❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Darkestfear- może coś być, bo u mnie ostatnimi czasy te mdłości też już słabły...
My jeszcze nic nie kupujemy. Jak Bóg da i wszystko będzie dobrze, to może gdzieś w maju zaczniemy się rozglądać za wózkiem itd. Wszystko będziemy kupować bo nie mamy nikogo z takimi akcesoriami. Córeczka mojej siostry ma już 6 lat, synek 13 :p
Kagu - my zaczęliśmy się starać od stycznia 2019 i wtedy też miałam się bronić w czerwcu. Tydzień przed swoja obrona miałam zabieg na polipa, też nie mogłam jakoś dojsc do siebie potem ale jakby tak się udało od razu, to powiem Ci ze z tymi moimi mdłościami i sennościa w 1 trymestrze było by ciężko... Ty i tak jesteś super zorganizowana, że dajesz radę!
Jaki temat pracy?
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też nic na razie nie mamy dla maluszka. Również musimy wszystko kupić. ☺
Zjadłam dzisiaj 3 pączki i sama też wyglądam jak poączek 😂 mama mówi, że mam bardzo duży brzuch, jak conajmniej w 5 miesiącu, a to pierwsza ciąża ☺
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
U mnie w sprawie prac domowych to mój partner jest pedantyczny i sprzata o wiele lepiej niż ja. Gotować też potrafi całkiem dobrze. I mimo że nie jest jakaś złota rączka to drobne naprawy w domu sam ogarnia. A skąd wiecie że w sobotę będa w Lidlu ubrania ciążowe? Bo oglądałam gazetkę i może ślepa byłam ale nie widzialam żeby była mowa o ubraniach ciazowych
-
nick nieaktualnyIrola, opisuję pacjentkę z przewlekła niewydolnością nerek. Pracuję na oddziale, na którym mamy pacjentów z tą jednostką chorobową, więc łatwiej mi o tym pisać. Nie pracuję za długo w zawodzie bo 2 lata, ale uczę się od najlepszych 😊 i mam nadzieję, że sprostam temu zadaniu.
Licencjat broniłam z Alą w brzuchu, także boję się zapisywać na dalsze studia/kursy 😅
A w samej grupie mam łącznie 3 ciężarne - czerwiec, lipiec i sierpień 😅Irola, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kagu3 wrote:Irola, opisuję pacjentkę z przewlekła niewydolnością nerek. Pracuję na oddziale, na którym mamy pacjentów z tą jednostką chorobową, więc łatwiej mi o tym pisać. Nie pracuję za długo w zawodzie bo 2 lata, ale uczę się od najlepszych 😊 i mam nadzieję, że sprostam temu zadaniu.
Licencjat broniłam z Alą w brzuchu, także boję się zapisywać na dalsze studia/kursy 😅
A w samej grupie mam łącznie 3 ciężarne - czerwiec, lipiec i sierpień 😅
Dzieci będą wyuczone ☺ jak już będąc w brzuszku piszą pracę z Tobą i do tego się bronią 😂 studia Ci służą ☺ na pewno ciężko ale jeszcze 4 miesiące i odetchniesz troszkę przed samym porodem juz jako Pani magister ☺Kagu3 lubi tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Evli wrote:MomOfBoys jeszcze szansa jest 😁 super wyniki!
Jeśli chodzi o karuzele to tylko takie nakręcane! Co maja tą melodyjkę jak z pozytywki.
Na samym początku kupiliśmy taka jakaś na baterie z melodyjkami..boziu 🤦🏻♀️ Nim że nam to działało na nerwy to małej też. Po dwóch dniach oddaliśmy do sklepu, mówić że się zepsuła 😅Evli lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mirabelka02 wrote:My mamy już Mariannę i ostatnio oboje z mężem stwierdziliśmy, że podoba nam się imię Anna. Ale dla mnie źle by to brzmiało, Marianna i Anna. Wtedy mój mąż powiedział, że trzecią córkę (a po cichu marzy o synu) nazwiemy Maria i będzie komplet
Mamy znajomych gdzie jest Zuzanna, Anna, Joanna, Marianna.Mirabelka02, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
A moja prywatna córka jest Anna i bardzo jestem bardzo zadowolona z tego imienia. Teraz planuje Olke. Brat leżą ma córkę Ole, do.tego jest to najukochańsza kuzynka mojej Anki i widzimy się bardzo często ale postanowiłam się nie.przejmpwac bo będzie między dziewczynami 8 lat różnicy q do tego Ola miała na imię moją babcią, która zmarła w maju o myślę że.to o a n ta.mala.coreczke wymodliła.
Klaudia.91 lubi tę wiadomość
-
Czekam na wizytę , proszę o dobra energię i modlitwy ❤️
darkestfear, agniecha2101, Kindoll, Iskierka87, Malutka_94, MartitaS, aniołkowa_mama, Niki345 lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Nadzieja777, darkestfear, Evli, agniecha2101, Kindoll, Puella1, Iskierka87, ewa.katarzyna, Malutka_94, MartitaS, Mirabelka02, aniołkowa_mama, MomOfBoys, tym_janek, megson91, Kropka4 lubią tę wiadomość
-
A mnie jednak przeczucia nie myliły. Dostałam skierowanie do szpitala. Macica za bardzo napięta i skrócona szyjka (nie iem ile ma, bo jak tylko powiedział szpital to się wyłączyłam. Obiecał, że tylko na parę dni. Podadzą rozkurczowe leki i może napięcie puści. Przy okazji zrobi mi badania i dokładne USG. Zarządziłam w domu manewry wojskowe - ja się pakuje, a mąż uczy się gospodarowania domem, lekarstwami młodego, obsługa zmywarki i pralki jakby się coś pozmieniało i miałabym zostać dłużej.
darkestfear, MartitaS lubią tę wiadomość
[/url]