Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chimera wrote:Bobby jest grupa na fejsie do której wrzucają przepisy i sporo porad jak nie zepsuć sobie sprzeta. Jak chcesz to Cię zaproszę, bo jest zamknięta
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja chyba zwariuję z tym swędzeniem. Ostatni raz coś mnie tak swędziało jak miałam napady AZS w liceum podczas matur - powodem był stres. Nie umiem tego niczym wyciszyć, nie wiem czy wapno coś pomoże i trochę się boję, że upośledzi już starzejące się łożysko2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Bobby29 wrote:Pierniczkowa mleko się robi z krwi a nie z tego co zjadłaś kolki to efekt niedojrzałości układu pokarmowego a nie twojej diety. Spróbuj z masażem antykolkowym, podobno działa, ale większość osób mówi że kolki po prostu same muszą przejść w miarę dojrzewania ukladu..
Bobby29, natty85, plinka89, joan85, Matyldaaa lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
MDW to prawda, pamiętam jak dzis wizytę u lekarki - choć już nie pamiętam jakiej specjalizacji, albo gin albo endokrynolog - na początku ciąży. Sympatyczna kobitka, miła rozmowa, wlazlysmy na temat diety, i "pozalilam" się że mam taką chotę na takie prawdziwe sushi a to jeszcze tyle trzeba czekać a ona do mnie coś w stylu " no teraz to i tak pani może prawie wszystko jeść, zobaczy pani jak będzie jak będzie pani karmić, wtedy to nic nie można!". Nie skomentowałam tego ale facepalm byl niezły.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
MDW wrote:Ja chyba zwariuję z tym swędzeniem. Ostatni raz coś mnie tak swędziało jak miałam napady AZS w liceum podczas matur - powodem był stres. Nie umiem tego niczym wyciszyć, nie wiem czy wapno coś pomoże i trochę się boję, że upośledzi już starzejące się łożysko
Okej, to dzisiaj was pozapraszam ☺️MDW lubi tę wiadomość
-
Kalija gratulacje!!!
Ja wczoraj wizytowalam i doktor powiedzial po badaniu że wszystko dobrze tzn dobrze i źle bo szyjka się nic nie skróciła i zero postępu póki co... Chciałabym też przed terminem urodzić a się nie zapowiada.
Co to lidlomixa - mam pytanie skąd lidlomix a nie biedromix? Bo ja się też przymierzam do zakupu ale jakoś ze względu na rozmiar, opinie i cenę skłaniam się bardziej ku biedromixowi. A tu widzę że użytkujecie lidlowego i chyba wszystkie zadowolone -
nick nieaktualny
-
Frida - wszytskie naj!
Słyszałam niepochlebne opinie o tym robocie z Biedy, choć nie znam szcegółów. Może porównaj moc silnikia i czy ma tzw obroty wsteczne? To sie bardzo przydaje przy np zagiataniu ciasta drozdzowego lub kruchego, na tym trybie ja tez wyrabiam mięso na mielone, pulpety... To takie szybkie jakby mieszanie w dwóch keirunkach, ale bez funkcji cięcia przy tym.Frida91 lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Frida wszystkiego najlepszego szczególnie byś zdrową malutką urodziła i Tobie lekkiego porodu.
Bobby gratuluję zakupu może się też skuszę jak tak czytam WasBobby29, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Ogromne gratulacje Kalija. Kolejna piękność na świecie.
A u nas kolka. Trzymajcie kciuki bo walczę z małym brzuszkiem. Wczoraj jadłam zupę z kalafiora i teraz mam wyrzuty że przeze mnie ja boli.
Pierniczkowa - na pewno nie zaszkodziła zupa którą jadłaś spokojnie! dziecku jedynie możemy przekazać alergeny bo one przedostają się do krwi - a potem do mleka
-
Trzydziecha a ja nie znam biedromixa ani nie słyszałam żadnych o nim opinii - ani pozytywnych ani negatywnych. Co do lidlomixa słyszałam pozytywne. A czy i jak się sprawdzi to się okaże.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja to dziś ledwo żywa. Kilka razy w nocy latalam do łazienki lub się przebudzalam żeby zmienić położenie spania. Dobrze ze chociaż chłodniej jest. Dziewczyny a idziecie na godz W dziś ?