❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula - zdecydowanie się zwiększa jej ilość
Nie wiem jak jest teraz, ale zawsze na Gemini przesyłka była darmowa od zamówienia powyżej 300 zł.
Kropka, jeśli to chwilowe to się nie martw. Ciśnienie jest ok, uzupełnij wodę. A robiłaś ostatnio wyniki? Ja mam wrażenie, że odkąd dowiedziałam się o spadku hemoglobiny to powłóczę nogami, jestem spowolniona. Kilka razy zdarzyło mi się już wcześniej, że zakreciło mi się w głowie, nawet kiedy siedziałam przy stole, ale było to chwilowe i jakoś nie przykładałam do tego wagi.
Ech, u nas leje, ściana deszczu, zaszyłabym się pod kocem cały dzień, no ale nie ma jak -
Hej dziewczyny
witam się w 7 miesiącu 🥰🙈
Oddam Wam tego słońca, u mnie upały, siedzę w samej bieliźnie 😅
Asiula czop jest charakterystyczny (zbita galareta, czesto z nitkami krwi) wiec to raczej nie to.agniecha2101 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Dzień Dobry 😘
Ja czekam na obchód i przyjmuje do wiadomości tylko dobre wieści 💜💜💜AgaAgnieszka1989, Mildred, Iskierka87, Mirabelka02, Nadzieja777, AsIuLa2020, Kropka4, Mała_Gwiazdka, ticia9, m@rzenie, pati_zuzia83, Niki345, Kindoll, aniołkowa_mama, i_ka, Malutka_94 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Iskierka87 wrote:Kurcze w niektórych aptekach już od 100zl jest darmowa wysyłka więc chyba nie taka tania ta apteka. Może darmowa będzie jak dostarczą do apteki w swoim mieście u do odbioru osobistego? Tak zamawiałam już kiedyś w Rossmannie i Sinsay ale nie wiem czy apteki też tak mają, sprawdzę
Jak masz tą aptekę w swoim mieście to zamówienie i odbiór osobisty jest 0zł. Powinna być darmowa dostawa trochę przesada. W Doz. Jak zamawiam przez aplikacje to odbiór jest w wybranej aptece i jest taniej zamówić niż w aptece. To co zamówisz one biorą z apteki chyba że czegoś nie ma to czekasz jak będzie dostawa. W Rossmanie też tak jest zamówienie internetowe jest szykowane w sklepie dla klienta.
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
nick nieaktualnyBela wrote:Jak masz tą aptekę w swoim mieście to zamówienie i odbiór osobisty jest 0zł. Powinna być darmowa dostawa trochę przesada. W Doz. Jak zamawiam przez aplikacje to odbiór jest w wybranej aptece i jest taniej zamówić niż w aptece. To co zamówisz one biorą z apteki chyba że czegoś nie ma to czekasz jak będzie dostawa. W Rossmanie też tak jest zamówienie internetowe jest szykowane w sklepie dla klienta.
Tak mam tą aptekę u siebie w mieście ale masz rację że powinna być darmowa za takie zakupy. No nic zobaczę czy będzie mi się opłacało tu odebrać czy z innej apteki zamówić bo mają tańsze produkty też
Megson czekam z niecierpliwością na tylko dobre info ✊🙂Bela lubi tę wiadomość
-
Mam same dobre wieści!! 💜 posiew z szyjki wyszedł czysty i zakładają mi pessar!! 💜💜💜 za kilka dni wychodzę do domu 💜💜💜
Miałam mieć dzisiaj założony, ale położna poszła do apteki szpitalnej mi go kupić, ale niestety akurat się skończyły i został zamówiony na jutro 💜💜💜 także jutro zakładamy i w tym tygodniu wracam do domku!! 💜💜💜Mirabelka02, kasia_pra, Kropka4, madziab, Asasa, Mała_Gwiazdka, AsIuLa2020, AgaG88, Mildred, AgaAgnieszka1989, ticia9, Flara, Evli, Kagu3, Mousie89, m@rzenie, Bela, Iskierka87, Loczek:), pati_zuzia83, Niki345, MartitaS, Kindoll, Nadzieja777, aniołkowa_mama, to_tylko_ja, i_ka, Madzko, Madlene28, mommy, Malutka_94, agniecha2101 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Mirabelka02 wrote:Asiula - zdecydowanie się zwiększa jej ilość
Nie wiem jak jest teraz, ale zawsze na Gemini przesyłka była darmowa od zamówienia powyżej 300 zł.
Kropka, jeśli to chwilowe to się nie martw. Ciśnienie jest ok, uzupełnij wodę. A robiłaś ostatnio wyniki? Ja mam wrażenie, że odkąd dowiedziałam się o spadku hemoglobiny to powłóczę nogami, jestem spowolniona. Kilka razy zdarzyło mi się już wcześniej, że zakreciło mi się w głowie, nawet kiedy siedziałam przy stole, ale było to chwilowe i jakoś nie przykładałam do tego wagi.
Ech, u nas leje, ściana deszczu, zaszyłabym się pod kocem cały dzień, no ale nie ma jak
Ostatnie wyniki mam z 12 maja i hemoglobina była 12.1 ginekolog powiedziała ze reszta też super chociaż gdzie niegdzie mam troszkę za dużo lub za mało ale w ciąży są trochę inne normy.
Zdziwiło mnie to, że mam zawroty leżąc. Na początku ciąży mi się zdarzały jak zbyt gwałtownie wstałam z pozycji siedzącej lub leżącej ale tak w łóżku to pierwszy raz. Może wyniki lecą w dół. Za 2 tyg znowu będę robić więc zobaczymy co wyjdzie. Dzisiaj więcej bede piła i mam nadzieję, że to się nie powtórzy. Ech niech ten czas szybciej leci...
U nas też zimno. Ja leżę pod kocykiem, zaraz zjem drugie sniadanie, a na obiad będzie zupa jarzynowa, mam rosół więc szybko pójdzie i dzisaj raczej będę odpoczywać. Może wyjdę się przewietrzyć żeby się dotlenić.
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
megson91 wrote:Mam same dobre wieści!! 💜 posiew z szyjki wyszedł czysty i zakładają mi pessar!! 💜💜💜 za kilka dni wychodzę do domu 💜💜💜
Miałam mieć dzisiaj założony, ale położna poszła do apteki szpitalnej mi go kupić, ale niestety akurat się skończyły i został zamówiony na jutro 💜💜💜 także jutro zakładamy i w tym tygodniu wracam do domku!! 💜💜💜
Megson super wiadomości 💜😘 teraz będzie już dobrze ☺💜 grunt to pozytywne myślenie ☺megson91 lubi tę wiadomość
-
A propo wydzieliny to mam od kilku dni schize że wieczorem mam wyciek wód płodowych... Rano zawsze mam śluz taki biały od początku ciąży, a jak się kładę spać to mam wrażenie, że mam tam mokro i tylko sprawdzam czy mi coś nie leci... Nie wiem czy to urojenia czy schizuje ...
Mirabelka02 lubi tę wiadomość
-
Mi się udało dostać ten glukometr, ale pierwsza próba zbadania cukru to 3 palce uklute i 5 pasków zużytych 😂😂 przed drugim śniadaniem miałam 85, zobaczymy ile będzie po
Dzisiaj chyba jeszcze mam mało odpowiedni obiad bo schabowego z ziemniakami 😁
Megson super wiadomości:) -
nick nieaktualnyMegson super 💜 ja odkąd go mam czuję się bezpieczniej,trochę mi jeszcze doskwiera, ale podobno po tygodniu ciało się przyzwyczaja i nie ma już żadnych dolegliwości a samo włożenie to ułamek sekundy.Daj proszę znać co Twój lekarz zaleci po włożeniu pasara, bo jedni mówią że można normalnie funkcjonować a inni żeby się mocno oszczędzać i polegiwać.
megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Przyszla czesc wyprawki, jestem zakochana ❤️ Te rzeczy od layette sa cudowne w dotyku..
Megson jak dobrze, ze opanowali Twoja sytuacje, teraz bedzie juz tylko lepiej ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 11:52
megson91, Kagu3, Evli, m@rzenie, AgaAgnieszka1989, Iskierka87, Kropka4, MartitaS, Kindoll, mommy, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Mała_Gwiazdka wrote:Mi się udało dostać ten glukometr, ale pierwsza próba zbadania cukru to 3 palce uklute i 5 pasków zużytych 😂😂 przed drugim śniadaniem miałam 85, zobaczymy ile będzie po
Dzisiaj chyba jeszcze mam mało odpowiedni obiad bo schabowego z ziemniakami 😁
Megson super wiadomości:)
Przynajmniej zobaczysz gdzie masz granice, jak wywali po posiłkuA może nie wywali, czasami nigdy nic nie wiadomo.
Jaki masz glukometr ?2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
A u nas palące słońce i bardzo zimne powietrze. Nie lubię takiego dziwnego miksu.
Chodzę dziś jak cień człowieka, bo obudziłam się o 4tej i usnęłam dopiero koło 7, a o 7:30 musiałam wstawać.
Najgorsze w macierzyństwie jest to że w takich dniach jak dziś, gdy człowiek pada na ryj i poszedł by spać, bo ciężko jest funkcjonować, musi z uśmiechem na ustach bawić się resorakami. (Ale po za takimi chwilami jest super
Mam nadzieje że córka szybko padnie na drzemkę.Mirabelka02, Bela lubią tę wiadomość
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
Cieszę się jak wariatka 💜💜💜💜💜
Mirabelka02, Iskierka87, pati_zuzia83, Asasa, Mildred, aniołkowa_mama, i_ka lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C