Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
enpe wrote:Całe szczęście! Szkoda tylko biedaczki, która wyląduje z tamtą. Ale może trafi kosa na kamień 🪨 😂
Dobrze że nasza @mamma-mia jest pełna taktu i kultury bo obstawiam że jakby trafiło na kogoś innego to hohoenpe lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Oliwier z nami , 2460g 48cm 9/10 w skali apgar 🥰
Ja dochodzę do siebie powolutku ..
dziękuję że jesteścieEvvee27 lubi tę wiadomość
👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Evvee27 wrote:Oliwier z nami , 2460g 48cm 9/10 w skali apgar 🥰
Ja dochodzę do siebie powolutku ..
dziękuję że jesteście -
Eve, kochana wszystkie trzymamy kciuki za małego ✊🏻😊 pierwsze dni mogą być pod górkę, ale wierzę, że chłopak jest silny, ma ładną masę, więc sobie poradzi ✊🏻
Ja mam dzisiaj słabszy dzień. A teraz coś kurcze ucisk główki na pośladek i krocze. Boli mnie brzuch, jestem po papaverynie już. Godzinę temu krew pobrali znowu, bo crp też mi urosło. Zastanawiaja się czy mi krwi zaraz nie toczyć.
W nowej sali przestała mnie boleć głowa. -
Evvee27 wrote:Moje kochane 🥰 módlcie się tylko by jutrzejsze badania wyszły dobrze 🥺
Gratulacje ! Jestem pewna że wszystko będzie dobrze i z każdym dniem Oliwier będzie nabierał siły 🥰
Ja jestem tym przykładem że biorę witaminy bez żelaza przez całą ciążę ( nawet ostatnio się na to wkurzałam bo nigdzie nie mogłam kupić tego co biorę, jakieś braki magazynowe były)
Ale wszystkie wyniki mam w normie od samego początku. Faktycznie są nowe wytyczne o tym żelazie w ciąży. Jak się go nie potrzebuje i morfo jest okej to się już nie daje na zapas -
Mamma-mia wrote:Eve, kochana wszystkie trzymamy kciuki za małego ✊🏻😊 pierwsze dni mogą być pod górkę, ale wierzę, że chłopak jest silny, ma ładną masę, więc sobie poradzi ✊🏻
Ja mam dzisiaj słabszy dzień. A teraz coś kurcze ucisk główki na pośladek i krocze. Boli mnie brzuch, jestem po papaverynie już. Godzinę temu krew pobrali znowu, bo crp też mi urosło. Zastanawiaja się czy mi krwi zaraz nie toczyć.
W nowej sali przestała mnie boleć głowa. -
A ja kochane dzis o 5 miałam pionizację , poradziłam sobie super podobno . Całą noc spałam jakbym nie spała , straszne to było, co godzinę sprawdzałam telefon która godzina , jestem potwornie słaba ale jeśli chodzi o ból to dramatu nie ma, wzięłam już prysznic , przespałam się godzinkę, ale ledwo jestem w stanie głośno coś powiedzieć hehe. Zaraz idę zobaczyć synka chociaż na 2 minutki bo o 14 dopiero mogę iść do niego na dłużej 😘 a tu zdj synka wczoraj mąż ciachnął 😊
https://zapodaj.net/plik-1C7Kw7QEn0Asiasia1, Papapatka, Emzet92, Mamma-mia, enpe, justinas, Ewappp, Sunnysunsun, Bettti03, Lolcia37, Betkaa, Asieek, Ewczixx, Cerva, klaudia_23, Małgosiagosia, Jagoda2023, Nietypowa30, Paprota9418, natala lubią tę wiadomość
-
No cudowny! A Ty super dzielna! Staraj się odpoczywać do tej 14stej, choć pewnie emocje nie pozwalają. W którym szpitalu leżycie? 😍Trudna droga IVF
01.2021 ❄❄
03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
08.2021 FET
11.2021 ❄❄❄
11.2021 ET
01.2022 FET 3BB,1BB🎉
09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
11. 2023 - SZOK, naturalny cud
07.2024 Sz. 3885g