zjeść przez dobra godzinę. A co do imienia to chłopca chcieliśmy nazwać Szymon, ale że będzie dziewczynka to pojawił się problem. Zawsze chciałam dla dziewczynniki Zosia ale teraz to jest bardzo popularne imię to zastanawiamy się nad Lidką. Do 16 sierpnia mamy czas na podjęcie decyzji.
-
nick nieaktualnyJeju ale naskrobałyście 😁
Agniecha super faworki Twój synek zrobił 🙂
Mój mąż jest u nas w domu kucharzem ale ostatnio robimy obiadu każdy sobie bo on by tylko ziemniaki i mięcho jadł a ja wgl nie mam na to ochoty. Sprzątanie, zmywanie, pranie itp. należy do mnie ale wyręcza mnie np. w noszeniu czegokolwiek 😁
Co do imion to ja chciałam Gabriele lub Gabriela ale dla chłopca może się kojarzyć z tym gejem z królowych życia i teraz nie wiem 😃agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydarkestfear wrote:Ja też bym wolała żeby nasza dziewczynka już się nie zamieniła w chłopaka, wczoraj lekarka dobrze nie widziala, ale twierdzi ze jajek dalej nie ma 😂 już sie przyzwyczailam do tej mysli, ze bedzie cora 😄
No kurde, ja już mam dziewczęce ubranka, przewijak, pościel i w kolejnym tygodniu jadę do domu rodziców po tony ubrań po Lusi. I te wszystkie akcesoria, bujaczki, maty itd. wszystko dziewczęcechyba tylko wózek mam uniwersalny
-
Kagu3 szybka jesteś 😳 ☺️ Przygotowania pełną parą😁
Iskierka mi się tam Gabriel nie kojarzy z żadnym gejem😅 podoba mi się bardzo ale u mnie to imię jest na 1 pozycji nadawanych imion i moja córka miała tak na drugie wiec średnio2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyKagu3 wrote:No kurde, ja już mam dziewczęce ubranka, przewijak, pościel i w kolejnym tygodniu jadę do domu rodziców po tony ubrań po Lusi. I te wszystkie akcesoria, bujaczki, maty itd. wszystko dziewczęce
chyba tylko wózek mam uniwersalny
Evli, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvli wrote:Kagu3 szybka jesteś 😳 ☺️ Przygotowania pełną parą😁
Iskierka mi się tam Gabriel nie kojarzy z żadnym gejem😅 podoba mi się bardzo ale u mnie to imię jest na 1 pozycji nadawanych imion i moja córka miała tak na drugie wiec średnio
Bo ja teraz będę do czerwca ,wyłączona, . Bronię się pod koniec czerwca i piszę mgr i jak teraz tego nie ogarnę, to potem bez czasu będę. W dodatku mam zjazdy co tydzień 😭 zaczynam nowy semestr i totalnie zajmie mi każda chwilę do obrony..jestem w dodatku senna i mam baby brain i myślę wolniej..
Karuzelę też mam, wygrałam na licytacjach dla dziecka z SMA, karuzela z fp z projektorem
Darkestfear, zostaw niech ktoś w prezencie Wam kupi.Fajna !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 18:09
darkestfear lubi tę wiadomość
-
czekamynaorzeszka wrote:O tym że chłopiec były przypuszczenia w 12t4d ponieważ między nóżkami coś odstawało ale lekarz mówił że w tym czasie chłopiec i dziewczynka wyglądają tak samo praktycznie więc zobaczymy jak to się rozwinie, teraz we wtorek miałam wizytę 14+3 i okazało się że między nóżkami nie ma nic a widok był idealny
Ja wstępnie obstawiam Kubusia albo Pawełka. Starszak powiedział, że ma być Kubuś 😄
Byłam dziś u genetyka odebrać wyniki pappy. Wyszły naprawdę super mimo mojego wieku 💚
Evli, darkestfear, Kropka4, Malutka_94, agniecha2101, Niki345, tym_janek lubią tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Mnie dzisiaj w pracy bolała głowa konkretnie w dodatku atakowali tymi pączkami z każdej strony a ja nie mogę.
Właśnie zrobiłam 30min pilates. Jeszcze tydzień sobie tak delikatnie poćwiczę a później coś trochę konkretniejszego może. -
MomOfBoys jeszcze szansa jest 😁 super wyniki!
Jeśli chodzi o karuzele to tylko takie nakręcane! Co maja tą melodyjkę jak z pozytywki.
Na samym początku kupiliśmy taka jakaś na baterie z melodyjkami..boziu 🤦🏻♀️ Nim że nam to działało na nerwy to małej też. Po dwóch dniach oddaliśmy do sklepu, mówić że się zepsuła 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 18:14
MomOfBoys lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualnyEvli wrote:Iskierka mi się tam Gabriel nie kojarzy z żadnym gejem😅 podoba mi się bardzo ale u mnie to imię jest na 1 pozycji nadawanych imion i moja córka miała tak na drugie wiec średnio
U nas właśnie nie słyszałam Gabrysiów za dużo i Gabrieli dlatego tak wybrałam, mąż z bierzmowania na Gabriel i mi się bardzo spodobało 🙂 Ogólnie bardzo ciężko mi jest wybrać takie imię którego nie ma w rodzinie lub się nie kojarzy z kimś 😒
Ewa.Katarzyna w sobotę będzie rzut ciuchów ciążowych w Lidlu 🙂
ewa.katarzyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvli wrote:MomOfBoys jeszcze szansa jest 😁 super wyniki!
Jeśli chodzi o karuzele to tylko takie nakręcane! Co maja tą melodyjkę jak z pozytywki.
Na samym początku kupiliśmy taka jakaś na baterie z melodyjkami..boziu 🤦🏻♀️ Nim że nam to działało na nerwy to małej też. Po dwóch dniach oddaliśmy do sklepu, mówić że się zepsuła 😅
Hmmm to ciekawe jaka ta jest co wybralam, bo nawet nie poczytalam o tym 😅