Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Dziewczyny a jak długo planujecie karmić piersią? Czy nie zakladacie na razie niczego?
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Marcelina85 wrote:Przeciwko żółtaczce,ale z tego co wiem, jest koreańska. To był Euvax B z wycofanej później serii.
Czy to dziecko z konca 2012 albo poczatku 2013? Ja wtedy uparłam sie zeby szczepić jednak Engerixem, co uznawano za fanaberie i maz musiał s korkach jechac przez pol Wawy po recepte zamiast byc z nami po porodzie. Ale trudno. I potem okazalo sie ze wycofali wladnie te serie uzywane w listopadzie 2012 kiedy moj najstarszy sie urodził. To chyba intuicja matki🥺
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Domi_tur wrote:Chimera dzięki za link do tego webinaru, żem wczoraj obejrzała kawałek. Dzięki temu wiem, że moje dziecko jest normalne, że zasypia między 23 a 1. I, że jest szansa że nie będę musiała go bujać do snu do 18stki bo może mu minąć faza wraz z raczkowaniem
Dziś zdecydowanie dokończę oglądanie
Możecie wrzucić jeszcze raz?
[/url]
-
U nas tez wieczo hardcore, darcie jak nigdy prawie godzine a nocka marzenie, pobudka 1, 7! I finalnie 8😁 w dzien niestety nadal drzemki po 15 kin, jedynie spacer daje rade.
Pierniczkowa, wrzucę potem moja listę szpitalna. Kciuki za zdrówko malej i Twoja laktację.
Ja mrożę w pojemnikach babyono. Dobrze Domi ze to jednak tylko kryzys byl chwilowy.
Ps. Ja czytam tu przy karmieniu a nagle cos mi kupa zalatuje, patrze a Adam lezy z brudnym tyłkiem-bo zapomniał, masakra...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Applejoy wrote:Możecie wrzucić jeszcze raz?
trzydziecha, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Chimera wrote:Ktora z Was pisała o uchwycie na kubek do wózka? Mogę prosić o linka?
26,82 zł 30% zniżki | Wózek dla dziecka akcesoria uchwyt na kubek trójkołowy rower dla dzieci rower wózek stojak na butelki mleka wody wózek spacerowy wózek buggy
https://s.click.aliexpress.com/e/dqbcv0PW
Sprawdza się superChimera lubi tę wiadomość
[/url]
-
Pierniczkowa mocne kciuki!!! Dużo siły i zdrowia dla was!
Dzięki za linka bo ja też wczoraj przegapiłam a bardzo chciałam to obejrzeć.
Ja mroze w woreczkach z canpola i też jest opcja widać datę, fajne są.
Agagusia, dziś mam nadzieję że dzięki odkryciu z zasypianiem na klacie będzie lepsza noc -
nick nieaktualny
-
Agagusia wrote:Koszmar jakis😱😰😭
Czy to dziecko z konca 2012 albo poczatku 2013? Ja wtedy uparłam sie zeby szczepić jednak Engerixem, co uznawano za fanaberie i maz musiał s korkach jechac przez pol Wawy po recepte zamiast byc z nami po porodzie. Ale trudno. I potem okazalo sie ze wycofali wladnie te serie uzywane w listopadzie 2012 kiedy moj najstarszy sie urodził. To chyba intuicja matki🥺
Aż mam ciary jak Cię czytam, bo właśnie z grudnia 2012. Straszna tragedia, do dzisiaj się po niej nie otrząsnęła, mimo trójki dzieci 😓 i ma do mnie żal, że postanowiłam szczepić 😨 ehh też bym już się nie odważyła szczepić po takich przeżyciach... Ja się ciągle waham, którą opcję wybrać i jak rozłożyć w czasie.
Niebieska Gwiazda, dziękuję za namiary, byliśmy w Centrum Okulistyki Oko Dziecka u dr Pilas-Pomykalskiej, ktora pracuje tez w CZMP.
Ja mroze mleko w woreczkach Lansinoh i takich buteleczkach: https://www.lansinoh.pl/product/breastmilk-storage-bottles/
Ehh sama nie wiem,ile uda mi się karmić,wiec robię zapasy. Ale chciałabym przez co najmniej rok.
Ja mam kontrolę we wtorek. Mialam szwy rozpuszczalne i został mi supełek, nie mam pojęcia, co z nim zrobić...czy jakoś go ciągnąć, zeby sam odpadł, czy wydłubać?
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
nick nieaktualnyPierniczkowa, zdrowka dla corci i wytrwalosci dla Ciebie, masakra, musi Wam byc ciezko wracac do szpitala 🙁❤
Trzydziecha, z przebarwien to ja mam wciaz linea negra, jeszcze chyba mocniej widoczna niz w ciazy 🤦♀️
Zamowilam mojej spiworek do wozka, bo juz sie jednak robi coraz zimniej. A dla siebie mufke do kompletu, zebym przy dzieciu nie musiala w kolko sciagac i zakladac rekawiczek🙂 -
Pierniczkowa, trzymam kciuki i życzę dużo siły oraz zdrowia! 😘
Ja też mam linea negra, brązową plamę dookoła pępka i kilka przebarwień na twarzy."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*)