X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się przebudzilam na toaletę. Spróbuję jeszcze się kimnac.

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • kayama Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) Właśnie malutka nakarmilam i próbuje trochę odpocząć. Przed 24 zasnelam przy karmieniu ... Jestem mocno zmęczona i obolała. Mała ładnie ssie tylko ja mam mało pokarmu, może się rozkręci. Więc karmię ile mogę a dokarmiamy ja mlekiem. Jest też mało odkłalna, chce być cały czas przy mnie. Ulubienica oddziału, pielęgniarki mówią że śliczna ;) Ja jestem zakochana :) Robi śliczny dziubek i uśmiecha się przez sen.
    Ja mam powikłanie po cesarce w postaci bólu prawnego barku, coś okropnego :(, nijak się położyć ale po przeciwbolowym znacznie ustapilo. Ale miesiąc może męczyć. Czyli ciąża zakończona ale cierpieć się jeszcze trzeba ..Oby powoli wracalo wszystko do normy ....

Misi@, Applejoy, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 04:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamaya oby z każdym dniem było coraz lepiej 👊❤
    Mój 4 latek do teraz tak ma..Ja go za to uwielbiam..e nocy lubi z nami spać i tuli się.jak dzis zasnal ( tzn wczoraj)i przeniosła go do lozka..to przez sen się uśmiechnął i powiedział Kocham Cię ❤

kayama, joan85, trzydziecha, Vaniliowa, Agagusia, Marcelina85, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kochane jak narazie co minut mam skurcze. Idę budzić męża. Musi pojechać po mamę ok. 50 km A ja idę się kąpać;)

Applejoy, kayama, DrzewkoPomarańczowe, Vampire, Ania95, Panna_Justyna, Frida91, Pierniczkowa, Malinka7, Marcelina85, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ✊🏼😘

Misi@ lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już sama nie wiem czy po kąpieli nie jest lepiej... poczekam jeszcze trochę.

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kolejny dzień w szpitalu, cukry na czczo niezbyt dobre bo 110-115 się wahają :( zobaczymy co powiedza dzisiaj. Ktg wczoraj lepsze. Ale chcę dzisiaj aby mi zmierzyli rozwarcie, ostatnio miałam na 3 cm, od wczoraj mam skurcze nieregularne i może coś się zaczyna dziać, brzuch opadł na kolana :)

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga...powodzenia..

Ja dziewczyny chyba jednak rodze. 😉 Czekam na mamę. Będzie za godzinę i jade do szpitala. Wkładkę mam trochę od krwi..Ale wody jeszcze nie poplynely.
    Kurczę mam chce wziąć Antka do siebie na kilka dni..A on nigdy jeszcze nie spał sam poza domem i się zastanawiam czy to dobry pomysł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 07:07

Domi_tur, Applejoy, Vampire, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, Vaniliowa, E_linka2, IGA.G, Agagusia, Marcelina85, werni, Bobby29 lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ mocno ściskamy kciuki! ❤️❤️❤️

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, trzymam kciuki 😍

U mnie noc przespana, bez skurczy :( dzisiaj ktg.

Misi@, Bobby29 lubią tę wiadomość

• MDW Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ✊✊✊
    Gratulacje dla rozpakowanych!
    Ja miałam jakaś kosmiczną noc. Położyliśmy się do łóżka po 23.00 i do 5.00 nie mogłam zasnąć. Po prostu mi się nie chciało. Teraz też już mi się nie chce. Także spałam może 1,5 h :/
    Mam dzisiaj wizytę z usg. Zobaczymy ile Leon zdążył przybrać przez trzy tygodnie i spytam czy lekarz poleca jakieś metody przyspieszenia porodu, czy np wykonuje ten masaż szyjki? Mam coraz gorsze nastawienie do tego wszystkiego i tracę nadzieję że uda mi się urodzić przed 42 tc :(

Misi@, Bobby29 lubią tę wiadomość

2019 IUI, CC 40 tc
    2022 IVF, CC 36+1 tc
  • trzydziecha Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia przeslodziak Twój starszak <3 powodzenia trzymam kciuki za akcję!

Ania już myślałam że od rana będą wieści ze urodziłas :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Starania od 06.2017
    12.12.2018 - 2 kreski + beta 308
    04.01.2019 - mamy serduszko <3
    22.08.2019 - Tomuś jest już z nami <3 <3 <3

n59y9vvj275r1f8v.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, powodzenia!! ✊🏻✊🏻

aadd84dc14.png[/url]
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzydziecha wrote:
    Misia przeslodziak Twój starszak <3 powodzenia trzymam kciuki za akcję!

Ania już myślałam że od rana będą wieści ze urodziłas :)

To zbyt piękne, żeby było prawdziwe :P ja się będę kulać w tej ciąży do końca życia 😭 mam dzisiaj fatalny nastrój przez to wszystko.

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia powodzenia!

Ania mam to samo... Juz mam tego dość, to się chyba nigdy nie skończy... Jutro mam termin i wizytę.

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • wisieninka_89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomodlcie sie zeby udalo mi sie urodzic samej, jestem po cc, rano zaczely odchodzic woďy, ale szyjka nie zgladzona. Raczej wszyscy wygladaja jakby juz byli pewni cc, jestem na patolgii narazie

E_linka2, IGA.G, Domi_tur, Ania95, Applejoy, werni, Bobby29, Niebieska Gwiazda, Vampire lubią tę wiadomość

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisieninka_89 wrote:
    Dziewczyny pomodlcie sie zeby udalo mi sie urodzic samej, jestem po cc, rano zaczely odchodzic woďy, ale szyjka nie zgladzona. Raczej wszyscy wygladaja jakby juz byli pewni cc, jestem na patolgii narazie

Powodzenia!! ✊🏻✊🏻

Applejoy lubi tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisieninka, Misia kciuki za was!

• Vaniliowa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95, daj znać po KTG :)

Misi@, powodzenia!!! Kciuki zaciśnięte! :)

MDW, napisz po wizycie co tam doktorek wymyślił i ile Leon waży :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2019, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i Frida ja mam to samo 🤪
    Jutro ktg i gin. I tak pewnie następny tydzień bede sie kulać. Jakos nie wierze ze sie samo zacznie w końcu ☹️

‹‹ 1173 1174 1175 1176 1177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ