❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmm- będzie dobrze ❤️ czy przy tym skracaniu szyjki miałaś bóle brzucha takie jak przy okresie?
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
mmm wrote:A mnie jednak przeczucia nie myliły. Dostałam skierowanie do szpitala. Macica za bardzo napięta i skrócona szyjka (nie iem ile ma, bo jak tylko powiedział szpital to się wyłączyłam. Obiecał, że tylko na parę dni. Podadzą rozkurczowe leki i może napięcie puści. Przy okazji zrobi mi badania i dokładne USG. Zarządziłam w domu manewry wojskowe - ja się pakuje, a mąż uczy się gospodarowania domem, lekarstwami młodego, obsługa zmywarki i pralki jakby się coś pozmieniało i miałabym zostać dłużej.
Oby szybko była poprawa i szybko Cię wypuścili ❤
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mój 15 tygodniowy brzuszek. Jak tak dalej pójdzie będę się trulac. Ale mega jestem szczęśliwa ❤️
url=https://naforum.zapodaj.net/9b3be86f28a9.jpg.html][/url
Nic nie przytyłam. I to mnie mega cieszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 20:28
Kagu3, agniecha2101, Evli, Iskierka87, Malutka_94, Kindoll, Irola, m@rzenie, darkestfear, MomOfBoys, mommy, tym_janek lubią tę wiadomość
-
Irola wrote:Mmm- będzie dobrze ❤️ czy przy tym skracaniu szyjki miałaś bóle brzucha takie jak przy okresie?
Ja w poprzedniej ciąży bardzo długo miałam takie bóle jak na miesiączkę i z szyjką żadnych problemów
Teraz też mam takie bóle i nawet się tym nie przejmuję. Macica się rozciąga i ma prawo boleć
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
mmm wrote:A mnie jednak przeczucia nie myliły. Dostałam skierowanie do szpitala. Macica za bardzo napięta i skrócona szyjka (nie iem ile ma, bo jak tylko powiedział szpital to się wyłączyłam. Obiecał, że tylko na parę dni. Podadzą rozkurczowe leki i może napięcie puści. Przy okazji zrobi mi badania i dokładne USG. Zarządziłam w domu manewry wojskowe - ja się pakuje, a mąż uczy się gospodarowania domem, lekarstwami młodego, obsługa zmywarki i pralki jakby się coś pozmieniało i miałabym zostać dłużej.
Życzę ci kochana abyś szybko wyszła cała i rozluźniona i żadnych już spin !!! Ściskam mocno ❤️❤️❤️😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 20:41
-
agniecha2101 wrote:Kochana Ty się nie nakręcaj znów i nie doszukuj
Ja w poprzedniej ciąży bardzo długo miałam takie bóle jak na miesiączkę i z szyjką żadnych problemów
Teraz też mam takie bóle i nawet się tym nie przejmuję. Macica się rozciąga i ma prawo boleć
Mildread - piękny brzusio! 😍agniecha2101 lubi tę wiadomość
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
https://zapodaj.net/e80beb1e4818b.jpg.html
https://zapodaj.net/06f9fc1e6a04e.jpg.html
https://zapodaj.net/e3ccb3735ce5c.jpg.html
https://zapodaj.net/ecc32da9daf7e.jpg.html
Moje dziecię ma się dobrze, lekarz rzekł , ze nawet bardzo dobrze. Zrobił mi co prawda tylko usg ale macica mięciutka , łożysko cacy, żadnych krwiaków ito, mam pełne pozwolenie na normalne życie ale bez jakiś ekstremalnych sportów ❤️ Tak, teraz mogę spać spokojnie . ❤️darkestfear, MomOfBoys, tym_janek, Mildred, agniecha2101, Malutka_94, Kindoll, Przyszłamamusia lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Jak dodać zdj żeby wyświetlały się tutaj od razu ?7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Trzymam kciuki, żebyś szybko wyszła i wszystko było dobrze15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
MomOfBoys wrote:O rany. To może i dla mnie jest nadzieja? 😃 A miałaś widok wtedy od spodu czy z profilu? Bo u mnie z profilu było widać odstającego siusiaka.
Ja wstępnie obstawiam Kubusia albo Pawełka. Starszak powiedział, że ma być Kubuś 😄
Byłam dziś u genetyka odebrać wyniki pappy. Wyszły naprawdę super mimo mojego wieku 💚
Z profilu, od przodu nie dało się zauważyć nic bo łożysko zasłaniało. Także "siusiaka" z profilu widzieliśmy a teraz ze dziewczynka to tak ładnie nóżki rozłożyła -
Narazie nastawiam się pozytywnie, że w poniedziałek mnie wypuszczą i że bedzie wszystko dobrze. Ogarnełam chłopaków i mam nadzieję, że poradzą sobie przez te dni. W sumie to chyba potrzebne im takie usamodzielnienie, bo za bardzo na głowę mi wchodzili.
Ja miałam twardy brzuch w pierwszej ciąży i dlatego przeczuwałam, że tak może być. Mój lekarz jest też ostrożny, wiec dlatego ten szpital, ale ja też wolę dmuchać na zimne niż stresować się cały tydzień czy coś się dalej nie dzieje.
Tak sobie to poukładałam w głowie, żeby łatwiej mi to było psychicznie przejść i już nie stresować maluszka:)MomOfBoys lubi tę wiadomość
[/url]
-
właśnie wróciliśmy ze spaceru- 5 km, pies padł od razu spać
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Dziewczyny czy wy tez macie taki problem ze wzdęciami i bólem brzucha ? Ja prawie co wieczór ostatnio mam problem z brzuchem, robi się wielki i boli mnie tak ze aż chodzić nie mogę tylko muszę się położyć
aż się zaczynam stresować czy to wina jedzenia czy może cos z ciąża ale jakoś tak czuje ze po prostu to jelita sobie nie radzą z trawieniem. Rano brzuch o wiele mniejszy i żadnego bólu. Dzisiaj jeszcze zjadłam pączki i teraz jest masakra
chyba muszę przejść na lekkostrawna dietę i zobaczyć jak wtedy będę się czuła wieczorami.
-
Ja wieczorami też pękam, ale niestety u mnie stawiam na jedzenie, bo po powrocie z pracy włącza mi się gastrofaza 🤷♀️
Rano brzuszek jest zdecydowanie mniejszy. Wieczorem wygląda na dwa razy większy, ale też mam wrażenie, że to przez wzdęcia. Skóra jest wtedy bardziej napięta, a brzuch wypukły tak wyżej. Ale niestety potrafię zjeść dużo różnych rzeczy chyba też stąd takie rewolucje. -
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️