Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierniczkowa wrote:U nas odchodzi pępowina w końcu. Wisi jeszcze smutno na jednej nitce. Jutro już zostaje z młoda sama mój wraca do roboty. Trochę przeraża mnie ta wizja.
Dasz radę- ja od piątku ogarniam sama dwójkę 😂werni, Bobby29, Pierniczkowa lubią tę wiadomość
-
Malinka7 wrote:Od wczoraj wieczora zaczęliśmy dawać Wit D. Poczytam o tej dyschezji. Nie stresowała bym się tak bardzo gdyby małemu to nie przeszkadzało. Ale ja widzę, że on się męczy i mnie od razu jest z tym źle bo nie potrafię mu pomóc
Wierzę bo też to przerabialam dlatego jestem taka 'mądra' 😂 spokojnie- są rzeczy które po prostu przechodzą po czasiejoan85, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam dziś na descallingu zębów. Traumę mam, bo laska się nie szczypała. Mojej Jess już nie ma w tej przychodni .
Ogarnęłam dziś opiekę dla starszego na wtorek u znajomej mamy ze szkoły, dziś posiedziałyśmy na pikniku i powspominałyśmy stare czasy, gdy nasze dzieci miały po 4 miesiące (wtedy ja poznałam).
Ja dziś znowu obudziłam się z mdłościami i bólem pleców. Wczoraj było cicho, bo zagroziłam, że jak wyjdzie przed terminem to zostanie Fifonżem a dziś znowu zaczyna.
A na wieczór mnie zaczął wkurzać mój telefon, bo jakiś numer z Londynu się dobija, jak sprawdziłam w necie,to ewidentny scam.Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Drzewko wrzucę zdjęcie zapisu później jak już będę w domu. Póki co wybieram w Lidlu owoce dla Mozzarelli
DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Chimera wrote:Gorzkagoska jak chcesz pdf innej książki o porodzie naturalnym to wyślij mi zaproszenie i swój adres mailowy we wiadomości prywatnej. O ile dobrze pamiętam to książka się nazywa "poród naturalny" autorka Ina Gaskin
Polecam, bardzo fajnawerni lubi tę wiadomość
-
Cześć 😁 przedstawiam Wam Laure urodzona dziś o 12.10 przez cc (brak postępu porodu). Waga 2790g, 50cm, 10 pkt ❤ 36tc+2 dni
Obie czujemy się dobrze , bardzo Wam dziękuję za kciuki! Więcej napisze jutro😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 21:17
IGA.G, Domi_tur, Matyldaaa, Bobby29, zielonooka7, joan85, Misi@, Ania95, redken, Nacha, AnaKwiat, Limerikowo, natty85, Pierniczkowa, Chimera, Frida91, werni, MDW, plinka89, E_linka2, Agagusia, Niebieska Gwiazda, Applejoy, kayama, magnolia29, Bee_girl, Malinka7, RedGuues, Mary Magdalena, trzydziecha, Karola1988, Marcelina85, emi2016, Vampire lubią tę wiadomość
-
Kalija wrote:Cześć 😁 przedstawiam Wam Laure urodzona dziś o 12.10 przez cc (brak postępu porodu). Waga 2790g, 50cm, 10 pkt ❤ 36tc+2 dni
Obie czujemy się dobrze , bardzo Wam dziękuję za kciuki! Więcej napisze jutro 😊
Ogromne gratulacje!! 😍 Zdrówka dla Ciebie i Laury!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 21:19
[/url] -
Kalija cudownie! Gratulacje!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyKalina gratuluje ❤
A ja najadłem się strachu . Byłam po zastrzyk z b12 i mały się nie ruszał. Zjadłam kulki chodakowskiej, sorbet malinowy, wzięłam prysznic i cisza...już płakałam i zrobiłam sobie kawę w akcie desperacji( wolę nie spać ale mieć pewność, że Leo jest z nami). Wystarczyły dwa lyczki i mały teraz wojuje...uff...
Już chce urodzić bo boję się teraz o niego. Oczywiście zaczęłam czytać o niedobrze b12 i wpływie na dzieciątko...mąż mnie uspokaja, że on zabrał moje zapasy i nic mu nie będzie, ale zaczynam się bać;/ -
Gratulacje Kalija! Piękna Laura!
Pociesza mnie to, że już po paru godzinach wzięli Cię na cięcie i nie czekali dłużej, jestem bardzo ciekawa całej historii więc czekam niecierpliwie na Twój postjoan85 lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019