X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Emzet92 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia, a jak u was sytuacja? Jak skóra małej?
    U nas sraczko-rzygaczka już powoli odpuszcza, choć dziś Ada dostała stanu podgorączkowego... Jutro pójdę z nią do lekarza, nie znam się na biegunkach i zestresowałam się trochę. Wiecie czy gorączka i biegunka mogą iść w parze? Czy zaraz się okaże że go piątka jeszcze nadchodzi 🤯🤯 Za to Stary kaszle jak opętany. Dostał antybiotyk 😔😔😔 chyba to gorsze niż choroby dzieci...
    Szymi jutro ma szczepienie, trochę się obawiam szczepić jak pół domu w niemocy, ale cóż. Łatwiej nie będzie. U nas też 2h leżenia na macie potrafi wskoczyć. W ciągu dnia to złote dziecko, w nocy się odpala. Ogólnie drzemki po max 40min, a nocy pobudki non stop. Też jest chyba w skoku, wysoki podpór, pivoty, obroty non stop i teraz faza na gąsienice ☺️ strasznie ruchliwy się zrobił

Trudna droga IVF
    01.2021 ❄❄
    03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
    08.2021 FET :(
    11.2021 ❄❄❄
    11.2021 ET :(
    01.2022 FET 3BB,1BB🎉
    09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
    11. 2023 - SZOK, naturalny cud
    07.2024 Sz. 3885g

• Papapatka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emzet a szczepienia idziecie zgodnie z harmonogramem czy macie jakieś opóźnienia?
    Ja miałam w zeszłym tygodniu szczepić Młodego już jedno z ostatnich (bo wcześniejsze mieliśmy wszystkie na czas) ale przełożyłam… u Córki w przedszkolu grypa, jelitówka, szkarlatyna, mycostam a w dodatku w niedziele robimy jej urordziny. A Synek jakiś ostatnio rozdrażniony i nie wiem czy skok czy może jakaś infekcja która bezobjawowo przechodzi. Tak czy siak przełożyłam na polowe lutego.

Tak trochę tu wchodzę i czekam na wiesci od mamma mia. Jak tam u nich. Oby było dobrze 🙏

Emzet92 lubi tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • Emzet92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za radę. Chyba przełoże to szczepienie. Ta druga bliźniaczka, co jej nic nie było, wlansie mnie obudziła kaszlem szczekającym - zapalenie krtani jak nic. Druga 38.3, ale śpi, więc nie wiem czy jest kaszel🤯

Trudna droga IVF
    01.2021 ❄❄
    03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
    08.2021 FET :(
    11.2021 ❄❄❄
    11.2021 ET :(
    01.2022 FET 3BB,1BB🎉
    09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
    11. 2023 - SZOK, naturalny cud
    07.2024 Sz. 3885g

‹‹ 713 714 715 716 717
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ