Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kayama wrote:Fakt, kiedyś po takich harcach położyłam na brzuszku, chwilę wrzeszczala i się uspokoiła ładnie na brzuszku leżała. Będę próbować, zapomniałam o tym
A jak się śmieje, tak w głos normalnie? Bo moja wydaje różne okrzyki ale śmiechu nie słyszałam
Ja na brzuszku kładę już na śpiocha bo inaczej nie lubi bardzo. Ale jak właśnie przysypia albo już zaśnie na rękach to na brzuszku potem ładnie długo śpi -
kayama wrote:Fakt, kiedyś po takich harcach położyłam na brzuszku, chwilę wrzeszczala i się uspokoiła ładnie na brzuszku leżała. Będę próbować, zapomniałam o tym
A jak się śmieje, tak w głos normalnie? Bo moja wydaje różne okrzyki ale śmiechu nie słyszałam
Ja dzisiaj pierwszy raz więc spoko, może jutro znowu będzie poważny jak Prezes 😂
Ale robiłam mu przed kąpielą pierdziawkę na brzuchu i tak uśmiechał się, uśmiechał aż zaczął się chichrać 😍
Trzydziecha, ja to jak kładę Szymka na brzuchu to musi mieć pod spodem pieluchę lub coś żeby mógł łapkami złapać i tak sobie trzymać 😂🙈 więc mimo, że mam łóżeczko 30cm od swojego łóżka to mam włączoną kamerkę i jak się martwię to sobie patrzę 😂😂😂 jestem głupia 🤷♀️trzydziecha lubi tę wiadomość
-
U nas śmiech w głos pojawia się gdy łaskocze za uszkiem 😍. I jeszcze ostatnio mega mnie rozczula jak podczas karmienia wyciąga rączkę i dotyka mojej twarzy ❤️. Mogę wtedy całować paluszki, takie to słodkie 😀
Dziś Kazik miał w ciągu dnia dwie drzemki, obie poniżej godziny. U nas ze spaniem w dalszym ciągu bez szału. Najdłuższe drzemki są jak leżę z nim, ale jak wstanę to po 30-40 min się wybudza. Nie liczę, ze to się zmieni, obstawiam, ze to taki typ 🤷🏼♂️[/url]
-
nick nieaktualnyU nas za to w dzien zrobily sie super drzemki - dwa razy w miare w tych samych porach, kazda po 1,5-2 h. Tylko co z tego jak na noc gadzina nie chce zasnac, przysnie na cycku, odloze, a za chwile sie budzi i chce sie bawic🙈 I tak potrafimy sie bujac od 20 do nawet 22. Ja nie mam juz cierpliwosci, mąż ją ostatnio usypia
-
22 to piękna godzina. Moja córka zasypiala o 6 rano hehe. Teraz Franek 21-22 I jestem bardzo zadowolona
baileys, Chimera lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
AnaKwiat wrote:Cieszę się ze Ci podpasowała 😃 ja dziś odwiedziłam przyjaciółkę, której 4miesieczny syn odrzucił piers i jest teraz na kpi. Przed porodem kupiła jakaś masę ciuchów do karmienia i właśnie mi wszystkie oddała. Bluzy, bluzki, sukienki, myśle ze jestem urządzona do końca karmienia
Troszkę się tego obawiam,bo zdarza mi się dokarmiać butelką (kpi). Wolałabym w razie czego przestać,jeśli zauważę niepokojące objawyTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyKurde wczoraj wychodzilam do tego fryzjera i odciagnelam mleko laktatorem. Wcale nie duzo, ale mialam przeczucie, ze to moze cos namieszac w karmieniu. I oczywiscie obudzilam sie pol godz temu z koszmarnym bolem cyckow, są tak pelne, ze az sie nie da dotknac 😥 Wlasnie obudzilam Mloda i kaze jej jesc na sile, ale tyle to ona nie da rady. Jak odciagne tym ustrojstwem, to sie znow naprodukuje. Kuzwa. Nie mialam dotad nawalu ani zapalenia, jakos mnie to ominelo, i super, w 3 miesiacu przyszlo 🤦♀️
Laski naprawde Wam polecam ten moj laktator z Lovi, on po jednej sesji tak stymuluje cycki, ze glowa mala -
nick nieaktualny
-
Ja mam Medela mini Electric i też dał radę mi rozkręcić laktacje na początku:) może i przydałoby się trochę podstymulowac piersi bo nie mam żadnych zapasów i jesteśmy z Laurą przez to nierozłącznie ALE ona teraz kompletnie nie chce pić z butli 🙈
-
Pierniczkowa wrote:Zmniejszyłam lejki w Biedronce na M z medeli i w końcu nie boli, muszę jeszcze kupić jedno w rozmiarze S Bo jeden sutek mam mniejszy 🤪
-
Mnie na szczęście nie bolą piersi przy ściąganiu przez biedronce. Wlasnie odciagnelam a maly odjechal. Wczoraj w dzien ladnie i dlugo spal ze po południu musiałam z nim troche pogugac by spal w nocy. Po 19 odjechał ze dopiero mnie obudzil na stary czas po 3:30 dawno tyle nie spalam. Poszlam spac po 22. Później obudzil kolo 7.
Dzis moj maly o 6:10 skonczyl dwa miesiąceale ten czas szybko leci.
Dziś ładny dzień to pójdziemy na krótki spacer później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 11:51
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:Opowiadała Ci jak to się stało,że odrzucił pierś?
Troszkę się tego obawiam,bo zdarza mi się dokarmiać butelką (kpi). Wolałabym w razie czego przestać,jeśli zauważę niepokojące objawy
Z tego co mówiła to przestał chcieć ssać. Nie wiem czy za często mu dawała z butelki, raczej nie codziennie. W pewnym momencie nie chciał się przystawiać i jak dostał w butelce to potem już wcale nie chciał wrócić do piersiKrzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Chimera wrote:Gdzie kupiłaś te lejki? Mnie ta biedronka wciąga całe sutki aż do końca i jest to trochę bolesne, chyba też musiałabym coś zmienić.
-
Domi nie dziwię się że tak go obserwujesz jak spi na brzuszku, pewnie to samo bym robiła
My dziś chrzcimymój elegancik już gotowy, ostatnie karmienie i oby przetrwał kościół
miłej niedzieli!
Pierniczkowa, Frida91, Domi_tur, kayama, Chimera, werni, Ania95, Niebieska Gwiazda, Agagusia, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Kalija, Camelia, Anhydra, Vampire lubią tę wiadomość