❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
zazu wrote:Jestem po wizycie.
Mala wazy 1874 g, jest na srodkowym centylu jak ostatnio.)
Niestety caly czas glowa do gory.
Nastepna wizyta 6 lipca, jesli do tego czasu sie nie przekreci przez te 3 tygodnie to powoli kwalifikacja do ciecia.
Ale dobra wiadomosc jest taka ze moja lekarka nie widzi problemu w obrocie zewnetrznym, wiec jak tylko bedzie ciaza donoszona sciaga pessar, wypisuje mi skierowanie i stawiam sie na Zelaznej zeby mi obrocili dzieckoMoze sie uda, przynajmniej bede miala poczucie ze zrobilam co moglam.
Nadzieja czekam na wiesci od Ciebie bo tez dzisiaj wizytujesz prawda?
Zazu, a jak tam szyjka? Daje radę? 😜zazu lubi tę wiadomość
-
ticia9 wrote:Zazu, a jak tam szyjka? Daje radę? 😜
Miekkie 1,5 cm... ale luz to juz 32 tygodnie, musi jakos wytrzymac skoro tyle dala rade... Te 5 tygodni
Nadzieja bedzie dobrze. Doktorkiem sie nie przejmuj.ticia9 lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
nick nieaktualnyDzieki Madzko za slowa otuchy, jak czytam sklad to faktycznie jakies przetworzone mleko
ale reszta juz niestety zostanie dla meza do zjedzenia, chociaz tak mi sie chcialo ich pojesc, eh 😅 przynajmniej mniej kalorii dla mnie, juz i tak sie boje stawac na wage 😂
Madzko lubi tę wiadomość
-
Darkestfear ja wcinam lody typu rożki, magnum prawie codziennie. Założę się że w miedzy produkcja, hurtownia, sklepem etc gdzieś po drodze się rozmroziły.... no ale tak pisze Madzko co ma się zepsuć, świeżych jaj czy niepasteryzowanego mleka w nich nie ma ...
darkestfear lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
zazu wrote:Miekkie 1,5 cm... ale luz to juz 32 tygodnie, musi jakos wytrzymac skoro tyle dala rade... Te 5 tygodni
Nadzieja bedzie dobrze. Doktorkiem sie nie przejmuj.
Pal licho doktorka. Niech ten pessar trzyma, bo jak znów mnie z dnia na dzień skieruje do szpitala to już zwariuje.7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Dlatego polecam dobre jakościowo lody ze śmietanki, bo jak te się roztopią, to już nie zamarzną (a raczej zamarzną ale nie będą przypominać już lodów, więc odrazu widać że miały ciężkie życie
Np:
https://www.benjerry.pl/smaki/ice-cream-tubs
Ale i tak najlepszy jest solony karmel z:
https://haagendazs.com.pl/products/pintsWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 19:11
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazu ale duża już 😍
Nadzieja, kciuki ✊
Ja jutro od rana fryzjer, później jakiś sh, później doktorek, i znowu mam stres, bo przypomniało mi się, że on od lipca idzie na miesiąc urlopu, to kto mnie poprowadzi 😱😱? A jak trafię do szpitala to dr prowadzacy może więcej załatwić a go może nie być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Kagu dobrego fryzjera masz? Gdzie chodzisz? Polecasz bo ja szukam jakiegoś dobrego i żeby nie za dużo skasował za samo cięcie
Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
Kagu3 wrote:Ja chodzę do fabryki stylu na Generałów. Nie wiem ile za samo cięcie bo ja mam włosy do pasa i to jest dużo roboty ale wizyta pierwszorazowa rozjaśnianie + cięcie kolor to było ok 300. Teraz poprawki to 180 z podcięciem. Chodzę do P. Kamili i jestem zadowolona
Cenowo widać,ze bardzo atrakcyjnie.
Kurde jadę. 3majcie kciuki,proszę 🙈🙈🙈darkestfear, Kagu3, Iskierka87, Kindoll, Kropka4, Madzko lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
My już po wizycie, wszystko ok. Ilość wód w normie, szyjka ok (ale nie spytałam o długość). Mała waży już prawie 2 kg 😉 i też ciągle główka i nogami jest do góry. Chciałbym też być taka giętka jak ona 😂😂 dostałam skierowanie do okulisty żeby sprawdzić oczy. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. W międzyczasie mam zrobić echo serca.
Evli, Iskierka87, ticia9, Mirabelka02, pati_zuzia83, Asasa, Zozo, MomOfBoys, m@rzenie, Kindoll, Kropka4, MartitaS, tym_janek, Bela, mommy, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Evli wrote:Flara Haagendazs najlepsze lody ale też swoją cenę mają 😉 Ja się raz na nich nacięłam, wzięłam wanilię i czuć było że był rozmrożony i zamrożony kilka razy bo aż krystaliczna konsystencje miał 🙄
No niestety, cenę maja sporą ale faktycznie są przepyszne i zdecydowanie mniej nafaszerowane chemia są, dziś właśnie wykończyłam solony karmel (nie jadłam lepszego). No i to co piszesz, po nich widać jak były rozmrożone, bo one się po prostu do płynu rozpuszczają, więc przynajmniej człowiek nie zje czegoś co już lodami nie jest (tylko kasy żal)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 19:50
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
nick nieaktualnyKagu3 wrote:Ja chodzę do fabryki stylu na Generałów. Nie wiem ile za samo cięcie bo ja mam włosy do pasa i to jest dużo roboty ale wizyta pierwszorazowa rozjaśnianie + cięcie kolor to było ok 300. Teraz poprawki to 180 z podcięciem. Chodzę do P. Kamili i jestem zadowolona
Ja też mam włosy do pasa ale chcę trochę skrócić bo już jestem nimi zmęczona. Na generałów ooo to dla mnie za daleko ale dzięki za info 🙂
Loczek prawie 2kg? Ja cie kręcę jak te dzieciaki rosną. Zdrówka dla Was 😘Kagu3, Loczek:) lubią tę wiadomość
-
Dzięki😘 Ponad 1900, w przybliżeniu prawie 2 kg (nie wiem ile dokładnie) ale moja księżniczka od jakiegoś czasu wagowo jest tydzień do przodu ☺️ na USG 3 trymestru lekarka sugerowała że przy porodzie będzie miała 3-3,5 kg więc tego się trzymam i mam nadzieję że do tego czasu jej nie utucze i nie będzie klucha 😉 a jeszcze nie tak dawno cieszylyśmy się z takich malutkich fasolek 😉 nie sądziłam że tak szybko ten ciążowy czas będzie leciał ☺️
Iskierka87, pati_zuzia83, Niki345 lubią tę wiadomość