Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Co dwa dni od jakiegoś tygodnia mam zastój. Kurwica mnie już bierze, pilnuje czasu ściągania można powiedzieć co do minuty a właśnie znowu siedzę z kwadratowym cyckiem i żre Ibuprom. Szlag mnie jasny już trafia, coraz częściej myślę żeby to pieprznac i daj jej mm.
-
Ja to nigdy zastoju nie miałam.Kolorowo też nie jest.Mam nieustabilizowaną laktacje i chodzę w muszlach nadal bo czasem jest kap,kap.
Jakie leki na laktacje homeopatycznne znacie.Ja mam ricini communis,jest jeszcze jeden,ktoś wie jaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 12:54
-
My mamy krzesełko stokke steps. Jestem bardzo zadowolona. Ma regulowany podnózek, głębokość siedziska i jest b ładne
. Rośnie razem z dzieckiem, Julek korzysta do teraz. Mam nadzieje, ze nie będzie dymil ze musi bratu oddać 😅.
Julka posadziłam w nim jak miał chyba 7 m-cy. Wcześniej jadł u męża na kolanach lub w leżaczku. Niby nie powinno się karmić w leżaczku ale ja dawałam tak kaszkę przez ok miesiąc .
Współczuje Wam tych problemów z zastojami.
[/url]
-
Hm czyli trzeba się już rozglądać za krzesełkiem. Ja karmię na razie na kolanach u siebie lub u babci albo mojego R. Do krzesełka dziecko musi chyba siedzieć?
Wiktoria nadrabia, już jej się nie uśmiecha leżeć na plecach, kręci się w kółko jak bąk, w łóżeczku znajduje ja odwrotnie niż położyłam (do góry nogami), próbuje się przekręcić z pleców na brzuch przez prawy bok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 13:55
Vampire lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:W Pepco są teraz wyprzedaże i ciuszki dla dzieci typu body, spodenki są po 4, 5 zł
O trzeba sie przejechac musze malemu kupic spodenki -
nick nieaktualnyJest tez wreszcie wyprzedaz Newbie w Kappahlu, wyrwalam sie dzis z domu na godzinke i kupilam pare rzeczy dla Młodej.
Najpiekniejszy łup to takie ponczo, wyglada w nim megaśnie 😍
https://www.kappahl.com/pl-PL/dziecko/swetry-kardigany/ponczo/624742
Męzowi nagadalam, ze to sie super sprawdzi do fotelika samochodowego hehe. Lubie Maje ubierac w takim stylu retro od kiedy podrosła, kwiaty, azurowe sweterki, body z koronka. Slodko to wyglada🙂kayama, Vampire, Camelia, Kalija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierniczkowa wrote:Chimera puściło.u Ciebie? Ja zaprzegnelam starego do pomocy. Nic a Nic nie poszło.
Ja ostatnio rozgrzewa termoforem z wiśni. Zawsze się bałam i takim chlodniejszym - żeby się nie oparzyc, ale zauważyłam, że trzeba zagryzc zęby i poprzykladac bardzo ciepłym. Puszczalo praktycznie od razu.
Ale najgorsze jest to, że ostatnio tejpy nie pomogłyjak tylko zalepilam to był zastój, potem kolejny i kolejny
jednak jak widać trzeba się z tym meczyc od czasu do czasu.
Pierniczkowa, jeśli dobrze pamiętam to Marcelina miała grzybicę. Może napisz do niej na fb.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 16:46
-
Kalija wrote:Anhydra co tam u Was ? Lajkujesz wpisy a sama nic się nie odzywasz... No opowiadaj 😁
U nas dobrze, dziękujemy że pytasz ❤.
Olekowi wybiły jedynki na dole i przy karmieniu nierzadko mi o tym przypomina 🙈. Poza tym walczymy obecnie z jakąś wysypką na pleckach...trochę przypomina AZS ale poza okolicą łopatek nie ma zmian w miejscach charakterystycznych czyli np w zgięciach kolan...
No i nie wiem, czy wspominalam tutaj, ale Olo po podcieciu wędzidełka zaakceptował smoczka i spacery przebiegają bez histerii i płaczu 😁. Tak więc duża poprawa 😉.Pierniczkowa, kayama, DrzewkoPomarańczowe, Niebieska Gwiazda, Kalija, Vampire lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny, skad sie robia takie zastoje? Jestem w szoku, ze tak regularnie odciagajac macie z tym takie problemy. U mnie teraz jak Młoda przesypia noce bywaja przerwy w karmieniu z jednej piersi nawet po 10-11 h i nigdy nic takiego mi sie nie zdarzylo. To chyba kwestia tego, ze dziecko wyciaga lepiej niz laktator..?
Anhydra, gdzie podcinaliscie wedzidelko? Tam gdzie my czy gdzies indziej?
Moje dziecko weszlo w faze dzikich krzykow, piskow, zawodzen. Cale dnie cos wyspiewuje 🤦♀️ Wlasnie sie karmimy juz na noc i tez są cyrki, na kazde 5 min picia przypada 5 min dyskusji z cyckiem🙈 -
nick nieaktualnybaileys wrote:Kurcze dziewczyny, skad sie robia takie zastoje? Jestem w szoku, ze tak regularnie odciagajac macie z tym takie problemy. U mnie teraz jak Młoda przesypia noce bywaja przerwy w karmieniu z jednej piersi nawet po 10-11 h i nigdy nic takiego mi sie nie zdarzylo. To chyba kwestia tego, ze dziecko wyciaga lepiej niz laktator..?