Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia2000 wrote:A ten pleciony warkocz ewentualnie tzw. Ochraniacz?
@Mumagain, no przydałoby się coś takiego. Musisz opatentować swój pomysł. 😀
@enpe, ja jeszcze daje małego na brzuch w wózku i sobie patrzy przez te siatki. A budkę mam praktycznie ciągle opuszczoną (no chyba że pada, albo bardzo wieje), bo mi go żal, że się tam zanudzi. 😅enpe lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Bettti03 wrote:Jejku dziewczyny, chyba już piąty raz podchodzę do tego, żeby coś napisać. Bardzo, bardzo współczuję wszystkim chorującym 🥺 wysyłam Wam duuuuuużo siły, ciepełka, minerałów, witaminek i energii !! Oby jak najszybciej przeszło!
U nas na szczęście już jest ok. Leki u młodego szybko zadziałały więc szczęście w nieszczęściu skończyło się „tylko” na gorączce. My z partnerem jeszcze walczymy z kaszlem, ale to i tak świat i ludzie Staszek zaraz po wyjściu z grypy zaczął ponownie okres marudzenia i walczyłam z nim z tydzień. Później było ze trzy dni spokoju i teraz znowu.
Tak jak czytam co Wasze pociechy już potrafią to utwierdzam się w przekonaniu, że Stasiu jest o miesiąc do tyłu rozwojowo.
Przepraszam, że nie odpisuje osobno, ale wtedy musiałabym to pisać jeszcze kilka dni 😅
Podpowiedzcie proszę jak to jest z tym przechodzeniem na spacerówkę? U nas raz że gondola jest na styk to jeszcze już młody tak się wierci i wszystko go ciekawi że chyba lepiej by mu już było w spacerówce. Jak to u Was ?
Dobrze że Staszek szybko wyzdrowiał😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia, 21:07
04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Melduje, że u nas 2 razy zapalenie krtani, raz grypa, raz biegunka i raz antybiotyk na zatoki. Oczywiście profilaktyka na grypę mamy i zdradź mi @Betti jak wy ogarneliscie podanie Staszkowi leku? Szymek pluje 😬😬
To jest ten etap kiedy nie wiem jaki jest dzień tygodnia, kiedy co komu podałam aaaaaaaTrudna droga IVF
01.2021 ❄❄
03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
08.2021 FET
11.2021 ❄❄❄
11.2021 ET
01.2022 FET 3BB,1BB🎉
09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
11. 2023 - SZOK, naturalny cud
07.2024 Sz. 3885g
-