Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas pobudka o 0530. W ciagu dnia drzemka 30min. Nawet na spacerze nie chciał w sumie spać. Cały dzien ulewa płacze i puszcza baki. No takiego dnia daaaawno nie było. Zastanawiam sie czy pogorszyło mu sie z brzuszkiem (takie mam wrażenie) po zwiększonej dawcę wit D czy to zbieg okoliczności i cos innego ma na to wpływ 🤷♀️
Zasnal o 18 ale w takich mękach płaczu ze hohoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 19:13
-
nick nieaktualnyDziewczyny wy dajecie dzieciom cały czas probiotyk?
My tylko jedną buteleczkę na początku.
Ja to juz nie wiem czy mojemu dziecku kiedys przejdą problemy bączkowe. Raz lepiej raz gorzej. A odkąd daje większa dawkę wit D to mam wrażenie ze jest gorzej -
nick nieaktualny
-
Mojego wykapalam po 19 mleko i teraz próbuje usnac. Ciekawe czy znów obudzi się po 2-3.
Mojemu od wczoraj podaje Wit c między posiłkami i raz dziennie blf 100 z mlekiem przez 10 dni no i tez Wit d. -
Ja mistrzyni zagubienia w akcji kompletnie zapomniałam o tej zmianie czasu. Wstalismy o 9, od 11 nas nie było w domu a w tel czas prawidłowy 😁. Kazik poszedł spać o 19 i był już mega zmęczony.
Dziś mieliśmy tak zakręcony dzień, ze ciężko stwierdzić czy ta zmiana na coś wpłynęła. Tyle, ze poszedł wcześniej spać.
Jutro jestem umówiona z CDL inna niż dotychczasowa. Bardzo polecana kobitka, ciekawa jestem co mi powie na nasz problem. Na cuda nie liczę.
Ja probiotyku nawet jednej butelki nie skończyłam. Mamy to szczęście, ze brzuch w ogóle nie dokucza. Czasem może jakieś bączki z nerwem pójdą, ale zazwyczaj gładko. Dzis jest trzeci dzień bez kupy. Pierwszy raz tak długo, ale nie wydaje się żeby mu to przeszkadzało.[/url]
-
nick nieaktualnyNacha, ja podaje probiotyk codziennie od urodzenia. Problemow z brzuszkiem zero, jakichkolwiek innych kropel zero, bo nie ma potrzeby. Ja polecam stosowac.
Moja dzis kąpana o 19 wedlug nowego czasu, wlasnie usypiam ją na cycku. Miala dzis az 4 drzemki w ciagu dnia, wiec dotrwala bez wiekszych problemow.
Kurde, wciaz mamy problemy z nerwowoscia wieczorna i rzucaniem sie na piersi, juz po skoku rozwojowym, a Młoda wciaz niespokojna. Ciekawa jestem czy ten osteopata nam na to pomoze -
Ja mam problem z małym. Od ponad tygodnia mogę tylko ja go mieć na rękach, bo inaczej płacz. Nawet u męża płacze... Co najlepsze, jak tylko go wezmę na ręce, to cisza w 1 sekundę. Jest to strasznie uciążliwe
nie wiem dlaczego tak się stało. Po prostu przyszedł dzień, kiedy się obudził i stwierdził, że będzie "cycusiem mamusi"
któraś może też ma taki problem?
Miki spał 17-19:3010 minut temu go położyłam do łóżeczka już na nocny sen. Oby przespał noc
-
Też coś czuję, że czeka mnie pobudka o 5 rano
Mały zasnął 18:30 i śpi więc pewnie obudzi się po 22, potem o 1, o 3 a o 5 już stwierdzi, że jest dzień.
My probiotyk tylko zaczęliśmy 1 buteleczkę ale brzuszek nam nie dokucza prawie wcale więc przestaliśmy podawać. Dwa razy dałam Krzysiowi Espumisan jak miałam wrażenie, że coś go męczy. U nas kupek rekordowo dużo, pierwsza jeszcze w łóżku jak tylko się obudzi i to muszę się spieszyć z przewijaniem bo inaczej brudny jest pajac, otulacz i prześcieradłoPotem jeszcze parę więc mam nadzieję, że to nie jest tak, że pokarm przez niego przelatuje...
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
nick nieaktualny
-
Moj to kawal zrobil. Tym kreceniem we śnie mnie obudził. No to jak juz nie śpie to odciagne mleko.
Dziewczyny fajna ta historyjka na fb 😄😄😄Domi_tur, Anhydra, Applejoy, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Moja dała popalić, po karmieniu o 17 przysnela, położyłam spać i zaczęła się zabawa. Ryk bo chce smoczka, dałam, za 5 min znów krzyk. Smoczek wypadł, no to dałam i wyszłam znów do pokoju. Za 5 min znów to samo. I tak w kółko, okazało się że zasypia, naturalnie smoczek jej wypada bo śpi, budzi się i awantura bo smoczka nie ma w buzi
Myslam ze oszaleje, na ręce tez nie bo krzyk, do łóżeczka ok. ale smok musi być. Nie wiem co jej się stało bo już był czas że smoka ssala bardzo mało i do spania nie był potrzebny. W końcu przyszło kolejne karmienie i po 20 uffff zasnela na dobre.
A ja dodawałam multum ogłoszeń, muszę posprzedawać co mi zbędne i zalega a kasa się przyda: ubrania ciążowe, butelki, inne rzeczy których nie użyłam, laktator, ubranka z których Wika wyrosła... Dużo roboty z tymi ogłoszeniami. Teraz w końcu idę spać -
Kayama ja to przyslaniam pielucha wokół szyi by nie wywalal smoka bo tez czasami tak wariuje.
Znow rekord w odciaganiu. Udalo mi się 80 chyba w nocy wiecej sie produkuje mleka. Chyba zwieksze tez do 25min z odciaganiem -
Najdłużej to robię 20min od dwóch dni. O 6 robilam 15min. Spróbuję czesciej to robic jak mi maly pozwoli. A na ktorym programie odciagasz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 08:03
-
werni wrote:Najdłużej to robię 20min od dwóch dni. O 6 robilam 15min. Spróbuję czesciej to robic jak mi maly pozwoli. A na ktorym programie odciagasz ?
Przez tą zmianę czasu nie umiałam się zgrać i zrobiłam tylko 7 sesji. Dobrze że już dzisiaj nie ma cudów z zegarkiem. Ja na razie na 3 sesje mam 180. No i lejki dużo dają, bo nie boli jak wciąga całą brodawkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 08:16
werni lubi tę wiadomość
-
Dzieki za informacje sprobuje z tym programem. Bo przeważnie na najniższym robiłam. Może jak zmienie to bedzie wiecej mleka. Teraz bede odciagac o 9.