Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogromne gratulacje Kalija. Kolejna piękność na świecie.
A u nas kolka. Trzymajcie kciuki bo walczę z małym brzuszkiem. Wczoraj jadłam zupę z kalafiora i teraz mam wyrzuty że przeze mnie ja boli. -
Kalija gratulacje! Śliczna mała!
Kurde a mnie boli brzuch i mam taki spiety cały czas. Nie są to skurcze bo nie mijają tylko takie jednostajne cmienie... I krzyż. Coś to oznacza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 22:14
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
werni, DrzewkoPomarańczowe lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Kalija gratuluję śliczna jest mała 😍
Frida tez się zastanawiam czy te krótkotrwałe prawie na kilka sekund bólu brzucha potem puszcza czy to są skurcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 22:16
-
Czy któraś z Was po porodzie, u mnie cc, odczuwa pieczenie przy oddawaniu moczu? U mnie sie pojawiło i nie wiem czy to jeszcze skutek uboczny cewnikowania czy jakas infekcja sie przyplatala...
Martwie sie, zeby nie dostac jakis lekow przy których nie bede mogla kp...
Macie jakies sposoby dorazne, myslicie, ze gantum rosa będzie ok? -
Mój też się rusza od czasu do czasu. A bóle są przeważnie jak gdzieś idę. Np. Dziś byłam na poczcie i w sklepie to musiałam bardzo powoli iść bo mnie te bóle lapaly.
-
Domi_tur wrote:Frida to znaczy, że otwierasz sierpniowe porody? .
Ja mam tak od kilku dni,ale u mnie wszystkie objawy nic nie znacząjoan85 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
plinka89 wrote:Czy któraś z Was po porodzie, u mnie cc, odczuwa pieczenie przy oddawaniu moczu? U mnie sie pojawiło i nie wiem czy to jeszcze skutek uboczny cewnikowania czy jakas infekcja sie przyplatala...
Martwie sie, zeby nie dostac jakis lekow przy których nie bede mogla kp...
Macie jakies sposoby dorazne, myslicie, ze gantum rosa będzie ok?
a bralas furagine? trzebaby spr ulotke jak z kp, a najlepiej do dr bo infekcje drog moczowych same nie przejda plus sabolesne
moja corka miala zalecona furagine po cewnikowamiuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 22:39
-
U mnie na razie zero objawów typu odejście czopa czy skurcze ale zaczynam czuć małego bardzo nisko i normalnie obija mi się głową o miednicę. Jak dziś usiadłam to miałam wrażenie że walnął mnie w spojenie łonowe. A rusza się jak szalonyKrzyś jest z nami od 15.08.2019
-
Limerikowo wrote:a bralas furagine? trzebaby spr ulotke jak z kp, a najlepiej do dr bo infekcje drog moczowych same nie przejda plus sabolesne
moja corka miala zalecona furagine po cewnikowamiu
a takie głupie pytanie... Jak pobrac mocz podczas krwawienia w pologu?Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Ogromne gratulacje Kalija. Kolejna piękność na świecie.
A u nas kolka. Trzymajcie kciuki bo walczę z małym brzuszkiem. Wczoraj jadłam zupę z kalafiora i teraz mam wyrzuty że przeze mnie ja boli.
U nas starszy syn miał kolki.Stosowaliśmy preparat BioGaia.Skuteczny i od 1 dni życia.