Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Anhydra my kupiliśmy Oh baby, drogie kurde a w środku prosty design bez grafiki, ale do 6.roku życia można uzupełniać
Mi jakoś tak podpasował ten prosty styl. mogę Ci wysłać zdjęcia jak chcesz
https://mommyplanner.pl/pamietniki-dziecka/
Hehe właśnie na ten się czaję od dawna ❤. Powstrzymuje mnie tylko fakt, że po przeczytaniu szczerych opisów naszych emocji w pierwszych tygodniach życia Olka możnaby pewnie popaść w depresję 🤣😅.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 16:07
Domi_tur, Chimera, Vampire lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
U nas od tygodnia noce to powrot do poczatkow... Z 10h ciagiem przespanych nocy powrocily pobudki co 3h...
Z piciem mleka lepiej jak odlozylismy zosszezanie diety. Teraz wypija 800ml na dobe.
Za to mata parzy. Tylko rece i lezaczek ja interesuje, ale moze wroci samodzielna zabawa jak starsza wroci do szkoly i nie bedzie nikt non stop przed nia pajacowal.
Co z aktywnosci robia teraz wasze dZieci?
Maja zaprzestala wszelkuch obrotow tylko ciagle stopy w buziMooniika -
Anhydra wrote:Hehe właśnie na ten się czaję od dawna ❤. Powstrzymuje mnie tylko fakt, że po przeczytaniu szczerych opisów naszych emocji w pierwszych tygodniach życia Olka możnaby pewnie popaść w depresję 🤣😅.
Hehe nie można zaklamywac rzeczywistości, ja piszę tam samą prawdę. Może Szymek nie będzie się tym jarał, ale jak kiedyś weźmie to w ręce jego żona zaraz po porodzie to się pocieszy, że nie tylko ona przeżywa piekło 😂😂😂Anhydra, Vampire lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Hehe nie można zaklamywac rzeczywistości, ja piszę tam samą prawdę. Może Szymek nie będzie się tym jarał, ale jak kiedyś weźmie to w ręce jego żona zaraz po porodzie to się pocieszy, że nie tylko ona przeżywa piekło 😂😂😂
Hmmm...O epizodzie dotyczącym chęci wyskoczenia przez okno też pisać czy pominąć? Hehehe 🤔😅kayama, Vampire lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Kalija a jak cenowo i jak szybko przysylaja kalendarze?
Nacha super pomysł ze stopkami.
Dziś babcia odwiedziła wnuczka a jutro po usg idziemy na obiad do teściów.Nacha lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Kalija a jak cenowo i jak szybko przysylaja kalendarze?
1 szt. 22 zł+przesyłka, im więcej sztuk tym cena niższa
Cennik https://info.uwolnijkolory.pl/oferta_z_okazji_dnia_babci_i_dziadka
Ja swoje zamówienie dostawałam za każdym razem szybko, raptem kilka dni.
Jak już jesteśmy w temacie prezentów na dzień babci i dziadka, to mogę Wam się przyznać, że dziś dało znać o sobie moje Januszostwo 🙈 stwierdziłam, że nie dam 30 zł (+przesyłka) za plakat (link wcześniej wklejałam), który mogę zrobić sama i tak o to w 40 min poczyniłam takie dzieło w... wordzie hehe😁 tylko zdjęcie muszę inne wstawić bo to kolorystycznie mi nie pasi😎
Jak ktoś chce, mogę przesłać na maila, wystarczy zastąpić zdjęcie swoim dzieciem i wydrukować 😉
Jak będę mieć chwilę to poczynię też metryczki😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 20:26
Frida91, werni, Chimera, Nacha, menka2, Anhydra, DrzewkoPomarańczowe, kayama, Vampire, trzydziecha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziękuję😁
Szare tło mi nie pasuje- przytłacza modelkę🙃 i wyszła taka szara plama. Zmienię na białe i przy okazji przebiorę Laurę w bardziej wyraziste body różowe lub niebieskie. Wiem czepiam się 😂
Werni, przyjęłam, dawaj maila jutro Ci wyśleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 21:24
-
Kalija wrote:1 szt. 22 zł+przesyłka, im więcej sztuk tym cena niższa
Cennik https://info.uwolnijkolory.pl/oferta_z_okazji_dnia_babci_i_dziadka
Ja swoje zamówienie dostawałam za każdym razem szybko, raptem kilka dni.
Jak już jesteśmy w temacie prezentów na dzień babci i dziadka, to mogę Wam się przyznać, że dziś dało znać o sobie moje Januszostwo 🙈 stwierdziłam, że nie dam 30 zł (+przesyłka) za plakat (link wcześniej wklejałam), który mogę zrobić sama i tak o to w 40 min poczyniłam takie dzieło w... wordzie hehe😁 tylko zdjęcie muszę
Jak ktoś chce, mogę przesłać na maila, wystarczy zastąpić zdjęcie swoim dzieciem i wydrukować 😉
Jak będę mieć chwilę to poczynię też metryczki😁
Piękny!!!! Jak to w Wordzie?!?! Jak takie kwiatki dodałeś? Ekstra wyszło! Jak coś to też B. Proszę o maila [email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2020, 21:40
-
Kalija ale piękne!!
A to ja mam ten album:
https://m.ceneo.pl/57484066;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=CjwKCAiA0svwBRBhEiwAHqKjFv-dWNWs4cndc1reMgZrjhImssAXtz8wgSYEbDeAPpYqxCfoKVz29hoCSa8QAvD_BwE#tab=click&shop=147422554
Spodobało mi się że nie jest jakoś za bardzo kolorowy.
Co do aktywności to u nas ciągle nie ma obrotów, sam na macie ulezy max 10 min a potem domaganie się uwaginie sięga jeszcze stopek i na brzuszku też nie lubi leżeć hm więc głównie obserwuje świat z poziomu rąk mamy i taty
-
Moja już drugi dzień jest spiochem. Skończył się regres. Przez noc zjadła 300 i od 19 nadal śpi. O 5 tylko zmieniłam pampka bo ważył chyba z pół tony, przytuliła misia , moją rękę i lula
Chimera, werni, Kalija, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Kalija ale piękne!!
A to ja mam ten album:
https://m.ceneo.pl/57484066;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=CjwKCAiA0svwBRBhEiwAHqKjFv-dWNWs4cndc1reMgZrjhImssAXtz8wgSYEbDeAPpYqxCfoKVz29hoCSa8QAvD_BwE#tab=click&shop=147422554
Spodobało mi się że nie jest jakoś za bardzo kolorowy.
Co do aktywności to u nas ciągle nie ma obrotów, sam na macie ulezy max 10 min a potem domaganie się uwaginie sięga jeszcze stopek i na brzuszku też nie lubi leżeć hm więc głównie obserwuje świat z poziomu rąk mamy i taty
Dziękuję 🙂
Mogłabyś wkleić kilka zdjęć że środka tej książki?
-
My po usg. Pani powiedziała ze dobrze wyglada nozka. Za dwa dni idziemy po wyniki i jeszcze raz sprawdzi pani nóżki. Teraz jestem w mega kolejce na poczcie.