Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierniczkowa znam ten ból, wczoraj na 62 cm mojej córki mąż skwitował: „dobrze ze wysoka, przynajmniej wszystkie szafki powyciera 🤦🏻♀️😂🤭”
baileys, Frida91, Chimera, Agagusia, DrzewkoPomarańczowe, Pierniczkowa, Domi_tur, trzydziecha lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyKurde, to ja mam najwiekszego giganta na wątku biorac pod uwage wiek - 7,5 tygodnia, ok. 5600 g i ok. 63 cm😁
Na nas 62 z Newbie i 62/68 z Lidla jest w tej chwili idealne, 62 z HM i Smyka juz za małe. Wczoraj jej kupowalam bodziaki na 68, a skarpetki i buciki 14/15🙈
Kazdy sie mnie pyta, czy dokarmiam, ze az tak rosnie i zawsze jest zaskoczenie, ze tylko cycek🙂Applejoy, Agagusia lubią tę wiadomość
-
W sumie ja zdziwiona nie jestem ze moja taka drobna skoro cała ciążę była w najnizszych centylach i rosła powoli to i teraz jest tak samo. Nosi rozmiar 62 i pieluchy 2. A apetyt ma bardzo dobry
Ja byłam niejadkiem, byłam zawsze chuda z niedowaga ale za to już w 6 klasie podstawówki mialam 167cm wzrostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 11:16
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyMy wczoraj juz 2 szczepienie poszliśmy torem 5w1 z Rota. Za miesiąc kolejne i bierzemy meningo.
Tytus wazy 6030g 😜 juz od jakiegoś czasu nosimy 62 tylko podwijam rękawy. Ostatnio sprzedałam cała wyprawkę 56. Z pepco jak cos to kupuje rozmiar większe. Z lidla body 62/68 za duże jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 11:24
-
Wszystkim mamom dużych dzieci: „łącze się w bólu noszenia klocuszków”, baileys Tobie to w ogóle 🤭😂😘💪🏻
3-4 miesiąc dzieci podwajają masę urodzeniową 😂😂🤭🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 11:35
Camelia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Wiktoria spala dziś od 8:00 do 5:30, szok !
I co ciekawe humorek ma wyśmienity, przywitała mnie uśmiechem i praktycznie jeszcze dziś nie płakała. Teraz ma drzemkę. Chyba po prostu tak jak mama ona musi się porządnie wyspać
Ale dziś muszę przypilnowac 7 karmienia ok 23-24 aby obudziła się o 7 i na 10:00 mamy szczepienie jutro
Boję się jak zareaguje.
-
Zdjęcia dzieli prawie równo miesiąc 🙈. Byłam w szoku jak sobie porownalam ile urósł przez miesiąc!
Kazik śmiga już w 68 (lidl 62/68). Za tydzień mamy wizytę, ciekawa jestem jak przybiera bo ostatnio zwolnił mocno, ale jak patrzę jaki jest ruchliwy to nie ma co się dziwić.
Dziś mamy z malzem rocznice bycia para😍. 4 lata a tak mi życie pozamiatał.!kayama, Frida91, Vampire, Kalija, baileys, Agagusia, Chimera, Applejoy, redken lubią tę wiadomość
[/url]
-
Frida91 wrote:A moja ma 59cm i 4650
To widzę wysoka i szczupła hehe
Dziś zerwala mnie przed 5 i od tej pory nie śpię bo tak cudowała... Teraz ona chrapie w najlepsze a ja nie mogę
No faktycznie bo moja przy 59 cm waży 5300.Frida91 lubi tę wiadomość
-
We czwartek wyszłyśmy ze szpitala. Na płucach czyściutko, ale mamy refluks żołądkowo-jelitowy (możliwa przyczyna infekcji) i alergię pokarmową. Zagęszczamy pokarm Nutritonem i od dwóch tygodni cisnę z dietą coraz bardziej restrykcyjną, także łączę się w bólu z Domi i Redken.
Pod koniec pobytu w szpitalu zaczął się też Niuni skok. 😎
Moja chyba wygrywa na długość, 2 tygodnie temu było 67cm i 5150g. 😁 już drugi raz wymieniamy szafę Księżniczki.
Odnośnie samopoczucia u mnie też średnio. Włosy jakieś nijakie, cera leci, do tego pod koniec ciąży wyszły mi rozstępy ns brzuchu (a tak był idealny i chwalony przez lekarzy i położne 🤔), rozstęp mięśni brzucha i podwozie do naprawy. W piątek w końcu idę do urofizjo i mam nadzieję, że usłyszę pozytywną diagnozę. Jeszcze mam zaległego gina i USG.
Z wagą nie jest za to aż tak źle, 5 kg do niej wagi idealnej (BMI 18-19), a niecałe 3 kg do tej przedciążowej.
Mam szczepienia się przesunęły na za miesiąc, czyli 13-14 tydzień (o mamo!! Kiedy to zleciało 😰).Applejoy lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Niezapominajka5 wrote:Jakie ćwiczenia robicie na asymetrie?
Przekrecam na boczki i pilnuje aby linia prosta była, ramionka ściągam w dół. I coś podobnego jak Domi wystawiala zdjęcie, na swoich kolanach nóżki do góry oparte o moja klatkę i głowe wyciągam w górę a ramionka w dół. I pilnuje układania w łóżeczku na dwie strony z przewagą na prawo. Nie wiem czy to możliwe ale wydaje mi się że już częściej sama układa głowę na prawo ! I na wprost, i.że jakby mniej się przygina na lewo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 12:07
-
Kayama to Wasze pierwsze szczepienie?
Ciekawe ile waży Sajmon, nam się zdarza 68 spokojnie nosić.
Dziewczyny idę w tym tygodniu do mojej przyjaciółki, która urodziła w 34tygodniu jak pisałam. Kupiłam dla Małej dwie cudowne rzeczy i serdecznie polecam :
-baśnie z dedykowaną stroną tytułową że strony Murrano
-grzechotka/gryzak ręcznie robiona z Art-Madam
Może kiedyś będziecie szukać pomysłów na prezenty to polecam
Kalija, Vampire, Matyldaaa, Camelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle okrągłe dzieci są za to bardzo memogenne😂 Mój małż uwielbia robic sobie taką bekę ze zdjec Majki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 11:38
Kalija, kayama, Agagusia, Domi_tur, Chimera, Pierniczkowa, trzydziecha, Applejoy, Vampire, Marcelina85, Camelia lubią tę wiadomość
-
Domi, ja mam na oku rzeczy z Misispolka, tez maja takie grzechotki robione na szydełku i jeszcze przytulanki https://instagram.com/misispolka?igshid=qj8dc7x989pq, strasznie mi się lew podoba 😃
Domi_tur, Camelia lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Zakochałam się w tym Lwie 😍
Dziewczyny, ma któraś fotelik Cabriofix? Jezdzicie jeszcze z wkładką?
Szymek ostatnio drze się w aucie, do tej pory zasypial w minutę w aucie. I teraz mi przyszło na myśl, że przecież On już wystaje nogami z fotelika i może być mu niewygodnie 🤦♀️AnaKwiat lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a mój przybrał w 4 dni prawie 500g 🙈🙈🙈 Chyba się najadł na zapas przez weekend. W piątek go ważyłam i miał 5070g, a dziś ma 5520g 😅😅
Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Zapłakał żałośnie jak go pani ukłuła, ale dał się zaraz uspokoić. Dostaliśmy skierowanie na rehabilitację asymetrii i wzmożonego napięcia na nfz no i na oddział laryngologiczny na przecięcie wędzidełka. Dzwoniłam do szpitala i mają terminy na listopad, więc muszę podjechać że skierowaniem żeby go zapisać.Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny