❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Irola wrote:Dziewczyny, moja tarczyca po 3 tygodniach skoczyła do 3,900! 😯🙁 Wizyta dopiero w czwartek... Nie wiem co robić
Irola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOn bierze standardowo 200.
Ja pracuję w tym szpitalu i dlatego chcę tam rodzić. Córkę rodziłam w miejskim i mam złe wspomnienia..niestety-brak znieczulenia, kangurowania, niemiłe odżywki niektórych położnych i lekarza, byłam bardzo młoda i sobie dużo pozwalali. Jedyne co, to mają dobrą cdl, która uratowała mi kp, bo położne nie chciały pomoc.
Nastawiam się, że poród w wss może być lepszym doswiadczeniem -
nick nieaktualnyIrola wrote:Dziewczyny, moja tarczyca po 3 tygodniach skoczyła do 3,900! 😯🙁 Wizyta dopiero w czwartek... Nie wiem co robić
Idę w czwartek na wizytę, mam nadzieję, że do tego czasu nic się nie stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 16:09
-
Mała_Gwiazdka wrote:To zależy. Ja w pierwszej ciąży też miałam lekarza U którego wizyta trwała 40 minut ale jak trafiłam do szpitala to w niczym nie pomógł bo tam nie pracował. Potem ciążę prowadzilam u lekarza który miał dyżury w szpitalu i się mna mógł zająć. Wizyta najdłużej U niego trwała 5 minut, a w poczekalni średnio czekałam 1.5h. Ale doprowadził moja ciążę do końca i był przy porodzie. Dzięki niemu miałam super opiekę w szpitalu. Każdy jak widział kto jest moim lekarzem prowadzącym to inaczej mnie traktował. Teraz jestem od początku u niego i dla mnie najważniejsze przy wyborze ginekologa jest to czy pracuje w szpitalu w którym chce się rodzić. I jak mam jakąś wątpliwość to mam jego nr telefonu i przyjmie mnie każdego dnia gdyby coś było nie tak
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Ja nie mogę się dodzwonić do mojego gina nie wiem co robić. Chyba poczekam do jutra i bd dzwonić... Wizyta w czwartek
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
czekamynaorzeszka wrote:Kobietki, a są tutaj osoby poniżej 20 roku życia?
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 PRG 59,03ng/ml
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
10.01 kropek 24mm ❤ walcz kochanie ✊ -
nick nieaktualnyKagu wybacz ja tych skrótów jeszcze nie znam. Tak jak pisałam to moja pierwsza ciąża po 4 letnich staraniach i praktycznie jestem zielona 😉 dopiero się wdrażam w temat. Co do porównania szpitali też nie wiem bo mój mąż miał w miejskim zabieg i sobie chwali opiekę itp. ja natomiast przeszlam zabieg w szpitalu wojewódzkim i też było ok gdyby nie jeden lekarz a mianowicie zastępca ordynatora (inny, nie mój gin) jednak też bd decydować się na ten szpital co do porodu. Ja bd rodzic poprzez CC
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała_Gwiazdka wrote:A jakie powinny być wyniki ft3 i ft4? U mnie niby w normie ale TSH wg parametrów też jest w normie
A są tu mamusie z hashimoto? Jak zażywam przy hashi jod to tsh skacze ale jod w ciąży mimo to polecają by brać by tarczyca u dziecka się dobrze rozwinela -
nick nieaktualny
-
Dodzwoniłam się do mojego gina, kazał mi dzwonić do endo ale nie panikowac bo to nie jest jakis nie wiadomo jak wysoki wynik... Dodzwoniłam się do endo i mam wizytę ale też na czwartek... Wszystko przez te swieta
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
nick nieaktualny
-
Ja mam ft4 w dolnej granicy ((
PCOS