Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska Gwiazda wrote:Bobby to pij nadal medargin nie zaszkodzi a może pomóc.
Też wychodzę z tego założenia, i będę kontynuowaćMooniika lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Wow, 1000 stron juz! Ładnie!Ja juz się pogubilam w moich zamówieniach i jak wczoraj dostałam SMS to nie wiedziałam z czym ten kurier przychodzi 😁 Dodatkowo z racji remontu zamawiam do ojca do biura i juz mu połowę przestrzeni zajęłam tymi "lodowkami" jak tata mówi bo wszystko przychodzi w gigantycznych paczkach, nawet mniejsze rzeczy pakowane są w wielkie pudła.
Ja jeszcze siedzę z siostrzencem na działce ale to już ostatnie dni a potem wracam. Trochę czuje, ze nie zapewniam atrakcji młodemu ale nie mam siły, brzuch cały czas wysoko i ciężko mi oddychać. W nocy za to zatyka mi nos i muszę stosować Otrivin dla dzieci 😕Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Sylvka wrote:Ja też pokonałam lenia...ale tylko na chwilę 😌😧 dalej czuję się zmarniona, aktualnie moja pozycja znajduje się na łóżku..
A tak zmieniając temat...z czystej ciekawości. Nadajecie drugie imiona ? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 16:31
Bobby29 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Sylvka wrote:Ja też pokonałam lenia...ale tylko na chwilę 😌😧 dalej czuję się zmarniona, aktualnie moja pozycja znajduje się na łóżku..
A tak zmieniając temat...z czystej ciekawości. Nadajecie drugie imiona ? 🤔
My nie nadajemy drugiego imienia. Ja nie mam, i teraz doceniam, ale pamiętam że był czas ze zazdrościłam znajomym które miały drugie imiona za to mój ma drugie imię i psioczy tylko że trzeba to wszędzie wpisywać w formularzach itp. Może jakbym miała jakaś wyjątkowa osobę po której bym chciała nadać to pewnie bym nadała drugie imię, ale nie mamy nikogo takiego którego chcielibysmy w ten sposób uhonorować.Sylvka lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyU mnie w rodzinie nigdy nie nadawało sie drugich imion, natomiast zeby Maja była prawdziwym Emdżejem, to chyba zrobie wyjątek i jej damy Maja Jagoda 😊
AnaKwiat, mnie też sie koszmarnie zapycha nos w pozycji horyzontalnej i mi pomaga spray z sola morską MarimerSylvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy nie dajemy drugiego imienia nie będziemy utrudniać życia małemu. Ja nie mam i sobie bardzo to cenię. Moj K ma i strasznie narzeka na to. Mój ma jeszcze długie i nawet problematyczne nazwisko mimo ze polskie. Dlatego imie wybraliśmy krótkie ale nie pospolite i nie typu Brajan 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 16:46
Sylvka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja chyba zwariuje 🙈
Znalazłam jeszcze takie ramki i biję się z myślami... Już w głowie mam jakby cudownie wyglądały ze zdjęciami z sesji wśród półek chmurek 😌
Misi@, OlaWi, Smerfelinka lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
My dajemy pierwsze imię takie jak ma tatuś drugie, bo od początku nam się podobało a na drugie tak jak tatuś na pierwsze. Trochę na serio trochę dla picu 😂
Frida91, emi2016, Misi@, Marcelina85, Smerfelinka lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Bobby29 wrote:Pewnie to to, że gabarytowo większa. A nawet przeszło mi przez myśl żeby kurde rozdzielić na dwie paczki ale niestety nie uczepilam się tej myśli.. a szkoda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 17:14
-
Bobby29 wrote:To ja się pochwalę że pokonałam lenia bo odkurzyłam, umyłam podłogi i łazienkę, byłam na zakupach, i zabieram się za kontynuowanie ogarniania grajdolka Mozzarelli. Normalnie tyle to ja w tydzień robię 🤣 ale nie będę narzekać, skoro wena przyszła to ją przytulę i wykorzystam
Zawyżasz poziom 🤨😄Sylvka, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Nigdzie nie mogę dostać tej herbaty z liści malin, to znak żeby sobie odpuścić. Mąż jechał do fryzjera to podskoczyłam do Rossmanna, kusił mnie Smyk żeby zajrzeć ale już bez przesady 😜 dopakowałam przekąski do torby szpitalnej, ba dziś starczy tej aktywności
-
Mnie właśnie szlag trafił. Nie wiem czy to sławne hormony ale wystarczy cokolwiek żeby złapała mnie regularna kurwica. Okazuje się że u mnie znowu jak co roku nie będzie przez tydzień ciepłej wody. Bo uwaga kuszą sobie wymienić czujniki u nich w budynku tym co zarządza grzaniem. Jakby nie można było tego zrobić przez całą wiosnę tylko zawsze robią to w wakacje. Rok temu też miał być tydzień, ciepła woda wróciła po 3 bo im ludzie urlopy i L4 pobrali nie miał kto robić. Jestem ciekawa jak się umyje po cesarce w garnku z wodą. Już nie mówię o tym że będę musiała czekam do 17 na mojego aż wróci z pracy bo ja go nie przeniose z palnika... Nienawidzę tego miasta, zarządzają nim idioci.
Sorki za wylewanie żali, ale w domu nie mam nawet do kogo dzioba otworzyć. -
Jak to mój stwierdził " to sobie weźmiesz kubeczek i się będziesz schylała do garnka" w tym momencie chciałabym żeby to jemu przecięli flaka, ciekawa jestem jak on by się ładnie schylał wtedy i mył drugą ręką.
plinka89 lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Nigdzie nie mogę dostać tej herbaty z liści malin, to znak żeby sobie odpuścić. Mąż jechał do fryzjera to podskoczyłam do Rossmanna, kusił mnie Smyk żeby zajrzeć ale już bez przesady 😜 dopakowałam przekąski do torby szpitalnej, ba dziś starczy tej aktywności
Najlepiej w zielarskim Domi, ja zamawiałam z moją wyprawką z Gemini do tego od razu dorzuciłam olej z wiesiołka.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
my nadajemy drugie imię czy ja wiem czy w dzisiejszych czasach jest to "udręka" ... sama mam 2 imiona i nigdzie nie wpisuje drugiego - ba! nawet mi bardzo zależało aby używać dwóch imion i za nastolatki wpisywałam dwa to i tak nikt się do tego nie stosował
-
bieda jak nie ma gazu czy energii, wody
za czasow dziecka przerabialo sie 20ty stop zasilania i szybkie lekcje przy swieczce
teraz takie braki denerwuja bo placi sie niemalo plus z malym dzieckiem bez wody czy pradu to prawie czl jak bez reki
teraz w Poz duzo remontow na szczęście mniejszy ruch bo wakacje, ale watpie ze na wrzes/pazdz skoncza wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 17:33
-
Pierniczkowa wrote:Jak to mój stwierdził " to sobie weźmiesz kubeczek i się będziesz schylała do garnka" w tym momencie chciałabym żeby to jemu przecięli flaka, ciekawa jestem jak on by się ładnie schylał wtedy i mył drugą ręką.
chlop to na wszystko znajdzie rozwiazanie tzw dobra rade
ale gdy to jego dotyczy to zlosci sie tak samo lub bardziej