Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No Domi myślę, że do takiej grupy to użytkownicy waliliby drzwiami i oknami 😁
Ja siedzę na balkonie i czekam na męża. Niestety słabo slychac, głównie efekty pirotechniczne, których jak to na Rammsteinie nie brakowało. Siostra mi posyłała zdjęcia na whatsappie i tylko mi się smuteczek włączył 😉OlaWi, wiki2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierniczkowa, bardzo współczuję sytuacji z mężem ale dziewczyny mają rację. Minął dopiero tydzień od porodu, to dla Was zupełnie nowa sytuacja i Ty masz pewnie huśtawkę hormonów a maż może czuje się mniej ważny i reaguje w głupi sposób. Porozmawiaj z nim, powiedz czego Ci potrzeba, czego od niego oczekujesz. Facetom trzeba czasem wprost powiedzieć. Ja tez się zastanawiam jak to będzie między mną a mężem po porodzie. On chciałby brać zwolnienie na mnie a potem urlop czyli siedziałby w domu przez cały miesiąc. I choć wiem, że pomoc będzie bardzo potrzebna to nie wiem czy wytrzymamy ze sobą 24/7
Co do grupy na fb to jestem za ale mam nadzieje, ze tu jeszcze zostaniecie troche. Przyzwyczaiłam się do zaglądania na forumKrzyś jest z nami od 15.08.2019 -
nick nieaktualnyDrzewkoPomarańczowe wrote:Odkopałam się do tego jak na fb założyć tajna grupę, ale żeby ja założyć muszę wybrać/zaprosić co najmniej jednego znajomego 🤯.
Ok zaprosiłam męża ale odrzucił 😁. Grupa nazywa się Sierpniówki 2019 BBF. Sprawdźcie czy w ogóle możecie ja wyszukać.
Też jestem za tajną grupa -
nick nieaktualnyBaileys ale Super, że trafiłaś tak fajnie.
Te komary są rzeczywiście upierdliwe, ale chyba i tak warto było.
Mój weźmie dwa tyg urlopu, ale od 15.08 ( termin mam na 4.08)I ponoć już mu w pracy marudza;( ostatnio byliśmy miesiąc razem i było cudnie ciekawe jak to się wszystko skończy czy uda mu się wziąć też więcej wolnego. Jak zyc????
Nie mogę już ani siedzieć ani leżeć już nie wspomnę o chodzeniu. Wszystko mnie boli. Dziś moim wyczynem było pójście na pocztę.. o mamo myślałam, że nie dojdę;p zazdroszczę Wam tego, że dajecie radę wyjść na zakupy ja już nie 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 23:49
-
Ok, to robimy od razu tajna. Właściwie grupa już jest i chyba się udało z ta tajnością bo nikt nie może jej znaleźć 😁.
Uważam tez, ze dobrze byłoby gdyby forum pozostało główna forma komunikacji co najmniej do momentu aż się wszystkie nie rozprujemy .
Na grupę łatwiej będzie wrzucać foty i ewentualnie cisnąć jakieś ciężkie tematy. Możecie mi tu na priv wrzucać wasze dane z fb i będę zapraszać. Tylko ja nie dotarłam do etapu prywatnych wiadomości na belly 😁 ale kozę ogarnę.
Werni zaraz poszukam Twojego zaproszenia.
Misi@, werni lubią tę wiadomość
[/url] -
Bobby29 wrote:Magnolia Jak będziesz miała chwilę to napisz mi proszę jak z wyposażeniem sali tej poporodowej, jakie rzeczy dla malucha są na miejscu, a jakie trzeba wziąć ze sobą. Teoretycznie mam w planach jesZcze zapytać jak będę miała tam konsultacje anestezjologiczna ale wolę już wcześniej przygotować.
Na cesarke pozwalaja zabrać telefon iczapeczke resztę dają oni. Ubranka pieluszki otulacze dopiero na sali polozniczej. Na pooperacyjnej cudowna opieka położnych. Przystswiaja dziecko pokazują co i jak no i super atmosfera jest. Niczego nie potrzebujesz. Leki przeciwbólowe tyle e potrzebujesz i różne. Ketonal paracetamol tramal iinny opioid.
Pionizacja po 8 h. Nic na siłę. Najpierw siafasz potem wstajesz potem chodzisz dwa kroki czy ile chcesz.
Jakleik i sucharki na pooperacyjnej bo czekałam. Na salę rodzinna.
Na salę jedziesz wózkiem. W sali są kosmetyki nivea husteczki emolienty żel do kąpieli ochronny płyn do kąpieli sól fizjo parafina ciekla alantan plus maść, gaziki.
Jak masz pytania pisz śmiało -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, śpicie? W nocy bolał mnie brzuch jak na okres a teraz mam poranny, wodnisty śluz z krwią. Nie jest tego tyle co w okresie ale tez więcej niż niteczki - normalnie zostaje na wkładce. Miała któraś tak? O 7 będę dzwonić do mojego lekarza bo nie wiem co z zastrzykiem z heparyny
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
nick nieaktualny
-
Zaakceptowałam
Edit: przez te długie włosy ledwo Cię poznałam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 07:40
DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanna Justyna wygląda jakby czop Ci odszedł, więc może szyjka się rozwiera.
Ja bóle okresowe mam od kilku dni bez przerwy. Jak narazie nic się nie dzieje więc pewnie dotrwać do sierpnia
W poniedziałek gin. Ciekawe co powie.
Domi A Ty o której masz wizytę?