Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Kurczę, wzięłam prysznic i wszystko się wyciszyło 😭 co to ma być. Skurcze były tak mocne, że w pewnym momencie łzy mi poleciały. Jak to możliwe, że przeszło nie wiem czy się katować spacerami i piłką. Może się po prostu położę i wyśpię... 😟
Dla mnie pilka to bullshit. Moge na niej skakac, robic sklony, podwiniecia miednicy, krecic czym popadnie - zero. Czuje faktycznie, ze dziecie uderza gdzies tam w dole, ale niczego wiecej to nie wywoluje. Tylko cycki sie robia obwisle od tych skokow 😛 aczkolwiek ja chodzilam na pilates dlugo przed ciaza, moje cialo juz zna te ruchy i jest opcja ze dlatego na mnie nie dziala. Ja bym sie chyba na Twoim miejscu wyspala i zebrala sily na jutro, jutro na pewno sie wydarzy 😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W ogóle to siedziałam sobie dzisiaj na kanapie i piłam wodę, oczywiście się polałam. Wstałam żeby się powycierać i słyszę tylko jak mój mąż wciąga głośno powietrze, patrzę na niego, a on jakieś takie przerażenie w oczach. Dopiero po sekundzie się zorientowałam, że została na narzucie plama i myślał, że mi wody odeszły 😁😁
werni, E_linka2, Bobby29, trzydziecha, Marcelina85, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@, ja ostatnio po ktorejs z kolei bezsennej nocy mialam takiego dola. Nagadalam męzowi, ze nie czeka na dziecko tak jak ja, ze sie za malo przejmuje makrosomia i czekajacym nas trudnym porodem. Nie wiedzial o co mi chodzi, ja w sumie tez chyba do konca nie wiedzialam 😉
Wystarczyla jedna noc, ze przespalam choc 5-6h i od razu swiat stal sie lepszy. Wiec moze faktycznie sprobuj wypoczac, cos poczytaj przed snem na odmozdzenie i jutro odzyskasz ducha 🙂Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@, widocznie tak 😁 zacznij rodzić, bo ja nie chcę dłużej czekać 😂
Baileys, faktycznie, na mnie piłka też nie działa. Zaczęło się na spacerze, ale przecież nie będę chodzić kilka godzin aż urodzę
Małego czuję bardzo nisko, uciska mi mocno szyjkę, czasami kłuje, więc może te skurcze go tylko obniżały
Teraz się wierci jak szalony 😄 -
Agagusia wrote:Kayama - cudna córeczka! Przypomnij mi, jakie imie wybraliście?
Dzięki Było wybrane Bianka ale się zrobiło trochę zamieszania i już sama nie wiem. Pielęgniarkom się podoba Wiktoria, które wymyśliły moja mama z siostra. I na razie roboczo tak ją nazywają. Im dłużej myślę to mi się to imię podoba. Wika w skrócie.Frida91, baileys, werni, DrzewkoPomarańczowe, Marcelina85, Agagusia, wiki2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kayama imię ładne a co na to Twój mąż ?
Chimera super ze się udało z laktatorem
Mój juz śpi. Spróbuję tez wcześniej usnac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:24
-
nick nieaktualnykayama wrote:Dzięki Było wybrane Bianka ale się zrobiło trochę zamieszania i już sama nie wiem. Pielęgniarkom się podoba Wiktoria, które wymyśliły moja mama z siostra. I na razie roboczo tak ją nazywają. Im dłużej myślę to mi się to imię podoba. Wika w skrócie.
W sumie corcia z tego co pisalas dotad to taka Twoja wygrana - i w kontekscie, ze sie udalo, i w kontekscie przeciwnosci i dolegliwosci ciazy. Wiec imie Wiktoria bardzo trafne! 🙂joan85, kayama, Marcelina85, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, śpijcie, póki skurcze Wam nie przeszkadzają, bo ja przez 72 h nie byłam w stanie zasnąć, co udało sie przysnąć, to się budziłam a zalecany przez położne paracetamol ani ciepłe kąpiele nie pomagały ;/. Byłam tak zmęczona w dniu 0, że ani w głowie było mi skin to skin czy cokolwiek., bałam się, że nie dam rady go wypchnąć ale ostatkiem sił się udało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 22:38
Misi@, werni lubią tę wiadomość
-
A powiem Wam jeszcze, że dziś w chwili, gdy wchodziłam do szpitala na USG, miałam przez chwilę myśl, że wody mi odchodzą ale to tylko było parcie na siku + trochę więcej śluzu pociekło. Mąż jak to usłyszał, to stwierdził, że w sumie czemu mi tam nie odeszły, byłam na miejscu nawet z kartą ciąży, urodziłabym i wróciła na wieczór a tak muszę drugi raz jechać i czekać do wtorku
Misi@ lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Kayama imię ładne a co na to Twój mąż ?
Chimera super ze się udało z laktatorem
Mój juz śpi. Spróbuję tez wcześniej usnac.
Podoba mu się To pasuje ze ona jest nasza Wiktoria, czyli wygrana wbrew przeciwnościom;)E_linka2, Niebieska Gwiazda, werni, Marcelina85, Vampire, Agagusia, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Kayama gratuluje ❤️ Innym tez oczywiscie Ale tak Mi Ciebie szkoda bylo, ze ciesze sie, ze masz juz te ciaze za soba😂
Czemu tak wczesnie to CC? Dzialo sie cos czy tak chcialas?kayama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamaya pamiętaj, z3 to Twoja decyzja. Zrób jak podpowiada Ci serce. Zawsze możesz Dax na drugie Wiki Bianka też jest pięknym imieniem.
Obudziły mnie krzyzowce. Pewnie stres zszedł i coś się zaczyna. Wizyta na 18:30 Ciekawe jak to się rozwinie
Bobby29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamaya pamiętaj, z3 to Twoja decyzja. Zrób jak podpowiada Ci serce. Zawsze możesz Dax na drugie Wiki Bianka też jest pięknym imieniem.
Obudziły mnie krzyzowce. Pewnie stres zszedł i coś się zaczyna. Wizyta na 18:30 Ciekawe jak to się rozwinie
kayama lubi tę wiadomość