Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja dzisiaj padła w nosidełku. Odczekalam aż zwiotczałą, odkłada z precyzją sapera,bo jak tylko dotknęła głową kokonu to 0czy jak 5 zł, zmarszczyła się i dawaj od nowa na ręce. Ja znowu 39 stopni, leżę i dogorywam, Młoda śpi a o 17 każda do lekarza
-
Jak ja Was uwielbiam!! Pola dzisiaj w nocy po raz pierwszy od jakiś 9 tygodni obudziła się na jedzenie. I to nie raz a 3 razy. 🤤
Myślę, co jest?? A widzę, że nie tylko ja mam ten problem.
Drzewko, też tak czasem mówię. Niektórym tłumaczę, że to "wiesz, z tego forum". A czasem mi się nie chce. 😁😁
Pierniczkowa, dużo zdrowia. Też mnie ostatnio rozłożyło, ale cyc uratował maleństwo.
Potrzebuje polecenia na szybko! Pola śpi w kolysce. Kupiliśmy też łóżeczko turystyczne i chyba będzie jej następnym na stałe. Niestety do turystycznego nie dokupilismy porządnego materacyka, a musimy je wziąć na pierwsze nocowanie poza domem na święta. Dlatego będę wdzięczna za informację jaki materacyk polecacie.
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
nick nieaktualnyChimera wrote:Moja mama ma na imię Danuta i od kiedy jej powiedziałam, że jest tu jedna jej imienniczka, to się pyta nieraz "co tam u małej Danusi?" 😁 Także E_linka, macie pozdrowienia 😉
Bardzo dziękujemyu Danusia wszystko dobrze
śmieje się od ucha do ucha i wygląda na duza dziewczynkę
ona od początku bardzo się prostowala i przez to wygląda inaczej niż Józio który nadal ma tendencję do kurczenia się i zwijania w kulke.
Chimera lubi tę wiadomość
-
Vampire my w domu do turystycznego mamy normalny gruby materac a na wyjazdy kupilismy takie coś
Zobacz ofertę: MATERAC DO ŁÓŻECZKA TURYSTYCZNEGO 120X60 SKŁADANY https://allegro.pl/oferta/materac-do-lozeczka-turystycznego-120x60-skladany-8122261219?utm_medium=app_share&utm_source=facebookVampire lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camelia, też lateksowy mnie kusi. Tylko fajnie mieć konkretna firmę i model. Do kołyski miałam bardzo mały wybór, ale e końcu wzięłam piankowy z tymi wszystkimi atestami i o odpowiedniej twardości. Lateksowe polecała położna i można JE zwijać, więc byłby i do domu inna wyjazdy. Ktoś ma jakiś godny polecenia?
Właśnie wracamy od neonatologa. Zagadka dla mnie jest mierzenie. Po porodzie miała 58 cm, potem 61cm u naszego pediatry, 68cm w szpitalu, 62cm e opiece nocnej (ale na płasko) i 71cm znów u naszego miesiąc temu. A dzisiaj po krzywiznach 63cm po krzywiznach. 😁 i waży 6450g.
Poza tym czeka nas gastrolog, bo nitki krwi w stolcu cały czas są, a ja mam taką dietę, że mało juz co jem i ciągle problem. 😯
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Camelia, hehe... To my wszystko niezgodnie z prawem załatwiliśmy, bo najpierw poszliśmy do parafii gdzie był chrzest, a dopiero kilka dni przed poszliśmy do naszej po zgodę. Powiedzieliśmy, że będzie chrzest w innej parafii i potrzebujemy papierek dla formalności 😛 nie mieliśmy problemu. Ale ja się też nie czaję i nie obchodzę z księżmi jak z jajkiem, bo moim chrzestnym jest ksiądz 😂
My mieliśmy dzisiaj szczepienie. Miki był bardzo dzielny, śpi grzecznie od 20 😀
Waży 6800 i mierzy 66 cm ☺Domi_tur, trzydziecha, Vampire lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frida91 wrote:Nie kupuj z gryki materaca bo tam bardzo często rozwijają sie robaki... 😬
My mamy lateksowy z Woodies
Choć dzień przed zakupem bardzo się wahalam po przeczytaniu o tym.
Gryka ma bardzo fajne właściwości, dlatego mimo wszystko postanowiłam zaryzykować.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝