X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • justinas Autorytet

Wysłany: 20 maja, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia biedactwo, ale armagedon masz🙈 Współczuję, oby szybko wszystko się unormowało. Zdrówka dla Was!

Mumagain zdrówka dla Olusia i dla Ciebie.

Mój ma jakiś kryzys nocny, budzi się jak noworodek do cyca, przesiukuje pieluchy. W dzień ciężko go uśpić,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja, 23:39

event.png
  • Emzet92 Autorytet

Wysłany: 20 maja, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, dziewczyny co to za chorobska... Asiaaaa, jak ja cię rozumiem z tą koszmarna nocą 😭😭😭 u nas też takie bywają... Skąd ta gorączka u was? Zero innych objawow?
    Dla odmiany u nas zapalenie spojowek u bliźniaczek 🤯🤯

Trudna droga IVF
    01.2021 ❄❄
    03.2021 FET 2BC 9tc z. Turnera
    08.2021 FET :(
    11.2021 ❄❄❄
    11.2021 ET :(
    01.2022 FET 3BB,1BB🎉
    09.22 - bliźniaczki, A. 1600g, S. 2200g
    11. 2023 - SZOK, naturalny cud
    07.2024 Sz. 3885g

• MumAgain Autorytet

Wysłany: 20 maja, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla was dziewczyny.

Olek lepiej . Ucho nie jest już tak przekrwione.
    Katar ma ale to tak siedzi głęboko. Przezroczysty.

A ja jestem zesrana że strachu. Boję się ruszyć. Nie wiem już co znowu mi ten bark uszkodzi.

age.png
‹‹ 775 776 777 778 779
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ