Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Agagusia wrote:Frida - wszytskie naj!
Słyszałam niepochlebne opinie o tym robocie z Biedy, choć nie znam szcegółów. Może porównaj moc silnikia i czy ma tzw obroty wsteczne? To sie bardzo przydaje przy np zagiataniu ciasta drozdzowego lub kruchego, na tym trybie ja tez wyrabiam mięso na mielone, pulpety... To takie szybkie jakby mieszanie w dwóch keirunkach, ale bez funkcji cięcia przy tym.
Dzięki za informacje, sprawdzę to -
Frida wszystkiego najlepszego!
Frida91 lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Frida nie pamiętam czy ci skladalam życzenia więc Wszystkiego Najlepszego, bezproblemowego porodu i grzecznego dziecka :
Ja w nocy nie spałam tak dobrze, o 4 znów obudził mnie ból brzucha Wzięłam swoją no-spe i po godzinie przeszło. No niestety, póki ciąża jest to tak będzie ale już tylko piąte. Potem może te jelita odetchna..
Oddział to dziwny bo nie ma patologii, wszystko razem, że mną położyli dwie babki po 60 na jakieś zabiegi ginekologiczne 8-] Na obchodzie była ordynator, bardzo miła, wszyscy są mili. Mój dra tu chyba dobre chody bo któraś lekarka zaczęła mi liczyć tygodnie ciąży i mówi że wcześnie ta cesarka, a ją ordynator uciszyła ze to decyzja dr Pazio i tak ma być, dajemy sterydyFrida91, Misi@, Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, werni, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartys..ja miałam wczoraj taki dzień...najadłem się strachu bo pomyślałam, że to przez mój niedobór Wit. Coś mu się stało. Dziś mały wojownik za to nadrabia i cieszę się bardzo z każdego uderzenia;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 11:28
-
Dziewczyny, idę teraz do kosmetyczki, a potem jedziemy na usg. Trzymajcie kciuki żeby było mniej niż 4 kilo, pępowina nie oplątana, przepływy dobre i wody i wszystko
Bobby29, Chimera, Martyś22, Frida91, menka2, werni, kayama, zielonooka7, Misi@, Applejoy, MDW, Agagusia, Marcelina85 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frida, najlepszego!!!
Domi, jak tam wrażenia z masażu? Otwierasz sierpniowy worek?
mój mąż zaczyna urlop 12.08 i chciałby żebym do tego czasu wytrwała, taa, niech se z synkiem o tym pogada a nie ze mnąFrida91 lubi tę wiadomość