❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
czekamynaorzeszka wrote:Dziewczyny ja nikogo nie zmuszam do dołączenia do grupy 😍 ani tymbardziej nie każe mam stąd odchodzić 😁❤️ także spokojnie❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
nick nieaktualnyWszyscy uciekają w końcu z bbf na FB, chyba większość grup, które tu znam, ale zawsze tworzymy je z dziewczyn, które już tu się w miarę poznały, na majówkach przeszłyśmy na koniec ciąży i nawet miałyśmy ,meldunki, pod postem dziennym, która urodziła , która nie 😅 fajne to było. Do teraz mamy codzienny kontakt.
Ja na FB jestem na grupie rodzę w sierpniu, ale tam rzadko się udzielam. Jest zbyt dużo członków grupy. Tu mi dobrze póki co, poza tym bbf znam od kilku lat i jest ok
Iskierka, ja mam siostrzenicę Gabrysie. Jest śliczna, mądra i fajna. Nikt nigdy nie powiedział, że to brzydkie imię 🤔 zastanów się, czy ta.kolezanka czegos Ci nie zazdrości...tak to wygląda trochę. ChamskaIskierka87, megson91 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Coś mi szwankuje forum na mojej komórce i dopiero teraz mnie połączyło. U mnie nie jest źle. Przy przyjęciu macica była już trochę rozluźniona, szyjka zamknięta i ma 3, 15. Więc chyba mój lekarz trochę przesadził. Ale chyba lepiej że w tą stronę niż w drugą. Z usg pięknie rozwijający się dzidzius. Płeć oczywiście nie znana. Mam nadzieję, że wyjdę w poniedziałek, choć dziewczyny z sali mówią że one też miały zaraz wyjść i już drugi tydzień leci. Na szczęście chłopaki sobie radzą więc jestem z nich dumna i spokojnie odpoczywam.
Mirabelka02, Evli, Puella1, Przyszłamamusia, zazu, kasia_pra, Irola, Malutka_94, agniecha2101, mommy, Nadzieja777, tym_janek lubią tę wiadomość
[/url]
-
mmm wrote:Hej dziewczyny. Coś mi szwankuje forum na mojej komórce i dopiero teraz mnie połączyło. U mnie nie jest źle. Przy przyjęciu macica była już trochę rozluźniona, szyjka zamknięta i ma 3, 15. Więc chyba mój lekarz trochę przesadził. Ale chyba lepiej że w tą stronę niż w drugą. Z usg pięknie rozwijający się dzidzius. Płeć oczywiście nie znana. Mam nadzieję, że wyjdę w poniedziałek, choć dziewczyny z sali mówią że one też miały zaraz wyjść i już drugi tydzień leci. Na szczęście chłopaki sobie radzą więc jestem z nich dumna i spokojnie odpoczywam.
Mmm, no to dobrze, szyjka wcale nie jest krótka! A czemu zostawili Cię w szpitalu jeśli wszystko wygląda dobrze? Mają podejrzenie, że coś się może zadziać?
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A)beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
Mmm - lepiej dmuchać na zimne! A chłopakom na pewno nie zaszkodzi trochę "samodzielności"
U mnie zgaga pojawia się już od jakichś 2 tygodni. Ale mdłości wróciły znowu nasilone. Ogólnie to spadek energii drugi dzień. Może i ta pogoda dopomogła bo u nas jest fatalnie...
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Oj ja też mam spadek energii, muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo zapowiada się długa i leniwa ciąża, nie mam pojęcia kiedy mi zniosą nakaz oszczędzania się a ileż można siedzieć na necie. Chociaż córka dziś wróciła ze żłobka z kaszlem, także zapowiada się kolejny zapracowany tydzień.
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
nick nieaktualnyMała_Gwiazdka wrote:Jak ja miałam wybrane dla córki imię Liwia to też się nikomu nie podobało. Ale szczerze mówiąc ja to akurat jestem z pyskatych i po prostu wprost odpowiadam takim ludziom co myślę o ich zdaniu 😉
Mi sie bardzo podoba imie Liwka, moja chrzesnica tak ma i gdyby nie to to sama chcialabym tak nazwac córkę -
Iskierka nie bierz tego do siebie. Każdy wybiera imię według swego upodobania i jak słyszę jakieś uwagi lub zbędne komentarze to mam nerwa. Ja sobie nie wyobrażam sugerować się czyjąś opinią i wołać do dziecka po imieniu które mi się nie podoba.
Poza tym znam Gabrysie która ma 4 latka i jest tak uroczą a zarazem inteligentną dziewczynką ☺
Wiem, że Ci przykro. Mi też by było jakbym coś takiego usłyszała. Ale nieładnie się zachowala.Iskierka87 lubi tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Kropka4 wrote:Dziewczyny jak czasami kichnę to tak mocno mnie zakuje prawy jajnik. To normalne ? Ogólnie często coś kicham w ciąży 😁
Mnie już zaczal boleć brzuch takie tzw prądy, to jest związane z zaparciami, jak gazy mi nie odchodzą... Najgorzej na noc mnie to bierze 😐
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Mała_Gwiazdka wrote:Jak ja miałam wybrane dla córki imię Liwia to też się nikomu nie podobało. Ale szczerze mówiąc ja to akurat jestem z pyskatych i po prostu wprost odpowiadam takim ludziom co myślę o ich zdaniu 😉
Też wolę taką anonimową formę pisania.Chociaz gdy urodziłam pierwsza córkę,też udzielałam się na jednym z for.Już po narodzinach dzieci, osoby które chciały,dołączyły na grupę na facebooku. I tak piszemy ze sobą już 8 lat 🙂 Dużo się wydarzyło w tym czasie,gratulowałysmy sobie kolejnych dzieci,pocieszały po rozwodach,opowiadały o swoim codziennym życiu.Mam wrażenie,że znam dziewczyny bardzo dobrze,choć nigdy się z nimi nie spotkałam 🙂Kagu3, agniecha2101, Kropka4, mommy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam dzisiaj sen,że Lilcia okazała się chłopcem..no naprawdę, że jest 9.03, jest ze mną mąż i nasz lekarz się zaczyna śmiać i mówi, że wyrósł siusiak.
Chyba sobie nawkręcałam po tych zmianach co do płcito_tylko_ja, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiki86 wrote:Mi też się bardzo podoba Liwia,ale wszyscy na czele z mężem mówią ,że brzydkie 😕
Też wolę taką anonimową formę pisania.Chociaz gdy urodziłam pierwsza córkę,też udzielałam się na jednym z for.Już po narodzinach dzieci, osoby które chciały,dołączyły na grupę na facebooku. I tak piszemy ze sobą już 8 lat 🙂 Dużo się wydarzyło w tym czasie,gratulowałysmy sobie kolejnych dzieci,pocieszały po rozwodach,opowiadały o swoim codziennym życiu.Mam wrażenie,że znam dziewczyny bardzo dobrze,choć nigdy się z nimi nie spotkałam 🙂
U nas też już kilka osób ma kolejne dzieciteż rozwody, sukcesy, smutki, choroby, rady, mega lubię tamta naszą grupę, chociaż mniej piszemy im dzieci starsze ale zawsze jakiś kontakt mamy. Im np napisałam od razu o ciąży po tym jak dowiedział się mój mąż . A miesiąc wcześniej wyplakiwalam się po fałszywie dodatnim teście.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Wiecie jakie to śmieszne, czytać coś co mnie identycznie spotyka. też częściej kicham i tez jak kicham to brzuch zaboli. I też boli mńie brzuch takie przelewanie w jelitach jak bąki puszczam..hehe..
Jakja uwielbiam to forum ! 😘Człowiek się uspokaja jak wie że prawie każda przechodzi przez to samo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 17:59
Kagu3, darkestfear, Niki345, Irola, Kropka4 lubią tę wiadomość