Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, zaskoczyłaś mnie tym newsem, że u was nie można być na pooperacyjnej. Mój będzie zarówno w trakcie CC jak i na recovery room (do 4h). I tylko jedna wybrana osoba może tam przebywać, dlatego kombinowaliśmy z opieką dla starszaka, bo nie opłacało się na te parę godzin nikogo z Polski ściągać. Niestety kuzynka męża tutaj zawiodła, choć miała mówione, że będę potrzebowała opieki, gdy ja byłam dla niej na zawołanie ;/.
-
nick nieaktualnyJoan niestety ludzie są nieodpowiedzialne i bardzo samolubni
Brat mego męża jest miły tylko jak czegoś od nas potrzebuje. Jak my chcemy go o coś prosić to jest taki foch i obraża, że już wolimy poprosić jakiś znajomych o pomoc.
Ostatnio do mnie napisał co u mnie słychać.. więc pewnie znów czegoś będzie potrzebować. Ech... -
Vaniliowa wrote:Jeszcze jak na złość tuż przed porodem musiała mi się zrobić opryszczka... Mam cichą nadzieję, że to jednak coś innego, bo jest bardzo niebezpieczna i przy kontakcie z dzidzią trzeba uważać
Witaj w klubie, też mi dzisiaj wyskoczyła, na szczęście bardziej wewnątrz ust niż na zewnątrz, ale jeszcze może się powiększyć... Grrr, zła jestem, bolą mnie usta i też się martwię, czy do rozwiązania zdążę ją zaleczyc, żeby nie zarazić Małej 😕 posmarowalam Zoviraxem, ale po godzinie wyczytałam w necie, że w ciąży nie wolno go stosować, więc starlam i myślę, czy by może nie posmarować czosnkiem. Zostało mi tylko 10 dni."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
redken wrote:Dziewczyny, o której rano najlepiej stawić się na Żelaznej na IP na kontrolnym ktg? Kiedyś któraś z Was o tym pisała ale nie ma szans żebym to znalazła
Mam się stawić w dniu terminu a nie chciałabym spędzić tam całego dnia
Nie wiem jak z polecanymi godzinami ale chyba któraś z dziewczyn mówiła że lepiej nie w okolicach 15, bo wtedy jest obchód czy tam zmiana warty? Coś mi się tak kojarzy ale wiesz nie dam sobie nic uciąć.. 🙄🙄redken lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Agagusia wrote:Misia - kciuki za meza! Domi, Wy w koncu na wspólnej sali? Jutro do wypisu sie szykujecie?
Taak, doczekaliśmy się dzisiaj. A jutro jak dobrze pójdzie to wyjdziemy
Szymek jest ssakiem takim, że nie wiem jak długo mój biust przeżyje 😂😂😂Misi@, Bobby29, Applejoy, Agagusia, Marcelina85, Matyldaaa lubią tę wiadomość
-
Marcelina85 wrote:Witaj w klubie, też mi dzisiaj wyskoczyła, na szczęście bardziej wewnątrz ust niż na zewnątrz, ale jeszcze może się powiększyć... Grrr, zła jestem, bolą mnie usta i też się martwię, czy do rozwiązania zdążę ją zaleczyc, żeby nie zarazić Małej 😕 posmarowalam Zoviraxem, ale po godzinie wyczytałam w necie, że w ciąży nie wolno go stosować, więc starlam i myślę, czy by może nie posmarować czosnkiem. Zostało mi tylko 10 dni.
Oooo, masz planowaną cesarkę?
Myślę, że w 10 dni spokojnie Ci zejdzie
Ja mam termin na czwartek, ale zobaczymy... bo póki co nie zapowiada się na poród.
Przyłożyłam czosnek... pierwszy raz próbuję tą metodę.
Może zdziała cuda. Na szczęście opryszczka jest malutka i tak pod ustami - bardziej na brodzie. Oby tylko się bardziej nie rozlała -
Ja też wczoraj przeglądałam repertuar kin i bardzo mnie zachęcił Tarantino a waham się właśnie nad Królem Lwem za Allenem jakoś nie specjalnie przepadam.
Właśnie jestem po spacerowaniu i faktycznie te nagle napady konieczności toalety są straszne :p -
Dziewczyny, u mnie od godziny skurcze krzyżowe co 11-12 minut. Ból konkretny, więc mam nadzieję, że to to 😀
Applejoy, werni, Agagusia, Marcelina85, redken, Bobby29, Niebieska Gwiazda, Misi@, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2, Mary Magdalena, trzydziecha, joan85, Malinka7, Vampire, kayama lubią tę wiadomość
-
A co do króla lwa, to ja też chcę iść ale nie wiem czy na polski dubbing czy na oryginalną wersję? Co polecacie?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dzięki dziewczyny za opisanie Waszych skurczy czekam w takim razie 😂 u mnie od nocy plamienie, nie jest to czop bo żadnej galaretki nie ma ale grunt że cokolwiek się dzieje. W każdym bądź razie do 12 na pewno nie będę czekała z jazdą do szpitala 🙈 10.08 mam urodziny i planuje z Mela być do tego czasu już w domu 💜😂
Misi@ lubi tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙