Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi trzymaj się mocno, kciuki! Dobrze że jesteś pod opieką, na pewno gorzej niż jakby się miało coś przeoczyć! Uściski!
emi2016 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dziewczyny ja wreszcie dotarłam do domu. Dziś długo na nogach ale bez zakupów i jestem mniej zmęczona niz ostatnio po tych wojażach sklepowych. Moja młoda ma dziś zdecydowanie bardziej leniwy dzień, aż się zastanawiałam czy się nie spakować i nie jechać na ip, ale po wejściu do domu i legnieciu na chwilę, najpierw miała czkawkę a później się trochę powypinala, więc może nie jest zle.
A tu my cztery dzisiaj z serdecznymi pozdrowieniami! prośba o nie cytowanie, zdjęcie później usunę
Chimera, DrzewkoPomarańczowe, Domi_tur, Mary Magdalena, MDW, wiki2, plinka89, natty85, werni, Ania95, Misi@, E_linka2, menka2, emi2016, Frida91, OlaWi, Marcelina85, redken, Niebieska Gwiazda, Sylvka, Applejoy, Bee_girl, Smerfelinka, trzydziecha, Vampire lubią tę wiadomość
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Domi_tur wrote:Emi, najważniejsze, że jesteście w dobrych rękach! ❤️
Czuję dzisiaj jakiś taki paskudny niepokój, że chyba poproszę małża żeby nie szedł do pracy, nie wiem o co chodzi, chyba tracę rozum 😂
Czytałam, ze jednym z objawów zbliżającego się porodu jest również uczucie niepokoju, rozedrganie i niemożność „znalezienia sobie miejsca”[/url] -
DrzewkoPomarańczowe wrote:Czytałam, ze jednym z objawów zbliżającego się porodu jest również uczucie niepokoju, rozedrganie i niemożność „znalezienia sobie miejsca”
To odpada🤔 znalazlam sobie miejsce na kanapie i do niej przyrastam 😇DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, wiki2, werni lubią tę wiadomość
-
No właśnie sobie wyobraziłam go od razu, mega mega zajebiste 😁 że ja kurna nie mam odwagi...
Laseczki, wrzucam ostatnią aktualizację brzuszka 😁 dopiero jak wróciłam do domu i zrobiłam to zdjęcie zrozumiałam, dlaczego położna przez dłuższą chwilę zastanawiała się czemu przyszłam na ktg 🙈 kocham takie bluzki kamuflaże😂
DrzewkoPomarańczowe, plinka89, Chimera, Ania95, werni, E_linka2, wiki2, Frida91, emi2016, OlaWi, Marcelina85, Sylvka, Applejoy, Smerfelinka, Vampire lubią tę wiadomość
-
Domi myślałam że żartujesz z tą aktualizacja brzuchowa 😂😂😂 serio kamuflaż pierwsza klasa!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Mary Magdalena wrote:Emi, trzymaj się, będzie dobrze.
Ja za to mam jakąś depresję przedporodowa, chce mi sie plakac i wszystko mi sie wydaje bez sensu. Nawet moje dziecko mnie denerwuje i nie mam do niego cierpliwosci
Mary przeczekaj. Zrób sobie jakąś przyjemność, ksiazka, film, kąpiel... i idź wcześniej spać, jutro powinno być lepiej!Mary Magdalena lubi tę wiadomość
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Domi_tur wrote:No właśnie sobie wyobraziłam go od razu, mega mega zajebiste 😁 że ja kurna nie mam odwagi...
Laseczki, wrzucam ostatnią aktualizację brzuszka 😁 dopiero jak wróciłam do domu i zrobiłam to zdjęcie zrozumiałam, dlaczego położna przez dłuższą chwilę zastanawiała się czemu przyszłam na ktg 🙈 kocham takie bluzki kamuflaże😂
Mistrzyni kamuflażu[/url] -
emi2016 wrote:Kurcze dziewczyny nie jest dobrze... Zapotrzebowanie na insulinę nadal spada - nawet jak leżę, mam zmniejszoną ilość wód i to ktg bez rewelacji - to wszystko świadczy n tym że łożysko coraz gorzej daje radę, jutro mam być na czczo do decyzji o CC ☹️ jeszcze chociaż tydzień bym chciała.... ☹️☹️☹️☹️
Emi myślę że lepiej cc trochę przed terminem w twoim przypadku niż czekanie i ryzyko. Dzidzia sobie poradzi
-
Bobby29 wrote:Na SzR położna pokazywała taki sposób "chłodzenia na czaplę/bociana", że podnosisz nogę zgięta w kolanie i odchylasz ja na zewnątrz i stawiasz krok, potem druga noga, czyli tak odwodzisz nogę zgięta w kolanie, tak na żabkę praz jedna raz druga. odobno taki ruch ułatwia schodzenie malucha w kanale, bo jakoś te kości biodrowe wtedy się sprzyjajaco ukladaja. Co do schodzenia po schodach to też namówiła żeby w rozkroku właśnie schodzić na taką żabę
Dzięki hobby od jutra próbuje:-)
-
Domi, faktycznie kamuflaż. A ja myślałam, że po mnie nie widać hahaha
Chyba odbijam się powoli od dna mentalnego.
Spisałam kilka kartek "na brudno" do albumu Leona. Może nawet dzisiaj jeszcze to przepiszę na czysto. I zamówiłam aż 5 odbitek! No ale pewnych rzeczy nie przeskoczę: "Twoje pierwsze zdjęcie w nowym domu" nie jest w moim zasięgu2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Mam wrażenie, że mocno zmniejszył mi się brzuch w tym tyg ale wody wczoraj sprawdzane i niby były w normie 🤔 dzisiaj na wadze zauważyłam 1,5kg mniej, akurat spoko, tym sposobem mieszczę się w +10 kg w ciąży
Mary Magdalena, hormony robią swoje, spróbuj się zrelaksować a najlepiej wyspać, mam nadzieję, że szybko Ci minie taki stan ❤️Mary Magdalena lubi tę wiadomość