Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Z fajnych miejsc na mnie wrażenie zrobił hotel Pałac Prawdzic niedaleko Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Krupski Młyn. Bardzo miły klimatyczny wystrój, wielkie pokoje, pyszna kuchnia. Tylko nie jestem pewna co do tras spacerowych z wózkiem, jest dużo lasów z trasami rowerowymi to na pewno, my byliśmy tam zwiedzać zamki Orle Gniazda to raczej trasy na trekking
Co do prezentu to laurki zostawiamy jak Wiktoria będzie już umiała coś sama nabazgraćZdjęć dziadkowie mają już full. Zamówiłam ręczniki z dedykacją i słodkości.
A kalendarz ze zdjęciami planujemy na przyszłe Święta. Trzeba jakieś fajne fotki już zacząć gromadzić aby pasowały na poszczególne miesiące. Moja siostra z dzieciakami dała w tym roku pod choinkę, mega to wyszło)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 00:49
-
Chimera my też mamy taki album i fakt ze niektóre rzeczy są tam z dupy. Też przykład z tą gazeta albo "dzien Twoich narodzin zapamietamy tez z tego powpdu..." - że leżałam od tygodnia w szpitalu? Albo 2 strony o baby shower a ja nie miałam żadnego. Czy zdjęcie rodziców kiedy dowiedzieli sie ze mama jest w ciąży 🤦♀️
Ale ja po prostu zostawiam te miejsca puste i wypełniam resztę i i tak uważam to za fajny prezent.
Z tą książką dla babci też na pewno można albo coś pominąć albo dodać od siebie itp. No ale dzięki za ostrzeżenie, jeszxze się zastanowię w takim razie bo właśnie chciałam to zamówić przez internet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 09:18
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
werni wrote:Moj nie ma zadnych śladów po szczepieniach
U nas to samo, nic nie widać i od początku nie było śladuwerni lubi tę wiadomość
-
Nacha wrote:Ja tez juz wyczekuje wiosny zeby sie przesiąść na spacerówke i śmigać po trojmiescie na wycieczki z małym bo zadupie koło chaty juz mi bokiem wychodzi.
W lutym planujemy śmigać do dziadków do Nysy (z Gdyni to cała Polskę prawie musimy przejechać ). Potem w kwietniu moze jeszcze raz do mojej rodzinki ale to nie pewne bo jedziemy na Woodstock na bank 🤟😎🤟
W ramach prezentu na dzien babci i dziadka robimy laurki z odciskiem stóp jak dla taty na uro 😎
A jak robicie te odciski? Jakieś specjalne materiały? -
U nas też pojawiło się pokaslywanie.
Zastanawiam się, czy jakaś infekcja się zaczyna, czy to przez sline albo odczulanie buzi (rączki, zabawki, itp).
A mieliśmy w tym tyg szczepićTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnytrzydziecha wrote:A jak robicie te odciski? Jakieś specjalne materiały?
Najpierw na jakas kartkę paćkam farby potem stawiam małego i na czysta kartkę odcisk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 12:16
DrzewkoPomarańczowe, Anhydra, werni, Vampire lubią tę wiadomość
-
Frida, a ja piszę w albumie wlasnie takie rzeczy. Pomyśl ile śmiechu będziecie miały Z Rozi jak będzie miała 30 lat i swoje dzieci, a Ty wyjmiesz album i przeczytasz jej, że z dnia porodu najbardziej zapamiętałas radość, że wreszcie wyjdziesz ze szpitala 😂
My mamy taką rubrykę oczekiwania vs rzeczywistość i tam dużo śmiesznych rzeczy wpisujemy. W rubryce "kim byli sąsiedzi" napisaliśmy, że same stare nudne prykia o pierwszej kąpieli, że się darl jak opętany, pies się schował w sypialni a mąż nerwowo kręcił się po domu 😂 W rubryce o wydarzeniach na świecie w dniu urodzin napisaliśmy, że nikt mądry po porodzie nie włącza tv żeby obejrzeć wiadomości
Chimera, trzydziecha, Anhydra, Frida91, werni, Vampire lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ innej beczki czy jak waszym dzieciom szły zeby to miały katar. Tytus od kilku dni ma mega gila tak mi sie wydaje. Ciagle gulga mu cos w nosie ale nie jest to zielony czy żółty gil raczej takie to rzadkie. I nie wiem czy to na zęby czy to jakis katar. Goroczki nie ma. Czasem cos tam kaszlnie i tez nie wiem czy to ślina czy gil mu leci po gardle
-
Domi_tur wrote:W rubryce o wydarzeniach na świecie w dniu urodzin napisaliśmy, że nikt mądry po porodzie nie włącza tv żeby obejrzeć wiadomości
Nie mam takiej książki, ale Twoja chętnie bym przeczytałaVampire lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Chimera my chyba mamy ten album co Ty ale mi się chyba najbardziej spodobał z tych dostępnych
faktycznie czasem dziwne pytania ale ogólnie bardzo ładny
-
Nacha wrote:
Genialne! Pięknie wygląda takie kolorowe, chyba zgapieNacha lubi tę wiadomość
-
Nacha wrote:Z innej beczki czy jak waszym dzieciom szły zeby to miały katar. Tytus od kilku dni ma mega gila tak mi sie wydaje. Ciagle gulga mu cos w nosie ale nie jest to zielony czy żółty gil raczej takie to rzadkie. I nie wiem czy to na zęby czy to jakis katar. Goroczki nie ma. Czasem cos tam kaszlnie i tez nie wiem czy to ślina czy gil mu leci po gardle
Może byc katar, temperatura , z innych objawow to może sie trzymać/łapać/ciągnąc za uszy (nasz tak robił).
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra my kupiliśmy Oh baby, drogie kurde a w środku prosty design bez grafiki, ale do 6.roku życia można uzupełniać
Mi jakoś tak podpasował ten prosty styl. mogę Ci wysłać zdjęcia jak chcesz
https://mommyplanner.pl/pamietniki-dziecka/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 15:22
-
Ja mam taki album, to właśnie ten z miejscem na wycinki z gazet, jak się poznali rodzice i wycinankami, które pewnie poodpadają przy przeglądaniu...ale poza tym jest spoko:
https://m.ceneo.pl/15398704"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*)