Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kalija😂😂 nie rozśmieszaj mnie, najważniejsze żebyście za chwilę całe i zdrowe mogły się tulić 😁 kolejka przestała tu obowiązywać odkąd rozpoczął się pierwszy poród 😁
Twój mąż dobry, mój jak tylko sięgam w nocy po wodę albo robię jakiś manewr, zrywa się i pyta " co się dzieje, czemu wstajesz, jak się czujesz?" 🙈Agagusia, werni, DrzewkoPomarańczowe lubią tę wiadomość
-
Wow, Kalija... masz termin prawie dwa tygodnie po mnie! Jak Ty to zrobiłaś?! 😂
Powodzenia ✊✊✊
U nas w końcu pada i zamierzam wyjść na ten deszcz, bo chce pojechać na zakupy.wczoraj dzwoniła Pani z salonu kii i przynajmniej nasze nowe auto już się zapowiedziało na przyszły tydzień 💙tak to można czekać 😂Misi@ lubi tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Domi - tak, takie mrozy ostatnio ze to na pewno od tego - moze rozgrzej sie troche🤣 Kurczę - pamietam jak to bylo, kazdy najmniejszy znak ze to moze juz, a potem jednak rozczarowanie. Ale wiesz co? Zamieniłabym sie na chwilke z Toba, tak z 2-3 dni, co Ty na to??? Jednak te emocje, oczewikanie na TEN dzien, ta adrenalina to bylo cos... Fajnie byc w ciazy😁
Teraz tylko od karmienia do karmienia, a adrenalina jest tylko przy odkładaniu do lozeczka - obudzi sie czy nie? No i oczekiwanie w sumie tez - oczekuje ze maly da mi pospać tej nocy troche dluzej niz 3,5 godziny miedzy karmieniami😁
To co, piszesz sie na chwilowa zamianę?🤣Tylko na co mi te cycki pełne mleka jak bede musiala jeszcze brzuch dźwigać...
Ps. Pare dni temu babka cos w Rossmanie krzyczała - zapraszam Pania w ciazy! I wiecie ze nawet nie pomyslalam ze to o mnie chodzi! Teraz to sobie moze, przez poprzednie pare miesiacy zdarzyło im sie moze ze 2 razy mnie z brzuchem poprosic, a teraz patrzcie jakie wyrywne😂 Fakt ze wyglądam na jakis 4-5 miesiac.
A jak u Was, rozpakowane, z brzuszkami?DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia, zamieńmy się, ale ja do ciąży potem nie wracam dla mnie to nie jest adrenalina, ja już nie wierzę, że samo ruszy, nie wierzę w jutrzejszy masaż. W pon pójdę do szpitala i pewnie dopiero tam coś podziała. O ile mnie zechcą przyjąć w ogóle bo przecież nie ma miejsc 🙄
Moje Dziecię chyba naprawdę nie jest gotowe, jeszcze 4 razy dziennie ma czkawkę 🙄 -
Domi i tak jesteś bliżej niż dalej 😂🤷🏻♀️ Pomyśl sobie że jedna z nielicznych osób z końca miesiąca właśnie rodzi - wiesz co to oznacza? :
-cześć Apple co tam u ciebie?
-a nic nuda, nie rodzę Apple
Normalnie jak jakaś wariatka będę sama pisała na tym forum a Wasze maluszki już będą z Wami 🥰🥰🥰😭
Misi@, IGA.G lubią tę wiadomość
[/url] -
Hej😉 przygarniecie? Jestem Martyna lat 27 ciąża nr2😉 starsza córka 4 lata 😉zakończona cc teraz termin na 08.08 i modlę sie aby zaczęło się samo i udało SN ale ni widu ni słuchu nic..
IGA.G, Bobby29, Chimera, AnaKwiat, E_linka2, Niebieska Gwiazda, DrzewkoPomarańczowe, Marcelina85 lubią tę wiadomość
Martyś27 -
Jak jakaś stalkerka przejrzałam właśnie wszystkie wątki miesięczne z ostatniego roku żeby sprawdzić statystyki porodowe 😂
Niestety widzę, że wszystkie Szymony rodzą się 40+5,40+6, 41+1 😂😂
Odetnijcie mi internet...Applejoy, Vampire lubią tę wiadomość
-
Cześć Martyna
Dziewczyny w drodze powrotnej z przychodni (robiłam dziś ten fibrynogen) dość mocno rozbolalo mnie podbrzusze.. ciekawe czy to ze spaceru czy coś się dzieje. Wzięłam nospe i ległam. Młoda dziś w nocy znowu jakoś dość niemrawo ale teraz się rusza więc pewnie ok. Dobrze że dziś mam wizytę. No i będę robić też ktg - pierwszy raz ever!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 11:42
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Domi 😂😂😂♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Martyś22 wrote:Hej😉 przygarniecie? Jestem Martyna lat 27 ciąża nr2😉 starsza córka 4 lata 😉zakończona cc teraz termin na 08.08 i modlę sie aby zaczęło się samo i udało SN ale ni widu ni słuchu nic..
-
Domi_tur wrote:Jak jakaś stalkerka przejrzałam właśnie wszystkie wątki miesięczne z ostatniego roku żeby sprawdzić statystyki porodowe 😂
Niestety widzę, że wszystkie Szymony rodzą się 40+5,40+6, 41+1 😂😂
Odetnijcie mi internet...Applejoy, Domi_tur, werni lubią tę wiadomość