X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Asiasia1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas czasem na boczki kombinuje.

A moja rodzina zaczęła weekend chyba od rota. Stary rzyga dalej niż widzi, starszaka zastałam w łóżeczku zarzyganego od włosów po szczebelki do łóżka i ostatnie 4h latam między synem, którego myję, przebieram itp, starym, któremu robię elektrolity itp, młodszym, któremu apetyt w nocy dopisuje i w przerwach dla funu piorę obrzygane pościele, maskotki itp. Jest moc 💪 trzymajcie kciuki bym z młodym nie złapała bo będzie rzeź 😂

👫33 lata
    🐕2019
    👶12.2022 💙
    👶08.2024 💙
  • Lolcia37 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia1 wrote:
    U nas czasem na boczki kombinuje.

A moja rodzina zaczęła weekend chyba od rota. Stary rzyga dalej niż widzi, starszaka zastałam w łóżeczku zarzyganego od włosów po szczebelki do łóżka i ostatnie 4h latam między synem, którego myję, przebieram itp, starym, któremu robię elektrolity itp, młodszym, któremu apetyt w nocy dopisuje i w przerwach dla funu piorę obrzygane pościele, maskotki itp. Jest moc 💪 trzymajcie kciuki bym z młodym nie złapała bo będzie rzeź 😂
    Zdrówka dla Was i siły dla Ciebie w ogarnianiu chłopaków 😘💪

04.2020 synek 💙
    08.2024 córeczka 🩷
‹‹ 674 675 676 677 678
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ