X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Asia2000 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy skonczone 7 miesuecy💪🍾

Asiasia1 lubi tę wiadomość

age.png
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ucho na antybiotyk.
    Jakieś małe szmery w oskrzelikach.
    Inhalacje z berodualu, fenistil antybiotyk. I nasivin jeszcze oczywiście.

Oby tylko przyjmował antybiotyk ☹️ Bo jak będzie pluł jak nurofenem to od razu szpital ☹️☹️😊

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • Asiasia1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @klaudia_23, różnie. Czasem wszystko na raz, ale u takich maluchów zdarzało się, że lekki katar, a po paru dniach kaszel i inne dolegliwości. Daj znać po pediatrze jak tam Oski :)

@Lolcia37, kumam. Mnie chyba też najbardziej dobija gotowanie jak starszak w domu 😂 czas na zabawę w nocy powinien być zakazany, zbyt dobrze znam temat i łączę się w bólu 😂 te dzieci nie mają litości 😂 Bridget jeszcze trochę pograją w kinach więc oby nam się udało 🤞

@Ewappp, brawa dla Ali 🥰 super, że jej to pomogło i że Ty mogłaś się wyspać ☺️

@Asia2000, fajnie, że udało Wam się dojechać i pożegnać. Trudna sytuacja, ale mam nadzieję, że będzie Ci troszkę lżej jak mogłaś uczestniczyć w pogrzebie. A mała się spisała na medal. Skoro lubi trasy to może czas pomyśleć o jakimś planie na wakacje? 🤭 Kurczę, chyba często ostatnio chorujesz co? Bierzesz jakieś witaminy? Co do tropical island bardzo bym chciała pojechać, ale jak byliśmy w Berlinie to Maks miał 9 miesięcy więc uznaliśmy, że bez sensu. Udało się pokorzystal z basenów? Na kapibary nie zdążyliśmy bo o konkretnych godzinach są i byśmy musieli czekać 1,5 h więc innym razem jak już młodszy podrośnie ;)

@Papapatka, przykro mi :( trzymam kciuki ze wszystkich sił by jednak udało się w domu 🫂

👫33 lata
    🐕2019
    👶12.2022 💙
    👶08.2024 💙
‹‹ 740 741 742 743 744
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ