Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Wczoraj myślałam o tym żeby podciąć paznokcie u stóp razem z hybrydą😂 urodziłabym wtedy na bank w godzinę 😂
Ja wczoraj odstawiłam taki numer 🙄. Postanowiłam zrobić sobie samodzielnie pedi 😅. Zdjęłam hybrydę z 8 małych palców po czym stwierdziłam, ze pieprze nie robię i umówiłam się na czwartek do kosmetyczki. Teraz mam hybrydę tylko na dużych paluchach. Nic tylko rodzic 😁[/url] -
Dziewczyny ja już po randce . Mąż zabrał mnie do rezerwatu Królewskie Źródła w puszczy Kozienickiej. Zrobiliśmy 3 km ścieżka dydaktyczna po mokradelkach. Bardzo przyjemnie! Potem obiad i lody w Kozienicach. Super było się wyrwać tylko we dwoje!
redken, Chimera, Bobby29, Domi_tur, Frida91, Agagusia, Matyldaaa, Applejoy, Ania95, AnaKwiat, Misi@, Martyś22, werni, Malinka7, zielonooka7, trzydziecha, E_linka2, kayama, Marcelina85, Vampire lubią tę wiadomość
[/url] -
Dziewczyny proszę o mocne kciuki za moją Mozzarelle! Jadę na wizytę do Kajdy, a wcześniej ktg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 17:02
Frida91, Domi_tur, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Ania95, Misi@, Niebieska Gwiazda, werni, Chimera, Pierniczkowa, Malinka7, zielonooka7, E_linka2, Marcelina85, Vampire lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby - zaciśnięte! Ktg w punkcie konsultacyjnym?Oby nie bylo obsuwy czasowej, mow ze masz wizyte potem.
Ciekawe co tam u Kaliji... ( chyba gos przekręciłam nicka - wiadomo o kogo chodzi😊)
Wersjom razie do Anny sie odezwe przez fb.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Bobby - zaciśnięte! Ktg w punkcie konsultacyjnym?Oby nie bylo obsuwy czasowej, mow ze masz wizyte potem.
Ciekawe co tam u Kaliji... ( chyba gos przekręciłam nicka - wiadomo o kogo chodzi😊)
Wersjom razie do Anny sie odezwe przez fb.
Aga ja do Kajdy jezdze prywatnie na Krasińskiego, dzwoniłam i mówili że mam być tylko ok 40 min przed wizytą, więc myślę że będzie spoko. Wyjątkowo nie stresowałam sie jakoś wybitnie przed dzisiejsza wizytą - chyba już mam dość tej niepewności i po prostu będzie co ma być, ale za to teraz nizlego mam stracha... Młoda się wypina i mnie smyra girami więc chociaż tyle dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 17:29
werni lubi tę wiadomość
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Malinka7 wrote:Agagusia, to moje dziecko od urodzenia było mega grzeczne, jadło i spało, wszyscy chwalili. A od dwóch dni jest masakra. W dzień nic nie mogę zrobić bo praktycznie nie śpi. Teraz dodatkowo ten brzuszek i marudzi ciągle.
Zastanawiam się co mu zaszkodziło.
Dwa dni temu mąż mi zrobił makaron z cukinią, marchewką i piersią z indyka czy tak królika (sama już nie wiem). Cukinia lekkostrawna i niby nie powinno coś się dziać więc już sama nie wiem.
Tak to jem ciągle bułki z masłem i wędlina. I właśnie ryż/kaszę/makaron z mięsem duszonym z marchewką koperkiem
podajesz witamie D? bo często ona jest przyczyną bólu brzuszka. dodatkowo jest coś takiego jak dyschezja u noworodkowa - poczytaj! często po prostu dzieci mają problem z kupką w pewnym momencie - miałam tak przy starszej córce - po prostu cierpliowść, spokój i w pewnym momencie przeszło.
nie obstawiałabym że coś zjadłaś - mleko robi się z krwi więc nawprawdę nie wiem co i w jakich ilościach musiałabyś zjeść aby to zaszkodziło maluchowi
-
U nas odchodzi pępowina w końcu. Wisi jeszcze smutno na jednej nitce. Jutro już zostaje z młoda sama mój wraca do roboty. Trochę przeraża mnie ta wizja.
werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Bobby kciuki
Drzewko piękne okolice.
Pierniczkowa początki ciężkie ale dasz radeBobby29, DrzewkoPomarańczowe lubią tę wiadomość
-
menka2 wrote:podajesz witamie D? bo często ona jest przyczyną bólu brzuszka. dodatkowo jest coś takiego jak dyschezja u noworodkowa - poczytaj! często po prostu dzieci mają problem z kupką w pewnym momencie - miałam tak przy starszej córce - po prostu cierpliowść, spokój i w pewnym momencie przeszło.
nie obstawiałabym że coś zjadłaś - mleko robi się z krwi więc nawprawdę nie wiem co i w jakich ilościach musiałabyś zjeść aby to zaszkodziło maluchowi -
Domi_tur wrote:Racja, coś mi się wszystkie profile bez zdjęcia z AnaKwiat kojarzy 😂 zwracam honor 😂
Może to czas na wprowadzenie zdjęcia
Gorzkagośka, przepraszam, Aga do mnie napisała i przejęłam książkę. Postaram się przeczytać do niedzieli. W poniedziałek mogę przesłać Tobie. Będzie ok?Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Dziewczyny wracam z wizyty. Ktg książkowe! Ruszała się ładnie, i dodatkowo zaliczyła czkawkę Przepływy dobre. AFI w normie (12!). Młoda brzuch ma nadal chudy a głowa wielkościowo idealnie do wieku ciąży. Wymierzona dziś na 2570g, więc moje minimum 2,5kg właśnie przekroczyła. Myślę że do 2800 dociagnie do cięcia w zależności od siatek to 10-20 percentyl więc bez tragedii. We wtorek mam jechać na ktg na żelazna bo Kajdy ma dyżur to mi je oceni jeszcze. Phew trochę pozytywnych wieści dzisiaj
Aaaa, no i młoda zrobiła obrót! Generalnie nie taki jak trzeba ale kudos for trying 😂 Miala plecy po prawej stronie a teraz ma po lewej 😆 a dupa jak była w dole tak nadal jest.
i odebrałam wreszcie promocyjne pampki w Rossmanie. A Młoda dostanie dziś w nagrodę jakieś pyszne owoce na kolacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 19:28
werni, Ania95, Domi_tur, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Misi@, trzydziecha, Niebieska Gwiazda, Frida91, E_linka2, kayama, Malinka7, Marcelina85, Vampire lubią tę wiadomość
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki