Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Jak jakaś stalkerka przejrzałam właśnie wszystkie wątki miesięczne z ostatniego roku żeby sprawdzić statystyki porodowe 😂
Niestety widzę, że wszystkie Szymony rodzą się 40+5,40+6, 41+1 😂😂
Odetnijcie mi internet...
To może na szybko zmień imię i potem powiesz - szach i mat KURCZACZKU SZYMONIE!Bobby29, Frida91, Domi_tur, werni, Misi@, trzydziecha, Agagusia lubią tę wiadomość
[/url] -
Bobby29 wrote:Cześć Martyna
Dziewczyny w drodze powrotnej z przychodni (robiłam dziś ten fibrynogen) dość mocno rozbolalo mnie podbrzusze.. ciekawe czy to ze spaceru czy coś się dzieje. Wzięłam nospe i ległam. Młoda dziś w nocy znowu jakoś dość niemrawo ale teraz się rusza więc pewnie ok. Dobrze że dziś mam wizytę. No i będę robić też ktg - pierwszy raz ever!
Ja ktg mam jutro rano od 36 tyg jeżdżę co tydzień bo w 1 ciąży było nieciekawe i teraz mam szybciej i raz nawet skurcze się pisały i to by było na tyle heheMartyś27 -
Applejoy wrote:Domi i tak jesteś bliżej niż dalej 😂🤷🏻♀️ Pomyśl sobie że jedna z nielicznych osób z końca miesiąca właśnie rodzi - wiesz co to oznacza? :
-cześć Apple co tam u ciebie?
-a nic nuda, nie rodzę Apple
Normalnie jak jakaś wariatka będę sama pisała na tym forum a Wasze maluszki już będą z Wami 🥰🥰🥰😭
Spokojnie, ja jak wariatka powtarzam do brzucha: nie wychodź przed końcem remontu, nie wychodź przed końcem remontu
Jeszcze tu trochę pobędę (mam nadzieję)Applejoy lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Applejoy wrote:To może na szybko zmień imię i potem powiesz - szach i mat KURCZACZKU SZYMONIE!
Jakbym wiedziała, że to imię tak słabo wypada w statystykach to bym mówiła do niego Henio od miesiąca 😂werni, werni, Misi@, Applejoy, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Hahaha no Frida to nie takie proste, to trzeba wyczytać, wyliczyć 😂 dobra żarty żartami.
Powiedzcie mi, kupowałyście Maluszkom już jakieś zabawki, maty itd? Ja się wstrzymałam i chciałam kupić później, ale mam tyle czasu że chciałabym coś kupić poza kartami kontrastowymi :p
Jak macie jakieś fajne kontrastowe gadżety to podrzućcie proszęFrida91, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Domi zabawiła się w forumową stalkerkę i sprawdzała po wątkach z tego toku 😂😅🤷🏻♀️
Chociaż ja czuję, że może mnie czekać to samo. Chyba trzeba było się tak nie spieszyć z tą wyprawka, torba, remontem itp... 😉😉 -
Chimera wrote:To się dopiero nazywa desperacja!
Chociaż ja czuję, że może mnie czekać to samo. Chyba trzeba było się tak nie spieszyć z tą wyprawka, torba, remontem itp... 😉😉
Ja torbę spakowałem miesiąc temu i po co na co 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 12:39
Martyś27 -
My zabawek na razie za dużo nie kupiliśmy... Karty kontrastowe, jedna grzechotka i teraz zamówiłam tego królika z imieniem. Od siostry męża zamówiliśmy matę I to tyle na razie. Uważam że biednie ale w sumie przez pierwsze 2-3mce dziecko i tak chyba nie będzie bardzo zainteresowane. Część pewnie podostajemy w prezencie a resztę z czasem będzie się kupowało.
Chętnie kupilabym jakieś wiszące pizdryki do zawieszenia w wózkuDomi_tur lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Domi_tur wrote:Hahaha no Frida to nie takie proste, to trzeba wyczytać, wyliczyć 😂 dobra żarty żartami.
Powiedzcie mi, kupowałyście Maluszkom już jakieś zabawki, maty itd? Ja się wstrzymałam i chciałam kupić później, ale mam tyle czasu że chciałabym coś kupić poza kartami kontrastowymi :p
Jak macie jakieś fajne kontrastowe gadżety to podrzućcie proszę
Ja mam takie kontrastowe szeleszczące "szmatki" z Ali - i według mnie są spoko!
8,98 zł 20%OFF | Baby Toys For Newborn Soft Cloth Book 0-12 Months Kids Learning Educational Black/White Cognition Rustle Sound Newspaper
https://s.click.aliexpress.com/e/bwzfxMI4
Domi_tur lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Frida91 wrote:My zabawek na razie za dużo nie kupiliśmy... Karty kontrastowe, jedna grzechotka i teraz zamówiłam tego królika z imieniem. Od siostry męża zamówiliśmy matę I to tyle na razie. Uważam że biednie ale w sumie przez pierwsze 2-3mce dziecko i tak chyba nie będzie bardzo zainteresowane. Część pewnie podostajemy w prezencie a resztę z czasem będzie się kupowało.
Chętnie kupilabym jakieś wiszące pizdryki do zawieszenia w wózku
Pizdryki polecam te z Ali. Wykonane super, wyglądają uroczo, dodatkowo jeden pizdryczek to piszczałka a drugi ma taką króciutka melodyjkę.
12,19 zł 16%OFF | Rabbit baby hanging bed safety seat plush toy Hand Bell Multifunctional Plush Toy Stroller Mobile Gifts
https://s.click.aliexpress.com/e/OaBS6lSDomi_tur, Frida91 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja zabawek wiele nie kupowałam. Mam matę liść z Miko Shop ale to bardziej do leżenia niż zabawy i parę gryzaków drewnianych z chusteczkami. Kupiłam też jednego dudusia (chyba tak się nazywa te główki z materiałem) a potem jeszcze dwa dostałam więc na razie nie kupuję nic bo nie wiem co przyniosą pierwsi goście. Za dwa miesiące chcę kupić taki pałąk do zawieszania zabawek, chyba z Little Leaf albo z Ikei.Krzyś jest z nami od 15.08.2019
-
nick nieaktualnyByłam dziś w labie i całe szczęście.
Hemoglobiny 10..poziom b12 91😯 dla normy 190-883
Wszystkie symptomy zalałam na ciążę A to pewnie przez niedobór b12..dziś idę na zastrzyk..Ech miałam przecież 26.06.jeden i Myślałam, że może do porodu się uda nie brać kolejnego bo są różne opinie na ten temat..teraz się martwię małym czy to mu nie zaszkodziło;/ bo moja neurolog twierdzi że niedobory b12 może mieć wpływ na rozwój płodu. Inni lekarza np. Rodzinna boi się skolei że zatrzymani zaszkodzi małemu... jedną lekarka mi powiedział A, że nie powinnam brać tej Wit. Bo mam większą szansę na rozwój nowotworu..Boże A co ja mam zrobić;(