❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe, że mi już leci mleko ? 😳 tak od paru dni zauważyłam że mam plamy na pizamie no i co zmienie na świeżą to rano znowu brudna i to chyba jest mleko 🙈 ale czemu tylko z jednej piersi ? I to w dodatku tej mniejszej 🙊 jeszcze tego mi brakuje żeby w staniku spać... Bo inaczej jak te nakładki mają mi się trzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 10:29
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
nick nieaktualnyMomOfBoys wrote:A to nie zależy od tego czy to jego rejon jeszcze będzie? Każdy kurier ma swój rejon przecież. Jeśli rodzice mieszkają daleko to słabo.
A tak oczywiście, po prostu nie napisałam że u mnie to była ta sama miejscowość tylko o dwie ulice dalej więc na pewno tak jest
-
MomOfBoys wrote:A to nie zależy od tego czy to jego rejon jeszcze będzie? Każdy kurier ma swój rejon przecież. Jeśli rodzice mieszkają daleko to słabo.
Blisko ale nie wiem czy jego rejon. Niektorzy jeździli nie w swoj rejon nie mamy dużego miasta 5 min autem i jestes na drugim koncu .
Edit : 800 metrow dalej mieszkająWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 10:40
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyPrzyszły ❤️❤️
I znalazłam po Ali piękne buciki
I jeszcze wcześniej kilka rzeczy kupiłam
56 mam prawie skończone. Jeszcze brakuje mi półśpiochów.
62 teraz będę kupowaćale po Ali też mam dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 10:37
to_tylko_ja, Kropka4, Iskierka87, Evli, Zozo, MartitaS, Bela, Malutka_94, aniołkowa_mama, m@rzenie, Madzko, Kindoll, tym_janek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropka4 wrote:Możliwe, że mi już leci mleko ? 😳 tak od paru dni zauważyłam że mam plamy na pizamie no i co zmienie na świeżą to rano znowu brudna i to chyba jest mleko 🙈 ale czemu tylko z jednej piersi ? I to w dodatku tej mniejszej 🙊 jeszcze tego mi brakuje żeby w staniku spać... Bo inaczej jak te nakładki mają mi się trzymać
tylko mi tak nie leci ale sprawdziłam z ciekawości czy już jest i jest. Teraz to nic, zobaczysz jak przy kp będziesz karmić jedną piersią, a z drugiej fontanna 🙃🙃
Nadzieja777, Kropka4, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Zozo wrote:Blisko ale nie wiem czy jego rejon. Niektorzy jeździli nie w swoj rejon nie mamy dużego miasta 5 min autem i jestes na drugim koncu .
Edit : 800 metrow dalej mieszkają
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Kagu3 wrote:Ja już mam siarę i tez w jednej piersi. Tej ,głównej, która częściej karmiłam
tylko mi tak nie leci ale sprawdziłam z ciekawości czy już jest i jest. Teraz to nic, zobaczysz jak przy kp będziesz karmić jedną piersią, a z drugiej fontanna 🙃🙃
Tez już mam, strasznie dziwne uczucia dla pierworódki Haha 😁7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Kagu3 wrote:Ja już mam siarę i tez w jednej piersi. Tej ,głównej, która częściej karmiłam
O jejku to będzie jazda bez trzymanki 😂 ale przy pierwszej ciąży to możliwe, że tak szybko? Dziwne, że mi w nocy wycieka. W dzień nie zauważyłam. No nic, ważne żeby pokarm był to może nie będzie taka straszna ta początkowa droga mleczna.
-
nick nieaktualnyKagu superowe rzeczy 🤩 skąd bodziaki zamawiałaś? Też muszę się w te 56 zaopatrzyć.
Ja miałam kiedyś lekki wyciek przy podwyższonej prolaktynie 😂 oczywiście wiem że to co innego ale mi się przypomniało. Co do spania w staniku to ja ciągle śpię w nim bo mam tak wrażliwe sutki że samo ocieranie o koszulkę mnie strasznie drażni. -
nick nieaktualnyKropka4 wrote:O jejku to będzie jazda bez trzymanki 😂 ale przy pierwszej ciąży to możliwe, że tak szybko? Dziwne, że mi w nocy wycieka. W dzień nie zauważyłam. No nic, ważne żeby pokarm był to może nie będzie taka straszna ta początkowa droga mleczna.
Możliwe, nie martw się. Jeśli ktoś nie zauważy u siebie siary, to i tak nie oznacza, że kp nie wyjdzie. Mi w szpitalu nie szło, a od wejścia do domu zaczęłam karmić piersią. Po prostu w szpitalu nie dość, że nie nauczyli mnie poprawnie przystawiać, to udzielił mi się baby blues i non stop ryczalam. Na początku tak może być, ale ważne, by jakoś się nie dać i dać sobie pomóc 😉tym_janek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Kagu superowe rzeczy 🤩 skąd bodziaki zamawiałaś? Też muszę się w te 56 zaopatrzyć.
Ja miałam kiedyś lekki wyciek przy podwyższonej prolaktynie 😂 oczywiście wiem że to co innego ale mi się przypomniało. Co do spania w staniku to ja ciągle śpię w nim bo mam tak wrażliwe sutki że samo ocieranie o koszulkę mnie strasznie drażni.
Smyk. Przejrzalam wiele stron i albo ceny mnie powalały, albo nie było nic ładnego. A smyk jest ok. Jakość też zazwyczaj ok. Córka ma trochę ubrań od nich i się fajnie trzymają -
nick nieaktualnyKagu3 wrote:Smyk. Przejrzalam wiele stron i albo ceny mnie powalały, albo nie było nic ładnego. A smyk jest ok. Jakość też zazwyczaj ok. Córka ma trochę ubrań od nich i się fajnie trzymają
Kurcze jak ja patrzyłam na stronkę smyka to wszystko takie drogie było i się nie zdecydowałam. Szukam tych kopertowych bodziaków na krótki rękaw i chyba tylko sinsay mi pasuje cenowobiorąc pod uwagę że jeszcze sporo wydatków mnie czeka.
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Kurcze jak ja patrzyłam na stronkę smyka to wszystko takie drogie było i się nie zdecydowałam. Szukam tych kopertowych bodziaków na krótki rękaw i chyba tylko sinsay mi pasuje cenowo
biorąc pod uwagę że jeszcze sporo wydatków mnie czeka.
A i w smyku warto polować na przeceny sezonowe. Jak już Ala była na świecie to na przecenie potrafiłam kupić ,5 pak body za 20 zł , rozmiary do przodu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 10:58
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kagu3 wrote:Wiesz co, 5 pak body wyszedł po 50 zł jakoś, to nawet dobra cena. Z Sinsay mają bardzo podobne te ceny chyba
A i w smyku warto polować na przeceny sezonowe. Jak już Ala była na świecie to na przecenie potrafiłam kupić ,5 pak body za 20 zł , rozmiary do przodu :p
A te 5 paki bodów są kopertowe ? Bo jednak te pierwsze rozmiary wolałabym kopertowe ☺
-
Kagu3 wrote:Możliwe, nie martw się. Jeśli ktoś nie zauważy u siebie siary, to i tak nie oznacza, że kp nie wyjdzie. Mi w szpitalu nie szło, a od wejścia do domu zaczęłam karmić piersią. Po prostu w szpitalu nie dość, że nie nauczyli mnie poprawnie przystawiać, to udzielił mi się baby blues i non stop ryczalam. Na początku tak może być, ale ważne, by jakoś się nie dać i dać sobie pomóc 😉
Tego się boję, że nie podołam, a malec będzie się denerwował. No mam nadzieję, że nie będą na mnie wywierać presji i ktoś mnie pokieruje jak dobrze maluszka przystawiać. ☺
-
nick nieaktualnyKropka4 wrote:A te 5 paki bodów są kopertowe ? Bo jednak te pierwsze rozmiary wolałabym kopertowe ☺
-
nick nieaktualnyKropka4 wrote:Tego się boję, że nie podołam, a malec będzie się denerwował. No mam nadzieję, że nie będą na mnie wywierać presji i ktoś mnie pokieruje jak dobrze maluszka przystawiać. ☺
A nawet, jeśli będą problemy, to im więcej masz w sobie spokoju, tym bardziej dziecko chłonie nasze emocje. W ostateczności można ściągnąć , podać mm, ,a do kp podejść na spokojnie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 11:28
-
nick nieaktualny
-
darkestfear wrote:Hmmm a z ta siara to zawsze w ciazy sie pojawia? I kiedy najczesciej? Ja mam tylko takie cos biale na sutkach najczesciej po kapieli, ale tak zeby mi lecialo to nie 🤔
Nie pojawia się zawsze, w pierwszej ciąży nic mi nie ciekłodopiero jak Mały się przyssał to poleciało
A teraz czasami mam plamę na bluzcedarkestfear lubi tę wiadomość
Malutka_94