Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny Właśnie malutka nakarmilam i próbuje trochę odpocząć. Przed 24 zasnelam przy karmieniu ... Jestem mocno zmęczona i obolała. Mała ładnie ssie tylko ja mam mało pokarmu, może się rozkręci. Więc karmię ile mogę a dokarmiamy ja mlekiem. Jest też mało odkłalna, chce być cały czas przy mnie. Ulubienica oddziału, pielęgniarki mówią że śliczna Ja jestem zakochana Robi śliczny dziubek i uśmiecha się przez sen.
Ja mam powikłanie po cesarce w postaci bólu prawnego barku, coś okropnego , nijak się położyć ale po przeciwbolowym znacznie ustapilo. Ale miesiąc może męczyć. Czyli ciąża zakończona ale cierpieć się jeszcze trzeba ..Oby powoli wracalo wszystko do normy ....Misi@, Applejoy, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamaya oby z każdym dniem było coraz lepiej 👊❤
Mój 4 latek do teraz tak ma..Ja go za to uwielbiam..e nocy lubi z nami spać i tuli się.jak dzis zasnal ( tzn wczoraj)i przeniosła go do lozka..to przez sen się uśmiechnął i powiedział Kocham Cię ❤kayama, joan85, trzydziecha, Vaniliowa, Agagusia, Marcelina85, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to kochane jak narazie co minut mam skurcze. Idę budzić męża. Musi pojechać po mamę ok. 50 km A ja idę się kąpać
Applejoy, kayama, DrzewkoPomarańczowe, Vampire, Ania95, Panna_Justyna, Frida91, Pierniczkowa, Malinka7, Marcelina85, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kolejny dzień w szpitalu, cukry na czczo niezbyt dobre bo 110-115 się wahają zobaczymy co powiedza dzisiaj. Ktg wczoraj lepsze. Ale chcę dzisiaj aby mi zmierzyli rozwarcie, ostatnio miałam na 3 cm, od wczoraj mam skurcze nieregularne i może coś się zaczyna dziać, brzuch opadł na kolana
-
nick nieaktualnyIga...powodzenia..
Ja dziewczyny chyba jednak rodze. 😉 Czekam na mamę. Będzie za godzinę i jade do szpitala. Wkładkę mam trochę od krwi..Ale wody jeszcze nie poplynely.
Kurczę mam chce wziąć Antka do siebie na kilka dni..A on nigdy jeszcze nie spał sam poza domem i się zastanawiam czy to dobry pomysł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 07:07
Domi_tur, Applejoy, Vampire, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, Vaniliowa, E_linka2, IGA.G, Agagusia, Marcelina85, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Misia ✊✊✊
Gratulacje dla rozpakowanych!
Ja miałam jakaś kosmiczną noc. Położyliśmy się do łóżka po 23.00 i do 5.00 nie mogłam zasnąć. Po prostu mi się nie chciało. Teraz też już mi się nie chce. Także spałam może 1,5 h
Mam dzisiaj wizytę z usg. Zobaczymy ile Leon zdążył przybrać przez trzy tygodnie i spytam czy lekarz poleca jakieś metody przyspieszenia porodu, czy np wykonuje ten masaż szyjki? Mam coraz gorsze nastawienie do tego wszystkiego i tracę nadzieję że uda mi się urodzić przed 42 tcMisi@, Bobby29 lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Misia przeslodziak Twój starszak powodzenia trzymam kciuki za akcję!
Ania już myślałam że od rana będą wieści ze urodziłasMisi@ lubi tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Misia przeslodziak Twój starszak powodzenia trzymam kciuki za akcję!
Ania już myślałam że od rana będą wieści ze urodziłas
To zbyt piękne, żeby było prawdziwe ja się będę kulać w tej ciąży do końca życia 😭 mam dzisiaj fatalny nastrój przez to wszystko. -
Dziewczyny pomodlcie sie zeby udalo mi sie urodzic samej, jestem po cc, rano zaczely odchodzic woďy, ale szyjka nie zgladzona. Raczej wszyscy wygladaja jakby juz byli pewni cc, jestem na patolgii narazie
E_linka2, IGA.G, Domi_tur, Ania95, Applejoy, werni, Bobby29, Niebieska Gwiazda, Vampire lubią tę wiadomość
-
wisieninka_89 wrote:Dziewczyny pomodlcie sie zeby udalo mi sie urodzic samej, jestem po cc, rano zaczely odchodzic woďy, ale szyjka nie zgladzona. Raczej wszyscy wygladaja jakby juz byli pewni cc, jestem na patolgii narazie
Powodzenia!! ✊🏻✊🏻Applejoy lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny