Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dzieci nadal śpią,zaraz muszę budzić starszego do przedszkola.Jeśli chodzi o mlodszego w ciągu dnia śpi różnie czasem ma trzy drzemki po 15min a czasem tak jak wczoraj do 14 spi z przerwami na jedzenir.Jedno zawsze jest pewne,noc przespana.Do tej pory wszystkie.Dzieć zasypia koło 21 i śpi do 7 czasem 8.Spałby dłużej ale starszy hałasuje i się budzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 07:14
Agagusia lubi tę wiadomość
-
Moj od 4 co godz sie budzi. A od 7 juz calkiem rozbudzony. Moj robi wlasnie kawe. Dzis podlece do galerii porobie pare zakupów. Musze malemu kupic kombinezon.
MDW lubi tę wiadomość
-
Ja korzystając z Black Friday kupilam laktator
to już jest chyba jakiś objaw chorobowy.... Mój mnie obedrze że skóry jak.przyjdzie 3ci już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 08:07
-
U nas chyba po regresie, Mały wreszcie spał od 19 do 4 a potem 7:50 nowy dzień. Pampers był już prawie większy od niego 😂🤦♀️
A ja siedzę i zamawiam nowe zabawki, Szymi tak lubi szopa z BaliBazoo, że niedługo zje go w całości 😂 trzeba się zaopatrzyć w jakieś nowości -
nick nieaktualnywerni wrote:Moj od 4 co godz sie budzi. A od 7 juz calkiem rozbudzony. Moj robi wlasnie kawe. Dzis podlece do galerii porobie pare zakupów. Musze malemu kupic kombinezon.
Ale to fajnie napisalas, tak jakby Wojtus jak juz wstal o tej 7, to poszedl chociaz zrobic kawe 😂
Ja wydaje hajsy w HM, bo przez caly Black Week maja codziennie znizke na cos innego. Wczoraj byla na swtery, kupilam calej naszej trojce klasyczne ugly christmas sweaters, wystroimy sie w swieta 😃
Czy ktoras z Was korzystala z kolektora pokarmu? Polozna mi poleciła na tryskajace mlekiem cycki, ponoc ładnie zbiera pokarm, a nie pobudza laktacji jak laktator. Zamowilam i jestem ciekawa jak to bedzie dzialacwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierniczkowa wrote:Chimera tak tylko pokusze jest podwójny lansinoh za 200 z przesyłką
Ja sie powtarzam, ale naprawde polecam Lovi Expert! Dzieki niemu i mojej położnej karmie piersia, on by wycisnal mleko nawet z meskich cyckow 😁Marcelina85, Camelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:A ja siedzę i zamawiam nowe zabawki, Szymi tak lubi szopa z BaliBazoo, że niedługo zje go w całości 😂 trzeba się zaopatrzyć w jakieś nowości
W podobnym klimacie polecam Lamaze, my mamy motyla Emanuela, fajny jest tez piesek i osmiornica.
-
My ostatnio kupiliśmy pluszaki z Alliexpres i książeczki materiałowe z wystającymi ogonami zwierząt. Ciekawe czy będą ok i kiedy przyjdą
Jesteśmy właśnie po szczepieniu. Dziś tylko jedno - wzw. B. I na tym na razie kończymy, na następne się zgłoszę najwcześniej w styczniu bo już ile można.
Moja panna waży 5540g i ma już 66cm! Nie sadzilam że już jest taka wysoka.
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:My ostatnio kupiliśmy pluszaki z Alliexpres i książeczki materiałowe z wystającymi ogonami zwierząt. Ciekawe czy będą ok i kiedy przyjdą
Jesteśmy właśnie po szczepieniu. Dziś tylko jedno - wzw. B. I na tym na razie kończymy, na następne się zgłoszę najwcześniej w styczniu bo już ile można.
Z.drugiej str w polsce mozna dac sie latwo oszukac. Zamowilam synowi w polskim sklepie takie nalepki droga na panele 26zl/szt a ostatnio wyskoczyla mi ich reklama z ali za 7zl, wszystkie zdjecia byly te same wiec to dokladnie ten sam przedmiot
-
wisieninka_89 wrote:Kiedys pytalam ale bez odzewu, nie boisz sie tych zabawek z ali? Znalazla mnostwo drewnianych za grosze w porownaniu z tymi w polsce ale na necie roznie pisza o szkodliwych substancjach.
Z.drugiej str w polsce mozna dac sie latwo oszukac. Zamowilam synowi w polskim sklepie takie nalepki droga na panele 26zl/szt a ostatnio wyskoczyla mi ich reklama z ali za 7zl, wszystkie zdjecia byly te same wiec to dokladnie ten sam przedmiotCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:My ostatnio kupiliśmy pluszaki z Alliexpres i książeczki materiałowe z wystającymi ogonami zwierząt. Ciekawe czy będą ok i kiedy przyjdą
A dlaczego uwazasz, ze pierwsza dawka to az nadto szczepien? Moja ma 3 miesiace, a jestesmy juz po dwoch 5w1, dwoch rota i za chwile bedziemy po dwoch pneumo. Ja myslalam, ze to dobrze szybko zaszczepic i miec z glowy 🤔 -
nick nieaktualnyPierniczkowa wrote:Baileys mogłaś pisać że chcesz kolektor mam na zbyciu użyty raz
po czym jak mała w niego kopnęła wylało się na nią i na mnie i łóżko to stwierdziłam że nim gardzę
Az taki bubel?🙈 Polozna mi doradzala, ze to dla mnie najlepsza opcja, a nie bylo to zbytnio drogie wiec kliknelam... -
baileys wrote:Az taki bubel?🙈 Polozna mi doradzala, ze to dla mnie najlepsza opcja, a nie bylo to zbytnio drogie wiec kliknelam...
-
baileys wrote:A dlaczego uwazasz, ze pierwsza dawka to az nadto szczepien? Moja ma 3 miesiace, a jestesmy juz po dwoch 5w1, dwoch rota i za chwile bedziemy po dwoch pneumo. Ja myslalam, ze to dobrze szybko zaszczepic i miec z glowy 🤔Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja po wczorajszej szczepionce na meningokoki spodziewałam się kiepskiej nocy, szczególnie ze Krzys miał gorączkę wieczorem, ale nie było źle. Pobudki co 3 godziny, rano jeszcze przysnął po 8 i wstaliśmy o 10. Teraz sobie drzemie na mnie bo w bloku wymiana rur i boje się ze szybko go obudza stukaniem jak tylko go odłożę. W tym roku już na nic nie szczepimy a jesteśmy po pierwszej rundzie 6w1, Rota, pneumo i meningokoki. Pewnie byśmy zrobili jeszcze drugie 6w1 w grudniu ale w naszej przychodni nie maja miejscKrzyś jest z nami od 15.08.2019
-
wisieninka_89 wrote:Kiedys pytalam ale bez odzewu, nie boisz sie tych zabawek z ali? Znalazla mnostwo drewnianych za grosze w porownaniu z tymi w polsce ale na necie roznie pisza o szkodliwych substancjach.
Z.drugiej str w polsce mozna dac sie latwo oszukac. Zamowilam synowi w polskim sklepie takie nalepki droga na panele 26zl/szt a ostatnio wyskoczyla mi ich reklama z ali za 7zl, wszystkie zdjecia byly te same wiec to dokladnie ten sam przedmiot
Ostatnio dużo siedzę na aliexpress i stwierdziłam, że większość rzeczy na allegro jest sprowadzanych z Chin i sprzedawanych jako polskie albo handmade 🙈 takie ładne gryzaczki z allegro po 15-20zl,na Ali identyczne po 5-8zl. Dużo przykładów mam... Pokazywała ostatni mężowi, że 40osob kupilo "polską" rzecz... Wiec trzeba mocno uważać na allegro
Frida91, Camelia lubią tę wiadomość