Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mooniika wrote:Czy wasze dzieciaczki tez maja jakby zarys calych zebow na dziasle?
Wyglada jakby miala jedynki pod dziaslem gornym
Tak😁
Pierniczkowa gratuluję utraty wagi i współczuję problemów z jelitami. Po cc mogą one występować dość długo.
Baileys fajnie, że się odezwałaś 😊 ja mleko dostałam dość późno, nadal pracuje nad ilością (laktatorem), ogarnięcie kp zajęło nam miesiąc. Wypróbuj innego mm jak radzą dziewczyny, kropelki można stosować od 1 tygodnia wg pediatrów choć w ulotce jest od 28 dnia zazwyczaj.
Też mam problem, że Maleńka za płytko chwyta brodawkę i masakruje mi piersi. W czwartek jestem umówiona z CDL, może coś doradzi.
Fajnie masz z tym koszem , przydałoby nam się coś takiego. -
Mój śpi w bujaczku - ma opcję do leżenia i albo do bujania albo stania. Zabieram do łazienki jak Mały nie śpi a ja już muszę wziąć prysznic, czy chcę zrobić sobie kawkę lub śniadanko Choć i tak najlepiej mu się śpi w dużym kokonie na kanapie i na płasko szybko się budzi a jak mu się podłoży pod główkę kocyk to policzkiem się wtula i śpi długo. Ale to tylko jak mamy go na oku
-
Baileys - super ze sie odezwalas, mam nadzieje ze teraz juz tylko lepiej bedzie u Was. Ja Bobotic forte tez dawałam w drugim tygodniu, czasem podaje jak widze ze jest problem. Daje tez probiotyk Biogaje, ake nie widze jakis super efektow, przejdę chyba na multilac po skończeniu buteleczki. Za to akurat z paracetamolem uważałabym, dosyc mocno wątrobę obciąża.
U nas roznie, zazwyczaj wybudza sie z drzemki po 30 min, po 14 udalo sie go na lezaco przy cycku uśpić na 3 godziny:) My w sumie tez nieświadomie 5S stosujemy, tylko bez szumu, bo to zostawiam na specjalne okazje, zreszta musi szumuec caly czas, inaczej ze snu nici. Skolysanie robimy na piłce - polecam bardzo. A ostatnio kołysze go juz w kokonie i w tym wkładam do kołyski, o wiele łatwiej odlozyc - spróbujcie.
Z problemow to wieczorem mamy szarpanie sie przy cycku, chwyta, dwa razy pociągnie, puszcza, mleko wylatuje bokiem, ryk u znowu szuka. Ktos ma jakies rady? Mleka na 100% jest. Moze jest juz przemęczony...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Aga u nas pomaga odwrócenie uwagi, zmieniam pierś, daje do odbicia, czasem kładę obok na kanapie albo przechodzę do innego pomieszczenia.
Monika, moja córka właśnie usunęła. Zdjęcie możesz wrzucić używając zapodaj.net wybierasz belkę "na forum" , wybierasz zdjęcie a później wklejasz tu kod przeznaczony na forum
Domi, moja też najlepiej śpi w kolonie na narożniku, nie licząc moich rąk😊
Frida91, Vaniliowa, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Domi_tur, Misi@, Vampire, Agagusia, Limerikowo, werni, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Z tym łapaniem i puszczaniem cyca to moja też tak ma. Nie mam na to patentu. Mówię do niej głaszcze i próbuje do skutku. Ale któregoś ranka byłam już tak zdesperowana że dałam jej jeść z butelki a z cycków odciagnelam bo nie miałam pomysłu jak jej pomóc.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Znacie jakieś sposoby na wzmocnienie palców stóp? 😂 Jak Mały na mnie zaśnie i nie mogę się ruszyć wszystko sobie przysuwam/podaje stopami ale kurde nie dźwigam ze stolika pełnych butelek i kubków 😂🙈
DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Frida91, Chimera, menka2, Vampire, Agagusia, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Znacie jakieś sposoby na wzmocnienie palców stóp? 😂 Jak Mały na mnie zaśnie i nie mogę się ruszyć wszystko sobie przysuwam/podaje stopami ale kurde nie dźwigam ze stolika pełnych butelek i kubków 😂🙈
jutro ochłodzenie! W końcu. Jak karmię to mam wrażenie że się topimy obie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 20:25
DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Frida91, Domi_tur, Chimera, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Znacie jakieś sposoby na wzmocnienie palców stóp? 😂 Jak Mały na mnie zaśnie i nie mogę się ruszyć wszystko sobie przysuwam/podaje stopami ale kurde nie dźwigam ze stolika pełnych butelek i kubków 😂🙈
Ja póki co daje rade unieść tylko telefon 😂Domi_tur lubi tę wiadomość
[/url]