Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, piszcie mi tu od razu wiadomość prywatna z Waszymi namiarami z fb.
Ja dziś rano byłam w labie. Wizytę mam dopiero w pon ale poszłam dziś bo coś mnie od dwóch dni ćmi w okolicy nerek i się zastanawiam czy coś mi w moczu nie wyjdzie. Jeśli tak to już bym to przeleczyla przed weekendem co by przypadkiem nie rodzic z jakaś infekcja. Choć nie wydaje się, żebym ja miała urodzić w tym miesiącu.
Mąż rozpoczął wczoraj szpachlowanie dziur w ścianie 😁. Dziś poprawki i chyba do weekendu się wydarzy ❤️. Tylko niech jeszcze przyjdą literki z Allegro i tez będę miała piękny Kazikowy kącik 😀werni, Bobby29, Nacha, Domi_tur, Marcelina85, Chimera, MDW, menka2, Misi@ lubią tę wiadomość
[/url] -
Pierniczkowa 🖤
Współczuje u nas tez średnio na jeża raz lepiej raz gorzej małż uważa ze wszystko jest po staremu i ciagle są o to kłótnie bo myśli ze będę tyle robić co robiłam a ja już nie mam tyle sił i oczywiście wychodzą zgrzyty
Pamiętaj bo burzy zawsze wychodzi słońce i jest jeszcze szansa dla was ja już raz postawiłam ultimatum albo ja jako żona albo jego rodzinka bo zawsze jak coś było do naprawy czy do zrobienia to już leciał nie ważne ze w jedna stronę mamy 30 km poprostu popierdalał jak z petardą w dupie (Sory za określenie ) ale dzięki Bogu TROCHE to ukróciłam
Nie mowie jakby mieli jednego syna ale ludzie córka z nimi mieszka wraz z mężem to będzie ich dom to niech oni robią
a głupiego sobie znaleźli i myśleli ze nie ma rodziny powiedziałam na forum przy wszystkich od jego strony ze mam męża tylko na weekend i tez chce się nim nacieszyć
Ale jak nie urok to sraczka zawsze coś ..
Jak oni mnie wkurwiają to szok.
Kolejna historia ale muszę bo się uduszę 🤣
Teście zaczęli robić płot przed domem naprawdę sporych gabarytów ale oczywiście męża siostra nawet grosza nie dorzuci bo po co a do mnie z tekstem ze może kochany synus coś rzuci aby się dołożyć do płota
Nosz kur.. nawet tam nie mieszkamy a ona z takim tekstem do mnie ? chu.. puściłam mimo uszu ale jak na dniach popsuła im się pralka i stwierdzili ze mój Małż wybierał i teraz insynuacje o kasę to już nie wytrzymałam i powiedziałam ze powinni teraz się wstrzymać z praniem i kto nie wytrzyma i najwiecej pierze to niech sobie pralkę kupi ( oczywiście chodziło mi o nią bo ona ma 3 letniego syna i ona regeneruje najwiecej prania )
Poprostu zazdrość człowieka zżera ale co ja mogę ze jednemu lepiej się układa finansowo drugiemu gorzej każdy robi na siebie
Ja z Mężem naprawdę ciężko pracowaliśmy No to co mamy ale najlepiej dojebac niech zaboli ..🙁
Koniec tego smecenia bo naprawdę mogła bym książkę napisać o rodzince z kazdej strony ostaraniach o tego dzidziusia ale nareszcie jest tylko tego było mi trzeba do pełni szczęścia całe 4 lata nie niego czekałam i nikt mi tego szczęścia nie popsuje
U mnie wizyta dopiero we wtorek na 20.45 i mam nadzieje ze ostatnia przed rozwiązaniem mały jest miednicowy wiec chce już termin cc i zobaczymy co on na to znając mojego doktorka to będzie chciał czekać do samego końca aż się wykończę
Co do grupy na Fb super pomysł tylko zupełnie nie wiem jak się do tego zgłosić
Edit już wysłałam zaproszenie do Drzewko jak mnie przyjmiesz to wyśle namiary na mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 08:50
Limerikowo, Mary Magdalena, Misi@ lubią tę wiadomość
Będzie Leoś ❤️ -
Pierniczkowa a współczuję Ci takich przebojów i też myślę że musicie znaleźć jakoś chwilę dla siebie i o tym pogadać może to faktycznie jakiś rodzaj baby blues i trzeba więcej czasu...
Drzewko ja też Ci wysłałam zaproszenie -
nick nieaktualnyU nas tez hit hitów. Ojciec mojego K zadzwonił wczoraj do niego złożyć życzenia imieninowe za dzis. No i gadka gadka i tekst czy nie mozemy jednak dać dziecku jakos normalnie na imię bo on nie poznał żadnego Tytusa jak dotąd. Na co mój K ja tez nie znam innego Zenka weź lepiej zmień swoje imię 😂
wiki2, Frida91, Domi_tur, DrzewkoPomarańczowe, werni, Marcelina85, zielonooka7, Pierniczkowa, Chimera, Bobby29, E_linka2, emi2016, natty85, Applejoy, Misi@, OlaWi, trzydziecha, Limerikowo, baileys, Vampire lubią tę wiadomość
-
Genialna odpowiedz Brawa dla męża za reakcję
PS. Już wiem jak się tu wiadomości wysyła.... hahahaha. od 9miesięcy na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 09:06
Nacha lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj wizytuje o 11:) wyrwałam wczoraj w Luxmedzie termin do bardzo dobrej babeczki, jej mąż pracuje w szpitalu klinicznym. Moze ta wizyta nie będzie porażką
DrzewkoPomarańczowe, Niebieska Gwiazda, werni, Pierniczkowa, Bobby29, emi2016, Ania95, Misi@, OlaWi, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Nacha, śmiechłam złoty teść, te mądrości trzeba by zacząć zapisywać. Moja teściowa ostatnio dotknęła rączkę małej, i do mnie " czkawki ma bo jest przechłodzona". Po czym dodała ale ja się nie wtrącam. Odparłam że to dobrze bo już 1000 razy mówiłam że temperaturę sprawdza się na karku. A nie lubię powtarzać w kółko tego samego.
Bobby29, werni, Applejoy, menka2 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Smutnamiss tak się cieszę, że Wasza historia ma happy end! ❤️ Pamiętam dobrze jak pojawiłaś się tutaj i na grupie zawrzało od nadmiaru emocji. Cały czas myślałam o Tobie i Malutkiej i naprawdę mam nadzieję, że teraz będziesz wreszcie mogła w pełni cieszyć się z Maleństwa i macierzyństwa ❤️❤️❤️
Misi@, melduję że nie rozwinęło się nic 😑 cieszę się, że rodzice wpadli w odwiedziny, trochę mnie oderwali od tego tragicznego samopoczucia... Ogólnie czuję, że to już bliżej niż dalej, zmęczenie, uczucie rozwierania w kroczu, stały ból miesiaczkowy podbrzusza, częste twardnienia no i zdecydowanie mniej ruchów Małego... Staram się tymi ruchami nie schizowac, po słodkim naliczyłam ich 9 w ciągu godziny, trochę to bardziej przeciąganie niż karate jak do tej pory, ale wierzę, że to ze względu na zbliżający się termin...
Zastanawiają mnie jedynie mocno wodniste upławy, ale skocze jutro chyba do gina żeby sprawdził, tak podobno przed porodem jest więc nie wkręcam sobie, że to wody :p
No i tyle, zjadłam zamiast obiadu litrowe lody i pół torta z czarnej porzeczki 😂 -
Smutna będzie dobrze! Jesteście pod opieką.
Prosze o mocne kciuki, wizytuje o 12.Niebieska Gwiazda, emi2016, Marcelina85, DrzewkoPomarańczowe, Frida91, Applejoy, werni, menka2, Ania95, wiki2, Chimera, Misi@, zielonooka7, Pierniczkowa, OlaWi, Vampire lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnySmutnamiss wrote:Niestety mimo tego ze nie ma trisomii są problemy z brzuszkiem strasznie ulewa i chudnue jutro ma mieć badanua
Spadek do 10% jest normalny, dziecko powinno odzyskać masę urodzeniowa do 14 dnia. Głowa do góry, na pewno wszystko jest ok
Kciuki za wszystkie wizytujace dziśwerni, menka2, Marcelina85, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Smutna - wszystko będzie dobrze, ważne że jest zdrowa wagę urodzeniową niedługo odzyska !
Kciuki za wizytujace !
Pierniczkowa - serdecznie współczuję sytuacji z mężem, mam nadzieję że on się ogarnie i uratujecie małżeństwo !
Ja już po wizycie, dziś druga dawka sterydu, na dziś nadal w dwupaku. Miałam duży spadek cukru w nocy i nieźle się przestraszyłam, ale jeszcze bardziej przestraszyłam lekarzy... Zebrałam opieprza, chociaż to w sumie nie moja wina. Cukier mierzyłam godzinę przed spadkiem i był dobry, 2 h wcześniej tez .. łożysko powoli daje znaki że to już końcówka, ale ktg lepsze i chcą jeszcze poczekać.DrzewkoPomarańczowe, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Smutna, trzymam kciuki za malutką. Dawaj znać, może to "tylko" refluks. Część dzieci rodzi się z taką niedogodnością. Ponoć są jakieś specjalne butelki do karmienia dzieci z refluksem. A po porodzie to chyba każde dziecko spada z wagi
Dzwoniłam dzisiaj po wynik GBS. Usłyszałam, że jest ujemny i jak bede na kolejnej wizytcie (5.08.)to mi go podepną do karty ciąży. Spytałam, czy aby po niego nie podjechać, to usłyszałam czy się już wybieram do porodu, bo wynik jest potrzebny do porodu?! Aaaa no tak, bo to będzie moja autonmiczna decyzja kiedy sobie urodzę, no faktycznie... czyli jak coś się zacznie to najpierw muszę pojechać do przychodni (otwartej 9-18)! Już dopisuję do listy...DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Pierniczkowa wrote:Nacha, śmiechłam złoty teść, te mądrości trzeba by zacząć zapisywać. Moja teściowa ostatnio dotknęła rączkę małej, i do mnie " czkawki ma bo jest przechłodzona". Po czym dodała ale ja się nie wtrącam. Odparłam że to dobrze bo już 1000 razy mówiłam że temperaturę sprawdza się na karku. A nie lubię powtarzać w kółko tego samego.
Jakbym słyszała moją mamę tylko mały w brzuchu 😂 mowie jej ze nie jet mu zimno tylko cwiczy oddech. Po urodzeniu czytałam ze tez przez jakiś czas może czkac. -
Smutnamiss wrote:Niestety mimo tego ze nie ma trisomii są problemy z brzuszkiem strasznie ulewa i chudnue jutro ma mieć badanua