Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
plinka89 wrote:Czy któraś z Was po porodzie, u mnie cc, odczuwa pieczenie przy oddawaniu moczu? U mnie sie pojawiło i nie wiem czy to jeszcze skutek uboczny cewnikowania czy jakas infekcja sie przyplatala...
Martwie sie, zeby nie dostac jakis lekow przy których nie bede mogla kp...
Macie jakies sposoby dorazne, myslicie, ze gantum rosa będzie ok?
Pieczenia brak.Wczoraj prawie cały dzień wydawało mi się,że chce mi się siku.U mnie to pierwszy objaw zapalenia pęcherza,wieczorem ustąpiło.Zastanawiam się czy nie zbadać moczu. -
DrzewkoPomarańczowe wrote:No to Twój zapis bardziej „spójny” niż mój, chyba czkawka nie robi na Mozzarelli wrażenia . U mnie na początku ewidentnie coś nie halo, aż do momentu ustąpienia czkawki.
Moja miała czkawkę mniej więcej od połowy badania prawie aż do końca. Jakbym nie wiedziała to chyba bym się nie zorientowała.po tym zapisie, ale ja na ktg w ogóle się nie znam. Dziś był mój pierwszy raz♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Pierniczkowa wrote:Ogromne gratulacje Kalija. Kolejna piękność na świecie.
A u nas kolka. Trzymajcie kciuki bo walczę z małym brzuszkiem. Wczoraj jadłam zupę z kalafiora i teraz mam wyrzuty że przeze mnie ja boli.
Pierniczkowa mleko się robi z krwi a nie z tego co zjadłaś kolki to efekt niedojrzałości układu pokarmowego a nie twojej diety. Spróbuj z masażem antykolkowym, podobno działa, ale większość osób mówi że kolki po prostu same muszą przejść w miarę dojrzewania ukladu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 23:26
MDW, werni lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Kalija gratulacje, śliczna malutka
Ja jestem od 21 w praskim, długo trwało przyjęcie bo od 18:30. ,Strasznie się wymeczylam dzisiejszym dniem, bo najpierw z Brodna ewakuacja, potem rehabilitacja i na koniec długie przyjmowanie w praskim. Zawsze mam problem i muszę tłumaczyć że i dlaczego nie mogę siedzieć chodzić i stać. Dużo musiałam na siedzący, wypełnianie ankiet, rozmowa z lekarka, itp. Kręgosłup oraz brzuch peka No ale teraz nagroda, oddział jest super! Prawie jak hotel, luksusy normalnie Jestem póki co sama na sali. Wszyscy bardzo mili: lekarka, położne , salowe, fajna atmosfera. Zobaczymy co dalej. Dostałam zastrzyk w tyłek ze sterydem na plucka, bolał Jutro druga dawka.
W sali całkiem wygodne łóżka szerokie. Może się dziś w końcu wyspie Żeby nie to moje beznadziejne samopoczucie to bym była jeszcze bardziej zadowolona.Misi@, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Frida91, Chimera, Agagusia, werni, Applejoy, Vampire lubią tę wiadomość
-
Bobby29 wrote:Moja miała czkawkę mniej więcej od połowy badania prawie aż do końca. Jakbym nie wiedziała to chyba bym się nie zorientowała.po tym zapisie, ale ja na ktg w ogóle się nie znam. Dziś był mój pierwszy raz
Ja myślałam, ze mam zapis ciulowy i już się zaczęłam nim stresować. W ogóle nie pomyślałam, ze to przez ta czkawkę. Ale jak czkawka przeszła to zapis się mega zmienił wiec po prostu czkawkę przyjęłam za winowajcę tego kiepskiego początku. Ale oczywiście z tylu głowy mam wątpliwość i stad moja rozkmina .[/url] -
A i jeszcze: szyjka długa i zamknięta więc wytrwamy do cc, niunie wyliczyli na 3150, czyli co pomiar to inna waga, standard. Tydzień temu na Solcu miała 3290.
A propos hotelu to leży informator dla pacjentek, a w nim menu w poszczególnych dietach, cholera ze tez jeść nie mogę No i różne wytyczne i zasady do różnych zabiegów, poczytam co zalecają po cięciu.
Nie mogę uwierzyć ale jest też telewizor, pilot do niego, jutro zapytam ma jakich zasadach się korzysta,może jakieś opłaty saWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 23:56
Bobby29, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam lidlomixa! 🤩🤩🤩
Pierniczkowa, Chimera, Domi_tur, Misi@, DrzewkoPomarańczowe, Frida91, Agagusia, trzydziecha, zielonooka7, werni, Applejoy, Vampire lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Misi@ wrote:Kalina gratuluje ❤
A ja najadłem się strachu . Byłam po zastrzyk z b12 i mały się nie ruszał. Zjadłam kulki chodakowskiej, sorbet malinowy, wzięłam prysznic i cisza...już płakałam i zrobiłam sobie kawę w akcie desperacji( wolę nie spać ale mieć pewność, że Leo jest z nami). Wystarczyły dwa lyczki i mały teraz wojuje...uff...
Już chce urodzić bo boję się teraz o niego. Oczywiście zaczęłam czytać o niedobrze b12 i wpływie na dzieciątko...mąż mnie uspokaja, że on zabrał moje zapasy i nic mu nie będzie, ale zaczynam się bać;/
Misia czytanie internetow powinno być w ciąży karane grzywna. Wierz mi, wiem aż za dobrze..
Twój mąż ma rację, maluch wziął sobie ile trzeba - to ty masz niedobory. Czy u ciebie w wynikach morfologii niedobór B12 czymś się objawiał? Pytam bo kiedyś neurolog patrząc na moje wyniki morfologii stwierdziła że mogę mieć niedobór ale samego poziomu witaminy nie badałam więc nie wiem.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobby w 2012 roku trafilam do szpitala bo wszystko mi zdretwialo . Lacznie z twarza. I tam odkryli niedobor i to, ze nie przyswaja moj organizm tej witaminy.
Więc od tamtej pory biorę raz w miesiącu zastrzyk w pupę ( 😉) z Wit b12 aż 1000 jednostek. Ale to i tak znika. Przez pożywienie i tabletki wogole nie wchłania. ;(
Nie robiłam dalszych badań w tym kierunku... muszę się za to wziąć.. Ale pewnie jak maluch podrośnie to zrobię. Ważne teraz by był zdrowy.
Gratuluję lidlomixa
Ciekawe która pierwsza urodzi w sierpniu ?🤔
Mi co idę do łazienki odchodzi czop...na prawdę jest tego tona 😮😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 07:32
Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Chimera yes please, zaproś mnie!
Domi prawie 😂♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Misi@ czyli coś się dzieje 😁
Trzymajcie kciuki żeby dziadek dzisiaj się przyłożył do tego "masażu" jadę na 12DrzewkoPomarańczowe, Misi@, Frida91, Agagusia, Ania95, Niebieska Gwiazda, Bobby29, Chimera, Pierniczkowa, werni, menka2, Bee_girl, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Sierpień rozpoczynam mega bólem głowy 🥴. Powinnam wstać, ale nie nogę. Głupoty mi się cała noc śniły.
Emi, napisz ja u Was, jak się czujecie?
Domi, kciuki za Twój masaż ✊🏻. Otwórz nam worek z sierpniowkami!werni, Domi_tur lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny