Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalija, cudne foto 😍 owszem można porównywać w stylu, "oj to wedzidelko problemy stwarza, w sumie u nas też widzę takie objawy" a nieustannym mówieniem "mój już... A twoj/twoja? Jeszcze nie?! 😱"
Pierniczkowa, zdrówka dla Was wszystkich, kiedyś koleżanka mi powiedziała że nawet jak któreś z nas zarazi dziecko to ono nie przejdzie tego tak źle jak my kiedy zarazimy się od dziecka -
Domi łączę się z pobudka i co godzinę... Na dodatek panicz świruje i nie chce cycka na leżąco 😭 muszę go ululac na rękach, dać pierś na siedząco i jak zaśnie to ewentualnie próbować nas położyć. Mój obrotów nie chce ćwiczyć, za to położony na brzuchu próbuje pelzac
-
Myszk@ wrote:Kalija, cudne foto 😍 owszem można porównywać w stylu, "oj to wedzidelko problemy stwarza, w sumie u nas też widzę takie objawy" a nieustannym mówieniem "mój już... A twoj/twoja? Jeszcze nie?! 😱"
Pierniczkowa, zdrówka dla Was wszystkich, kiedyś koleżanka mi powiedziała że nawet jak któreś z nas zarazi dziecko to ono nie przejdzie tego tak źle jak my kiedy zarazimy się od dzieckaw końcu matka nie będzie spała na ziemi. Moja się przekręcała na boczki a ostatnio regres leży i jedyne co to robi swiece, nawet usypiając.
-
Ja to musze mojego namowic na wypad na stare miasto. Jak widze jak znajomi co chwile dodaja foty to i ja mam ochote tam pojechac. Lubie ten klimat przedswiateczny. Wszedzie lampki dekoracje na ulicach jarmarki.
-
Myszk@ wrote:Kalija, cudne foto 😍 owszem można porównywać w stylu, "oj to wedzidelko problemy stwarza, w sumie u nas też widzę takie objawy" a nieustannym mówieniem "mój już... A twoj/twoja? Jeszcze nie?! 😱"
Dzięki 😘
No ja do fizjo poszłam po obejrzeniu Waszych zdjęć z lezeniem maluszków na brzuszku w pięknych podporach. Moja jakoś tak koślawo przy Waszych🤭 no i dobrze , że poszłam.
Więc to porównywanie nie zawsze jest ze szkodą dla mamy i maluszka choć rozumiem co macie na myśli pisząc o takim trochę niezdrowym porównywaniu🙂
-
IGA.G wrote:Moja to teraz dźwięki wargowe wydaje i się opluwa, ciągle motorek z buzi :p
a jak my tak do niej robimy to się śmieje
I śmieje się jak specjalnie tak głośno ziewamy. W sumie co chwilę nad nią pajacujemy żeby ją rozbawićIGA.G, Camelia lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Camelia wrote:Nie można. Każdy wierny jest przypisany do swojej parafii zgodnie z miejscem zamieszkania, ale możesz spróbować otrzymać dyspensę.
-
Kalija, piękna rodzinka!
Ja też wszystkim opowiadam, że "na moim forum" to to i tamto albo "dziewczyny z mojego forum" to cośtam
A propos wędzidełka to Wam jeszcze powiem, że moja kuzynka szła ostatnio podciąć ze swoim synem, lat 11, ze względu na jego wadę wymowy więc bardzo dobrze, że zajmujecie się tym teraz!Kalija lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Kalija, super Rodzinka z Was 😍
Pierniczkowa, zdrówka. Obyście szybko byli zdrowi!
Ja tez się łapie na tym, ze opowiadam coś w stylu „a moja znajoma to...” i chodzi mi oczywiście o koleżankę z forum. 😁
Napisałabym co u nas, ale ciężko mi to ubrac w słowa żeby nie być nazbyt marudna lub wulgarna 😅. Nie sądziłam, ze w stosunku do tego jak Kazik spał może być jeszcze regres 🙈. Ale może być. Cyc na robocie przez większość nocy. Jak przyśnie i próbuje go od siebie trochę odsunąć to zaraz pobudka wiec znowu do cyca a on w płacz bo nie chce jeść 🤯. Wiec dostaje smoka i zasypia ze smokiem wtulony w piers. Nie na długo oczywiście. Po nocy wstaje tak obolała, ze szkoda gadać.
Jakby atrakcji było mało to jeszcze w weekend zaczęliśmy odpieluchowanie Julka 🙈. Julek jest mega kumaty i bardzo wcześnie zaczął mówić ale tego sikania nie może/ nie chce załapać Sytuacja z wczoraj: na kanapie położyliśmy podkład żeby minimalizować straty. Julek powiedział ze nie będzie na nim siedzisk bo mu się nie chce siku, wyniósł go i powiedział ze ktoś go ukradł. Potem zsikał się w majty, nic nam nie powiedział, wyciągnął ten podkład, rozłożył na kanapie i się na nim rozsiadł 😂🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 14:35
Camelia lubi tę wiadomość
[/url]