X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauli05 wrote:
    U nas Lena potrafi ulać trochę takim serkiem nawet 2h od jedzenia ale widzę właśnie że jak się bawi/podjara czymś to dostaje czkawki i wtedy coś lubi wylecieć 🙈

U nas też tak było ale wcześniej te ostatnie dni ulewał w trakcie jedzenia albo zaraz po..
    ale nie zapeszając wczoraj popołudniu było już super 🤞🤞

Dziękuję za wczorajsze rady z żelazem!!!!🥰
    Udało się dziś podać bez problemu.. wymyślałem że podam mu w starym smoczku od butelki z małym przepływem i wyciągnął wszystko.. a potem od razu podałam kropelki Wit b.
    Teraz bobas się bawi w łóżeczku a ja czekam 30 min żeby mu dać mleczko 🥰 idealny czas na śniadanie :)

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • Bettti03 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emzet92 wrote:
    https://mazovia.pl/pl/bip/zalatw-sprawe/zdrowie-i-polityka-spoleczna/priorytetowe-dzialania-w-obszarze-zdrowia/programy-polityki-zdrowotnej/szczepienia-przeciwko-meningokokom.html
    Tu są szczegóły. Ja chodzę do placówki na Białołęce i już nie mają niby tych darmowych. Nie pamiętam skąd jest Paprota, ale może da nam namiar na miejsce, gdzie jeszcze coś zostało 😄 a jak nie to mailing!
    Jejku bardzo dziękuję! A wiesz czy to jest tak, że musisz mieć deklarację w danej przychodni, żeby skorzystać? Bo my chodzimy do lekarza w Kobyłce, a z tego co widzę to żadna placówka w okolicy nie uczestniczy w tym programie.
    Paprotka, podpowiesz ? :)

30 lat
    niedoczynność tarczycy
    Ur. 15.07.2024 Staszek 👦❤️
    age.png
  • Pauli05 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się rano naczytałam o incydentach kałowych u Was że chyba zmanifestowalam i właśnie zapieram pajaca :D poszło górą :D też polecam mydełko galasowe z rossmanna :) żółte schodzi nawet z białych ubranek

‹‹ 673 674 675 676 677
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ