X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Bettti03 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dołączę się do życzeń! Żebyśmy i my mogły odnaleźć w sobie to wewnętrzne dziecko i jak najczęściej cieszyć się z codzienności ❤️❤️

Asiasia1, justinas lubią tę wiadomość

30 lat
    niedoczynność tarczycy
    Ur. 15.07.2024 Staszek 👦❤️
    age.png
  • Asia2000 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bettti03 wrote:
    To i ja dołączę się do życzeń! Żebyśmy i my mogły odnaleźć w sobie to wewnętrzne dziecko i jak najczęściej cieszyć się z codzienności ❤️❤️
    Pieknie napisane🥰
    Wlasnie siedze ze starsza pod kolderka( bo u nad pada) i wciamy lody.

Bettti03 lubi tę wiadomość

age.png
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas PIERWSZY ZĄB! Na razie pod palcem czuć igiełke ale idzie coś. Na 2 dni przed skończonymi 10 mc. Czy to tez zasługa osteopaty? 🤣

Kinia197, Asiasia1, justinas, Bettti03 lubią tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papapatka wrote:
    A u nas PIERWSZY ZĄB! Na razie pod palcem czuć igiełke ale idzie coś. Na 2 dni przed skończonymi 10 mc. Czy to tez zasługa osteopaty? 🤣

Tylko żeby teraz wszystkie naraz nie zaczęły wychodzić bo się bobas pomęczy, ale oczywiście gratuluje 🥳 Może być może jakieś dobre wibracje przekazał 😂

age.png
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Dawno mnie nie było, ale nadrobiłam. Po drodze mieliśmy zagraniczne wakacje, trzydniówkę i chrzciny. 😅

Szok jak Wasze dzieciaczki już dokazują. Zaraz będą biegać. :)

🌿Enpe kciuki za wyniki malutkiej, ale skoro są postępy to może po prostu potrzebowała więcej czasu. Leo też nie jest taki hej do przodu z motoryką. Wysoki podpór był bardzo szybko, a potem długo długo nic . A kiedy będą te wyniki z Warszawy?

U Nas chyba ten mega skok i regres snu, bo Leo zaczął czworakowac (na dłuższe dystanse nadal wybiera pełzanie, bo szybciej, ale zaczął to robić już symetrycznie, a nie na rannego żołnierza), wstaje przy meblach i w łóżeczku, pierwsze kroczki do boku no i w sobotę w końcu ogarnął jak usiąść. Także triada poszła nam mega intensywnie i ewidentnie przez to przeboje z zasypianiem. Ale i tak nie jest źle.
    Zaczął też gaworzyć, różne kombinacje, ale „mama” było może z dwa razy tylko. Namiętnie daje buziaki (jak glonojad) sam z siebie i na zawołanie. Robi papa, brawo coś tam próbuje, ale średnio wychodzi. Wskazuje paluszkiem. Zaczyna powtarzać, tak jakby próbuje rozmawiać. I naśladuje samochód „brrr” jak tylko zapytamy jak robi auto. 😅 i to wszystko w sumie w przeciągu 3 tygodni także nie dziwne, że mu się styki grzeją. I ja też spokojniejsza o jego rozwój.
    Zębów mamy 8…

Kinia197, justinas, Bettti03 lubią tę wiadomość

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cerva wrote:
    Hejka

Dawno mnie nie było, ale nadrobiłam. Po drodze mieliśmy zagraniczne wakacje, trzydniówkę i chrzciny. 😅

Szok jak Wasze dzieciaczki już dokazują. Zaraz będą biegać. :)

🌿Enpe kciuki za wyniki malutkiej, ale skoro są postępy to może po prostu potrzebowała więcej czasu. Leo też nie jest taki hej do przodu z motoryką. Wysoki podpór był bardzo szybko, a potem długo długo nic . A kiedy będą te wyniki z Warszawy?

U Nas chyba ten mega skok i regres snu, bo Leo zaczął czworakowac (na dłuższe dystanse nadal wybiera pełzanie, bo szybciej, ale zaczął to robić już symetrycznie, a nie na rannego żołnierza), wstaje przy meblach i w łóżeczku, pierwsze kroczki do boku no i w sobotę w końcu ogarnął jak usiąść. Także triada poszła nam mega intensywnie i ewidentnie przez to przeboje z zasypianiem. Ale i tak nie jest źle.
    Zaczął też gaworzyć, różne kombinacje, ale „mama” było może z dwa razy tylko. Namiętnie daje buziaki (jak glonojad) sam z siebie i na zawołanie. Robi papa, brawo coś tam próbuje, ale średnio wychodzi. Wskazuje paluszkiem. Zaczyna powtarzać, tak jakby próbuje rozmawiać. I naśladuje samochód „brrr” jak tylko zapytamy jak robi auto. 😅 i to wszystko w sumie w przeciągu 3 tygodni także nie dziwne, że mu się styki grzeją. I ja też spokojniejsza o jego rozwój.
    Zębów mamy 8…

Ooo dużo ząbków. Moja ma 6. Też mimo że nauczyła się czworakowac wolała pełzać, a później całkowicie się przestawiła więc podejrzewam że u twojego też tak może być. Bardzo intensywny czas macie, super czytać jak te nasze bobasy się rozwijają i u każdego inaczej to wygląda 🥰

Cerva lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 777 778 779 780 781
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ